inşallah canım evet benim ilkti ama olmadı malesef tutmadı
İkinciyi dusunuyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım evet benim ilkti ama olmadı malesef tutmadı
tutmadı benim ki inşallah sizin ki tutar![]()
İkinciyi dusunuyormusun
canımmm,geçmiş olsun diyelim, üzülmek yok, umutlar yenisine![]()
Ayy hadi hayirlisi ins benimde yarin test gunum ins tum isteyenlere sagliklli sihatli evlatlar verir rabbim
senin ilk aşılaman değilmiydi, hemen tüp bebeğe geçilebiliyormu?sağol canım ikinciyi tüp bebek düşünüyoruz kısmetse hayırlısı bakalım inşallah sizden güzel haberler alırız![]()
sağol canım ikinciyi tüp bebek düşünüyoruz kısmetse hayırlısı bakalım inşallah sizden güzel haberler alırız![]()
senin ilk aşılaman değilmiydi, hemen tüp bebeğe geçilebiliyormu?
hayırlısı olsun o zaman canım benim, sakın kendini üzme olurmuözelde istediğin gibi yaptırabiliyosun canım bi kaç kez aşılama yaptırmana gerek yok :)
hayırlısı olsun o zaman canım benim, sakın kendini üzme olurmu![]()
inanmadan ne fayda göreceksin acabaaayyyy sağolasın canım yaaaa :) zaten üzülmeyle olmuyo bu işler biz ne kadar pozitif olursak şansımız o kadar artıyo aslındakişişel gelişim kitapları aldım şimdi tüp bebek öncesi kafamı boşaltmak için ve faydası olacağınada inanmıyorum
![]()
inanmadan ne fayda göreceksin acaba![]()
şaşkınanaaaa yanlış yazmışım bende diyorum bu kız niye böyle diyo :90::90::90::90::90::90::90:
Kızlarrr benimde yarın aşılamam olcak hayırlısı bakalım heyecan dorukta
Kızlarrr benimde yarın aşılamam olcak hayırlısı bakalım heyecan dorukta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şaşkın
günaydın bu arada herkezeeeeeeeeeeeeee
tatlım hayırlısı olur inşallahEvet kızlar geri sayım başladı bugün aşılamamı oldum şuan evde yatmaktayım inş tutar
konu ile ilgili yorum yapamayacağım ama, inşallah tutmuştur canımKızlar tüp bebek transferin 18.günü. Haftaya kese var mı diye bakılacak ama sol tarafta kasık ağrım çok fazla. Nefes alamıyorum bazen. Dış gebelik falan mıdır diye korkuyorum. Bu kadar uzun süre kasık ağrısı çeken var mı?