Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun o zaman canım benim, sakın kendini üzme olurmu :38::38:

aayyyy sağolasın canım yaaaa :) zaten üzülmeyle olmuyo bu işler biz ne kadar pozitif olursak şansımız o kadar artıyo aslında :21: kişişel gelişim kitapları aldım şimdi tüp bebek öncesi kafamı boşaltmak için ve faydası olacağınada inanmıyorum :32::32::32:

aayyyy sağolasın canım yaaaa :) zaten üzülmeyle olmuyo bu işler biz ne kadar pozitif olursak şansımız o kadar artıyo aslında :21: kişişel gelişim kitapları aldım şimdi tüp bebek öncesi kafamı boşaltmak için ve faydası olacağınada inanmıyorum :32::32::32:
inanmadan ne fayda göreceksin acaba :1::1:

Kızlarrr benimde yarın aşılamam olcak hayırlısı bakalım heyecan dorukta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet kızlar geri sayım başladı bugün aşılamamı oldum şuan evde yatmaktayım inş tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar tüp bebek transferin 18.günü. Haftaya kese var mı diye bakılacak ama sol tarafta kasık ağrım çok fazla. Nefes alamıyorum bazen. Dış gebelik falan mıdır diye korkuyorum. Bu kadar uzun süre kasık ağrısı çeken var mı?

Evet kızlar geri sayım başladı bugün aşılamamı oldum şuan evde yatmaktayım inş tutar
tatlım hayırlısı olur inşallah :48:, ben aşılamadan sonra inanılmaz bir hafiflik yaşadım stres konusunda, yani neredeyse hiç düşünmüyorum, sadece aklıma geldikçe dua ediyorum tutsun diye, sakınnnn çok düşünüpte stres yapma kendine, inşallah güzel haberlerini alırız :49::49:

Kızlar tüp bebek transferin 18.günü. Haftaya kese var mı diye bakılacak ama sol tarafta kasık ağrım çok fazla. Nefes alamıyorum bazen. Dış gebelik falan mıdır diye korkuyorum. Bu kadar uzun süre kasık ağrısı çeken var mı?
konu ile ilgili yorum yapamayacağım ama, inşallah tutmuştur canım :48:

Back
X