kaç kez denediniz?Kızlar merhaba bugün aşılama gunumdu sözde doktor bana letu verdi 5 gün kullan gel dedi. Kullandım ve gittim muayene ederken bu yumurtalarla ben aşılama filan yapmam buyumemisler bile dedi. Sağ yumurtalıklarım görünmüyor sebebi belirsiz dedi sol yumurtaligimda 2 cm kist var üstüne üstlük pcosum var. Doktor çok olumsuz konustu. Bu ay aşılama iptal önümüzdeki aylara bakacaz dedi moralim çok bozuldu toparlıyamıyorum bir türlü. Israrla bu ilaca tepki vermiyorsa aşılama olmaz direk tüp bebek dedi. Ne yapmalıyım sizce ?
İlk defa deniyecektim letu kullandm yumurtalar hiç şişmemiş dedi. Önümüzdeki aylarda başka ilaçlarla deniyecez dedikaç kez denediniz?
aşılama hakkında bilgim yok ama bende 2 sefer klomen ve catlatma ignesi bir sefer de letrasan ile denedim olmadı. bitanesinde hic yumurta gelismedi sizin gibi, ama olumsuz konusmamıstı doktorumİlk defa deniyecektim letu kullandm yumurtalar hiç şişmemiş dedi. Önümüzdeki aylarda başka ilaçlarla deniyecez dedi
Sizin de mi pcos var acabaaşılama hakkında bilgim yok ama bende 2 sefer klomen ve catlatma ignesi bir sefer de letrasan ile denedim olmadı. bitanesinde hic yumurta gelismedi sizin gibi, ama olumsuz konusmamıstı doktorum
İşe yaramıyor mu iğneli aşılamaAşılama için başka ilaçlar dediği Gonalf olabilir mi benım aşılama da iğne kullanmıştık büyütmek ıcın özel 45 bin gitmişti bence aşılamaya o parayı dökmek yerine tüp bebeğe gecın
Nasıl yani ilacı 5 gün içtiniz ve bitince hemen aşılamaya mı aldı sizi yumurta takibi yapmadı mıKızlar merhaba bugün aşılama gunumdu sözde doktor bana letu verdi 5 gün kullan gel dedi. Kullandım ve gittim muayene ederken bu yumurtalarla ben aşılama filan yapmam buyumemisler bile dedi. Sağ yumurtalıklarım görünmüyor sebebi belirsiz dedi sol yumurtaligimda 2 cm kist var üstüne üstlük pcosum var. Doktor çok olumsuz konustu. Bu ay aşılama iptal önümüzdeki aylara bakacaz dedi moralim çok bozuldu toparlıyamıyorum bir türlü. Israrla bu ilaca tepki vermiyorsa aşılama olmaz direk tüp bebek dedi. Ne yapmalıyım sizce ?
İşe yaramıyor mu iğneli aşılama
En iyisitüp bebek yaptık
İlaca tepki vermiyosa gonalf versin canım hemen iptal edilmesi saçma geldi bende pcosum benimde haplar pek işe yaramadı ama sonra hiç hap kullanmadım iğneyle 4 yumurtam geliştiKızlar merhaba bugün aşılama gunumdu sözde doktor bana letu verdi 5 gün kullan gel dedi. Kullandım ve gittim muayene ederken bu yumurtalarla ben aşılama filan yapmam buyumemisler bile dedi. Sağ yumurtalıklarım görünmüyor sebebi belirsiz dedi sol yumurtaligimda 2 cm kist var üstüne üstlük pcosum var. Doktor çok olumsuz konustu. Bu ay aşılama iptal önümüzdeki aylara bakacaz dedi moralim çok bozuldu toparlıyamıyorum bir türlü. Israrla bu ilaca tepki vermiyorsa aşılama olmaz direk tüp bebek dedi. Ne yapmalıyım sizce ?
