Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah tez vakitte gönlümüze göre verir inşallah canım. Biz hep engeller üzerinde düşünürken aslında sadece bir "ol" a baktığını hep atlıyoruz. Gönülden istemeye devam. Rabbim ne eylerse güzel eyleyecektir en sonunda. İnşallah yıl bitmeden hepimiz şuraya hamileyim diye yazarız. Bu arada bencede en iyisi tüp bebek kesinlikle. Ok aşılama denenmeli ama bir kereden fazlası sıkacak gibi geldi. Hoş indirim almak için en az 3 deneme gerekiyormuş ama ben denemek istemiyorum tekrar bu tutmazsa direkt tüp denemek istiyorum. bakalım zaman ne gösterecek.

Hadi ya 3 aşılama yaptırmak zorunluluğu mu var.... Off bu kötü oldu işte... Hayır bide sanki hepsini karşılıyor. Sanırım %20 mi 30 mu ne o kadarını karşılıyormuş doğru mu?

Hadi ya 3 aşılama yaptırmak zorunluluğu mu var.... Off bu kötü oldu işte... Hayır bide sanki hepsini karşılıyor. Sanırım %20 mi 30 mu ne o kadarını karşılıyormuş doğru mu?

o kadar detaylı bilmiyorum cnm bende ama 3 deneme olması gerekliliğini herkes söylüyor. Çok sinir bozucu

Vayyykiii vaayyyy.. Bide kaç yıllık evlilik şartı vardır acepp??? :47::47::47::47:

:1: öyle birşey de koysalar tam olur artık. birinden diğerine geçmek için bir sınır koyulması saçma ama şuda var özel bir durum varsa ve aşılamanın gerçekten o bünyede işe yaramadığı bir dünyada doktor raporu ile tüpe dönebilirsin o zaman karşılıyor diye biliyorum.

Amin cnm inşallah. Bu arada ben kimle konuştuysam ne okuduysam olduğu zaman kafaya takmayı bıraktıkları zaman.
Gerçekten stresin acaip etkili olduğu bariz bir gerçek. Sen şimdi bıraktın ya hemencik gelir bebişin. :49::49::1:

he ya bende öyle diyorum artık kafaya takmıyorum ya olur diyorum aslında öyle derken bile bilinç altımı stresimi sokuyorum :90::90::90:

Selamun aleykum kizlar..bende 37.5 doz ile basladim igneye ve bugun 2.gunum..persembe kontrolum var ve duruma gore doz ayarlamasi yapilacak ve insallah en sonu asilama..peki ama asilama yaptiran arkadaslar asilama sonunda eczaneye ne kadar odeme yaptiniz toplamda..ben devlete gidiyorum ve toplami ne kadar tutuyor devlette ovitrellede dahil..paylasirsaniz sevinirm. normalde alsak biz o igneyi 250 liraymis 300 unitesi..siz toplamda kac unite kullandiniz ve ne kadar odediniz..

Merhaba kizlar,

asilamalariniz nasil gidiyor?Anladigim kadariyla, kurdele gebe olmali? eyer dogru anladiysam, onu tebrik ediyorum:)

bende yurt disindayim, ve yaklasik 13 aydir bebek yapmaya calisiyoruz. hic bir sorunumuz yok( az bucuk esimde var:27:) ve doktorum iynelerimi siparis verdi, evde kendi kendime iyine vuracagim, youtubeda gordugunuz sistem gibi.
siz kac yumurta ile tedaviyi devam ede biliyorsunuz?
benim doktorum en fazla 3 yumurta ile dedi, ama ayni hastahanede baska doktor 2 ymurta ile dedi:44:ikiz olsun ne guzel dedim:1:, ama ikiz olmasida cok tehlikeli dedi:25:

boyle hani fazlasindan cok yumurta olustugunda, iliski yasagi geliyorya, onun icin ne dusunuyorsunuz:27:

Merhaba kizlar,

asilamalariniz nasil gidiyor?Anladigim kadariyla, kurdele gebe olmali? eyer dogru anladiysam, onu tebrik ediyorum:)

bende yurt disindayim, ve yaklasik 13 aydir bebek yapmaya calisiyoruz. hic bir sorunumuz yok( az bucuk esimde var:27:) ve doktorum iynelerimi siparis verdi, evde kendi kendime iyine vuracagim, youtubeda gordugunuz sistem gibi.
siz kac yumurta ile tedaviyi devam ede biliyorsunuz?
benim doktorum en fazla 3 yumurta ile dedi, ama ayni hastahanede baska doktor 2 ymurta ile dedi:44:ikiz olsun ne guzel dedim:1:, ama ikiz olmasida cok tehlikeli dedi:25:

boyle hani fazlasindan cok yumurta olustugunda, iliski yasagi geliyorya, onun icin ne dusunuyorsunuz:27:

merhaba canımm :3: ahhhhh nerde bende o şans tutmadı malesef aşılamam..sanada Allah yardım etsin inşallah tutar aşılaman..valla doktor bana ilişki yasağından felan bahsetmedi ilk kez senden duydum şimdi ben niye yasak olsun ki :44::44:

merhaba canımm :3: ahhhhh nerde bende o şans tutmadı malesef aşılamam..sanada Allah yardım etsin inşallah tutar aşılaman..valla doktor bana ilişki yasağından felan bahsetmedi ilk kez senden duydum şimdi ben niye yasak olsun ki :44::44:

uzuldum kuzum:( insallah diyer severe tutacak!
bu arada kacinci asilamandi?

