Cnm bisey gozukmuyor ama kalite çok dusuyor cunkuBenim durumum biraz karisik oyuzden umudumda yoktu acikcasi 25 agustosda 18 m yumurta erken catladi ve 26 da doktor dedi catlamis ama asilama iptal dedilmedi ikiski olsun iki yumurta daha var denildi biri 12 m biri 14 catlatma ognesini yap bugun dedi 28 agustos asilama yapildi ve hareketli sperm sifir cikti nasipdir dedim allah buyuk umut kesilmez yinede duami ettim bekledim gecen hafta laboquack normal gebelik testleri hafif silikdi ilk yaptigim baya silikdi sonraki hafif koyu cikti daha once yumurta toplandi ve 2 asilama daha yaptirmistim 9. Gun bende catlatma ignesinin etkisi geciyor biliyorum bu sabah deniyim yinede gebelik testi dedim ve silik cikti biraz sasirdim emin olmak icin persembe kan vericem gunum o zaman ama benim gibi olan varmi merak ediyorum asiri silikle pozitif olan?
Kalitesi bozuluyor bundan bi tik daha koyu ama cokcok silik degil yinede.
Sirf oyuzden efekt yaptim ama cok dikkatli bakinca azcik gozukuyo normalde daha net sansCnm bisey gozukmuyor ama kalite çok dusuyor cunku
İki gun sonra tekrarla cnm varsa kesin cikar ama ben goremedimSirf oyuzden efekt yaptim ama cok dikkatli bakinca azcik gozukuyo normalde daha net sans
Anladim tesekkur ederm yapicam insallahİki gun sonra tekrarla cnm varsa kesin cikar ama ben goremedim
Belli belirsiz bir çizgi gördüm ama emin değilim hemen çıktıysa bir umut var yarın ilk idrarla tekrar dene benceBenim durumum biraz karisik oyuzden umudumda yoktu acikcasi 25 agustosda 18 m yumurta erken catladi ve 26 da doktor dedi catlamis ama asilama iptal dedilmedi ikiski olsun iki yumurta daha var denildi biri 12 m biri 14 catlatma ognesini yap bugun dedi 28 agustos asilama yapildi ve hareketli sperm sifir cikti nasipdir dedim allah buyuk umut kesilmez yinede duami ettim bekledim gecen hafta laboquack normal gebelik testleri hafif silikdi ilk yaptigim baya silikdi sonraki hafif koyu cikti daha once yumurta toplandi ve 2 asilama daha yaptirmistim 9. Gun bende catlatma ignesinin etkisi geciyor biliyorum bu sabah deniyim yinede gebelik testi dedim ve silik cikti biraz sasirdim emin olmak icin persembe kan vericem gunum o zaman ama benim gibi olan varmi merak ediyorum asiri silikle pozitif olan?
Kalitesi bozuluyor bundan bi tik daha koyu ama cokcok silik degil yinede.
Insallah yaa net cikmiyo burda oyuzden boyle bulanik gibi duanizi esirgemeyin sali yapiyim diorum emin olurum hem tesekkur edermBelli belirsiz bir çizgi gördüm ama emin değilim hemen çıktıysa bir umut var yarın ilk idrarla tekrar dene bence
Insallah yaa net cikmiyo burda oyuzden boyle bulanik gibi duanizi esirgemeyin sali yapiyim diorum emin olurum hem tesekkur ederm
Burda bi tik daha net resimler
Evet canım gördüm hepsinde de bence yarın ilk idrarla yap az çok belli olur diye düşünüyorumAttigin linklere baktinizmi resimler daha net buraya yukledigime gore
Anladim insallah vardir yaa sali diyorum yapayim oersembede kan vericem zaten testleri harcamayim ust uste insallahEvet canım gördüm hepsinde de bence yarın ilk idrarla yap az çok belli olur diye düşünüyorum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım inşallah vardırAnladim insallah vardir yaa sali diyorum yapayim oersembede kan vericem zaten testleri harcamayim ust uste insallah
Insallahİçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım inşallah vardır
Olumsuz düşünmeyin umarım sağlıkla tutunurOlmadi yada kimyasal oldu gitti su an ikinci asilama yapildi buyuk ihtimal buda tutmayacak uzun surecim var bi ay mola sonra tup bebek vs nasip
InsallahOlumsuz düşünmeyin umarım sağlıkla tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?