- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Evet, hadtaneye gitmedim özel doktora gittimHangi hastanedeyse gittiniz aşılama mı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, hadtaneye gitmedim özel doktora gittimHangi hastanedeyse gittiniz aşılama mı oldu
Sonuç nedir peki test falan yaptınız mı belirti. Var mı inşallah gebe olursunuzEvet, hadtaneye gitmedim özel doktora gittim
İnş şimdilik negatif duruyor en azındanatlama iğnesinin etki geçmişSonuç nedir peki test falan yaptınız mı belirti. Var mı inşallah gebe olursunuz
Aşılamada mı tutmuyor yaniİnş şimdilik negatif duruyor en azındanatlama iğnesinin etki geçmiş
En şansı yüksek tüp bebek. Bu normal şansı %10 arttırıyormuşAşılamada mı tutmuyor yani
Hm anladımEn şansı yüksek tüp bebek. Bu normal şansı %10 arttırıyormuş
Ankara'da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun canm bende Ankara'da yaptımBenden ilaç hariç 8bin aldılar muayene dahil canım Ankaradayım
Meltem sönmezer e gidiyorum özelde, sen nereye gittin canmAnkara'da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun canm bende Ankara'da yaptım
Bende onun eşine giriyorum Murat SönmezerMeltem sönmezer e gidiyorum özelde, sen nereye gittin canm
Kızlar ben yeni üye oldum buraya bugün aşılamamin 15 inci günü dünden beri hafif kanamam geliyor ve bugün beta HCG 7,76 çıktı bu ne demek oluyor ya
Evet evetBende onun eşine giriyorum Murat Sönmezer
Senin doktorun 7ci katta demi
Durumun nasıl canm inş güzel yükselmiştirKızlar ben yeni üye oldum buraya bugün aşılamamin 15 inci günü dünden beri hafif kanamam geliyor ve bugün beta HCG 7,76 çıktı bu ne demek oluyor ya
Hayır kimyasal gebelikti maalesefDurumun nasıl canm inş güzel yükselmiştir
Hadi bakalım bu ay kendiliğinden olabilir canım inşHayır kimyasal gebelikti maalesefşimdi iki ay dinlenip tekrar aşılama denicez o süreçte ovulasyon testi alıp kendimiz doğal yolla olması için cabalicaz