canim simdi benim doktorum en fazla 2 yada 3 yumurta ile calisacak.
3,4 tane yumurta onun icin gebelik riskiymis.. ( fiziksel ve zihin sorunlari oluyormus)

diyer konulardada, arkadaslarin tam 10 tane yumurtasi olusmus, onlarada yasak verilmemis:26:

uzuldum kuzum:( insallah diyer severe tutacak!
bu arada kacinci asilamandi?

canim simdi benim doktorum en fazla 2 yada 3 yumurta ile calisacak.
3,4 tane yumurta onun icin gebelik riskiymis.. ( fiziksel ve zihin sorunlari oluyormus)

diyer konulardada, arkadaslarin tam 10 tane yumurtasi olusmus, onlarada yasak verilmemis:26:

inşallah canım hayırlısı artık ilk aşılamamdı benim..benim doktorda dedi en fazla 2 yumurta olması lazım diye ama neden olarak devletin müsade etmediğini söyledi fazlasına..senin ne zaman yapılcak aşılaman

inşallah canım hayırlısı artık ilk aşılamamdı benim..benim doktorda dedi en fazla 2 yumurta olması lazım diye ama neden olarak devletin müsade etmediğini söyledi fazlasına..senin ne zaman yapılcak aşılaman
niyeki kuzum?devletmi bakiyor yada odemeyi yapiyor cocuk icin?

aslinda benim arastirmacimda en fazla 2 dedi...
kendi doktorumda en fazla 3 yumurta dedi

belirli bir asilamalardan sonra sansimiz azaliyormus, bunun hakinda bilgin yada bilgisi olan varmi?

bu arada asilama sirasinda canin yakiniyormu?:)

niyeki kuzum?devletmi bakiyor yada odemeyi yapiyor cocuk icin?

aslinda benim arastirmacimda en fazla 2 dedi...
kendi doktorumda en fazla 3 yumurta dedi

belirli bir asilamalardan sonra sansimiz azaliyormus, bunun hakinda bilgin yada bilgisi olan varmi?

bu arada asilama sirasinda canin yakiniyormu?:)

valla bilemicem o kadarını :D aşılamada hiç bişey hissetmiyosun canım aynı muayene olur gibi geçiyo merak etme :)

Kızlar bende sonuç pozitifti yaa artık değil hafta sonu kanamam başladı ve kan değerlerim düşmeye başladı ve doktorum düşük yapcaksın dedi hayırlı değilmiş hakkımızda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende sonuç pozitifti yaa artık değil hafta sonu kanamam başladı ve kan değerlerim düşmeye başladı ve doktorum düşük yapcaksın dedi hayırlı değilmiş hakkımızda

canım benim ya yeni gördüm yazdığını çok çok geçmiş olsun :((( sakın üzülme her şerde bi hayır varmış öyle düşün olur mu şimdi nasılsın iyi misin?

canım benim ya yeni gördüm yazdığını çok çok geçmiş olsun :((( sakın üzülme her şerde bi hayır varmış öyle düşün olur mu şimdi nasılsın iyi misin?

Tşk ederim cnm ya şaka yapmış gibi oldu 1 haftanın içinde önce sevindim sonra üzüldüm ama hayırlısı buymuş napalım doktorumda zaten sağlıklı olsa tutunurdu düşmezdi dedi dahada rahatlattı içimi şimdi iiiyim şükür kanamayla attı kendini

Tşk ederim cnm ya şaka yapmış gibi oldu 1 haftanın içinde önce sevindim sonra üzüldüm ama hayırlısı buymuş napalım doktorumda zaten sağlıklı olsa tutunurdu düşmezdi dedi dahada rahatlattı içimi şimdi iiiyim şükür kanamayla attı kendini

canım benim ya inşallah bir dahaki sefere tutar ara vercek misin napıcaksın şimdi:26:

canım benim ya inşallah bir dahaki sefere tutar ara vercek misin napıcaksın şimdi:26:

Çok ara vermeyi düşünmüyorum aslında 1 2 adet döneminden sonra tekrar deneriz hayırlısı bakalım

huuu kimse yokmuu :15:
slm arkdşlar bende aşılama yolundayım igneli tedavi görüyorum

Back
X