Bittikten iki gün sonra çağırdı baktı hiç gelişmemiş dediNasıl yani ilacı 5 gün içtiniz ve bitince hemen aşılamaya mı aldı sizi yumurta takibi yapmadı mı
Bahsettiğiniz ilaç ücretli mi ve süreç nasıl çok merak ediyorumİlaca tepki vermiyosa gonalf versin canım hemen iptal edilmesi saçma geldi bende pcosum benimde haplar pek işe yaramadı ama sonra hiç hap kullanmadım iğneyle 4 yumurtam gelişti
Doktoru değiştirmenizi öneririm benimde ilk aşılamam femara ile olmuştu beş gün kullanıp üç dört gün sonra gittiğim de yeterli büyümemiş yarın tekrar gel diyerek bi kaç gün daha kontrol edildi yeteri kadar büyüyünce aşılama yapıldı. Şuan sizin ilaç içmeye başlayalı kaçıncı gününüz. Bide özel hastahane miBittikten iki gün sonra çağırdı baktı hiç gelişmemiş dedi
5 gün kullanıp bıraktım üstünden iki gün geçti yani bugün 7. Günüm üniversite hastanesi tüp Bebek merkezine gittim daha ilk aydan böyle hemen iptal etmesi çok zoruma gitti boşuna ilaç kullanmış gibi hissediyorumDoktoru değiştirmenizi öneririm benimde ilk aşılamam femara ile olmuştu beş gün kullanıp üç dört gün sonra gittiğim de yeterli büyümemiş yarın tekrar gel diyerek bi kaç gün daha kontrol edildi yeteri kadar büyüyünce aşılama yapıldı. Şuan sizin ilaç içmeye başlayalı kaçıncı gününüz. Bide özel hastahane mi
Canım daha 7. Gün için iptal etmesi tuhaf geldi bana en azından bi kaç gün bekleyip tekrar kontrol etseydi eğer büyümüş olmazsa iptal etseydi. Bulunduğunuz yerde şehir hastahanesi var mı acaba orada da tüp bebek ünitesi var ve işlemler şartları sağlayan kişilere ücretsiz. Üniversite biraz değişik oluyorlar ben de 2 yıl önce gitmiştim hiç bilgilendirme insan gibi davranma yok. Siz hiç boşuna ilaç içmiş gibi düşünmeyin yumurtlamanızı takip edin ilacın etkisi bu ay geçerli olacak belki bu şekilde gebe kalırsın5 gün kullanıp bıraktım üstünden iki gün geçti yani bugün 7. Günüm üniversite hastanesi tüp Bebek merkezine gittim daha ilk aydan böyle hemen iptal etmesi çok zoruma gitti boşuna ilaç kullanmış gibi hissediyorum
Teşekkür ederim şehir hastanesi yok malesef p.tesi günü özele gidecem bakalım başka bir doktor ne diyorCanım daha 7. Gün için iptal etmesi tuhaf geldi bana en azından bi kaç gün bekleyip tekrar kontrol etseydi eğer büyümüş olmazsa iptal etseydi. Bulunduğunuz yerde şehir hastahanesi var mı acaba orada da tüp bebek ünitesi var ve işlemler şartları sağlayan kişilere ücretsiz. Üniversite biraz değişik oluyorlar ben de 2 yıl önce gitmiştim hiç bilgilendirme insan gibi davranma yok. Siz hiç boşuna ilaç içmiş gibi düşünmeyin yumurtlamanızı takip edin ilacın etkisi bu ay geçerli olacak belki bu şekilde gebe kalırsın
Canım ücretli ama devlette raporla beraber çok uyguna geliyo ve etkili benimde yumurtalıklarım çok dirençli hapla büyümedi hemen iptal etmeden iğneye baslattı büyüdü şükürBahsettiğiniz ilaç ücretli mi ve süreç nasıl çok merak ediyorum
Rapor nasıl çıkarılıyor kiCanım ücretli ama devlette raporla beraber çok uyguna geliyo ve etkili benimde yumurtalıklarım çok dirençli hapla büyümedi hemen iptal etmeden iğneye baslattı büyüdü şükür
Devlette hastanesinde belli kriterler var yaş SGK evlilik süresi filan belli evraklarda istiyolar şartlara uyuyosanız cıkarıyolarRapor nasıl çıkarılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?