Benimde şuan 6. Günüm gaz şişkinlik göğüsler sis ve sol ucu sızlıyor grip öksürük bunlar var belki iğne etkisidir bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırızMerhaba kızlar yeni üyeyim burada bu mübarek günde sabırsızlıkla beklediğimiz güzel sonuçları ağlayarak duyarızinşallah ben 28 ağustosta ilk aşılamamı oldum ilk günden buyana 7.günüm bende sırt bel ve rahim ağrısı devamlı var 1-2 gündğr iştah açıklıgı boğaz ağrısı göğüs aprısı gaz şişkinlik devam ediyor karnım bi anda davul gibi progrestoran kullandıktan sonra lütfen bu süreci bilen içimi rahatlatabilir mi
Amin inşallahh 3-4 güne belli olucak benimkiBenimde şuan 6. Günüm gaz şişkinlik göğüsler sis ve sol ucu sızlıyor grip öksürük bunlar var belki iğne etkisidir bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırız
Ya 15 gün beklenmiyormuydu bana 15 gün sonra test yap dedi doktorumAmin inşallahh 3-4 güne belli olucak benimki
Ben 28inde ilk aşılamamı oldum bana 12 gün dedi ama bende çok bilmiyorum 3 gün kaldı zaten adetimede her türlü belli olurYa 15 gün beklenmiyormuydu bana 15 gün sonra test yap dedi doktorum
Bi belirtiniz var mıBen 28inde ilk aşılamamı oldum bana 12 gün dedi ama bende çok bilmiyorum 3 gün kaldı zaten adetimede her türlü belli olur
İnşallah rabbim evlatlarımızla müjdelesin bizleri tez vakitteEvet var ama anlam yüklemek istemiyorum
İlk günlerde hafif lekelenme gördüm sürekli bel rahim kasık ağrısı ishal mide bulantısı boğaz ağrısı grip meme hassasiyeti artık böyle bacak ve kollarıma bile sızlanma oluyor uyku ve iştah açıklıgıne ararsan var progestron kullanıyorum aşılamanın ilk gününden beri bakalaım artık
Amin inşallahhh rabbim herkese nasip etsin canım sanada nasip eder buarada sizin aşılama olma sebebi nedir?İnşallah rabbim evlatlarımızla müjdelesin bizleri tez vakitte
Pkosum var malesefAmin inşallahhh rabbim herkese nasip etsin canım sanada nasip eder buarada sizin aşılama olma sebebi nedir?
Pkosum var malesef
Üzülme canım gelende allahtan gelmeyende bizler elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiriPkosum var malesef
Öyle tabi kiÜzülme canım gelende allahtan gelmeyende bizler elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri
Aa evet hadi inşallah tutmuştur bebişim bizede haber et olurmuuuBen 28inde ilk aşılamamı oldum bana 12 gün dedi ama bende çok bilmiyorum 3 gün kaldı zaten adetimede her türlü belli olur
Lekelenme kaçıncı gün gördünüzEvet var ama anlam yüklemek istemiyorum
İlk günlerde hafif lekelenme gördüm sürekli bel rahim kasık ağrısı ishal mide bulantısı boğaz ağrısı grip meme hassasiyeti artık böyle bacak ve kollarıma bile sızlanma oluyor uyku ve iştah açıklıgıne ararsan var progestron kullanıyorum aşılamanın ilk gününden beri bakalaım artık
Ay inşallah canım hepimiz için güzel şeyler duyarız buradaAa evet hadi inşallah tutmuştur bebişim bizede haber et olurmuuu
İnşallah insallahhAy inşallah canım hepimiz için güzel şeyler duyarız burada
Bende ikinci gün sadece şeffaf uzayan alintida az kahverengi Luk gördüm amA belki benimki işleminden kalmıştır .İlk 2 gün gördüm canım
O bende ve vardı canım kahverengi iç çamaşırıma lekeler geliyordu 2 günün sonunda az bişi vsr bitti sonraBende ikinci gün sadece şeffaf uzayan alintida az kahverengi Luk gördüm amA belki benimki işleminden kalmıştır .
Canım test yaptinmiiAy inşallah canım hepimiz için güzel şeyler duyarız burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?