Aşılamanın 11.günü regl mi oluyorum

Anneolmayolundayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.337
836
43
32
Herkese merhaba aşılamanın 11 günündeyim dünden beri kahverengi lekem geliyordu ve bugün epey çoğaldı ve karnım da adet oluyormuşum gibi ağrıyor. İdrar testlerine güvenim sıfır olduğu için elimde de önceki aylardan kalma ovulasyon testi vardı fotoğrafını buraya yüklüyorum ovülasyonla gebeliğini öğrenenler varmış ve aşılama olduğundan beri progestan fitil kullanıyorum günde bir tane. Daha önceki tüp bebek denemelerime Daha doğrusu tecrübelerime dayanarak progestan fitil adet olmayı engelliyordu hep şu an bana neler oluyor anlamıyorum kan versem 11. gündeyim çıkar mı bilmiyorum, kan vermesem adet mi oluyorum neler oluyor gerçekten kafam çok karışık. Lütfen bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir misiniz

Bence gebelik var aile hekimine yada acile gidip kan tahlili verin bugün içinde çıkar sonuç.
İnşallah vardır lekelenmem ve ağrılarım var regl oluyorum bence ama eğer olursam da üzülmüycem gerçekten , bir an önce diğer tedaviye başlayalım teşekkürler varsa çıkar mı 11.günde aşılamada durum farklı tüp bebekte olsa kesin çıkar da

canım üzmem istemem ama muhtemelen regl oluyorsun:/ bugün yarın sökülür gibi duruyor. Aşılama olalı 11 gün olmuş zaten ben genelde 10-13 gün arasında olmuştum regl

canım üzmem istemem ama muhtemelen regl oluyorsun:/ bugün yarın sökülür gibi duruyor. Aşılama olalı 11 gün olmuş zaten ben genelde 10-13 gün arasında olmuştum regl
Yok estağfurullah üzülmedim tüp bebeklerim tutmadı aşılamadan umudum yoktu zaten de işte varsa da yoksa da bileyim ona göre yoluma bakaym

Eşim gelince test vericem nolucaksa olsun artık , aşılama zaman kaybı bunu söyledim ama hastahane kuralları malesef işte önce aşılama dediker iki tane bir de teşekkürler
Daha önce aşılama yaptırdıysanız onu kabul etmediler mi? Ben özelde yaptırmıştım 1 tane aşılama doktor rapor yazdı tıp fakültesi kabul etti. Bi tane daha aşılama da prosedür gereği devlette olup direk tüp bebeğe geçmiştik :/

Yok normalde özelde amh 0.6 çıktığı için direkt tüp bebek denedim denedim denedim üç tane tam hçbiri tutmadı. Sonra para suyunu çekince devlete gittim , onların labaratuarında amh 1.53 çıktı. Kız benim 1.53 amh olsa bir yumurtam mı olur, valla deliricem. Neyse dediler ki mecbur aşılama deneyeceksin bu amh la iki aşılama olandan tüpe geçemezsin ultrasonda ilk başta yumurta büyümedi taaa 20.günün sonunda bir yumurtam büyüyebildi. Aşılama oldum. Yani doktor da şaşkın ultrasona göre aslında 0.6 ya daha uygun ama bizdeki sonucu baz almak zorundayız dedi. İşim hep yokuşlarda anlayacağınız

Eğer varsa 10.gunden sonra çık aya başlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayirki haberler al

özür dilerim sizin aşılamaymış. Tüp bebek sanıp yorum yazdım

Benim de devlette amh 1.70 çıktı. Opu da zar zor 3 tane toplayabildiler doktorda bu amh 1.70 değil 0 larda dedi mesela. Bir de amh bakıldıktan 5 ay sonra opu oldum belki o zaman düştü iyice. Geçen sene falan bir sürü folikül görülüyordu. Çok stresli dönemler yaşadım belki de o yüzden hızla düştü hiç bilmiyorum. Ama olsun kuzum 1 yumurta da yeter önemli olan kaliteli olsun. Benim yarım rahimden dolayı tutmuyor bir türlü. 2. Tüp bebeğe başlayacağım ama psikolojik olarak hazır değilim. Bir sürü vitamine başladım öteledim baya şuan bi ocağı görelim dedim bakalım vitaminler de etki edecek mi kaliteye sayıya

Üzülmedim inan ki, zaman kaybı yerlerde harcanıyor yaşım gidiyor ona üzüldüm yoksa bünye alıştı malesef. Yarım rahimle ilgili histeroskopi falan yapıyorlar mı , düzeltiliyor mu bir şekilde? Allah kısa sürede en sağlıklı hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…