- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
-
Eki Görüntüle 2265571
3gunde hep boyleydi sizce varmidir gebelik
ins. canim gidiyorum kan vermeye simdiVar gibi görünüyor kuzum. Kan ver varsa kesinlikle çıkar. Hayırlı uğurlu olsun
ins. canim gidiyorum kan vermeye simdi
Canım sonucu aldın mıins. canim gidiyorum kan vermeye simdi
evet simdi aldim 3.11 ne var diyebiliyorum ne yok ne yapmam gerek 2gun sonra tekrarlasammi 14.gunumu beklesem belirsizlik bitirdi beniCanım sonucu aldın mı❤
evet simdi aldim 3.11 ne var diyebiliyorum ne yok ne yapmam gerek 2gun sonra tekrarlasammi 14.gunumu beklesem belirsizlik bitirdi beni
aynen ya yukselecek ya dusecek14. Günü bekle canım. Yükseldimi yükselmedimi stresi mahvediyor insanı.
Canım idrar testlerin varsa onlarla takip et koyulaşma olursa vardır olmazsa yoktur kendini çok strese sokma biliyorum insan etkileniyor üzülüyor ama nasip herşey herşeyin bir vakti varevet simdi aldim 3.11 ne var diyebiliyorum ne yok ne yapmam gerek 2gun sonra tekrarlasammi 14.gunumu beklesem belirsizlik bitirdi beni
oyle canim yarin sabahda idrsrda deneyecegim eger koyuluk olursa sali gunu tekrarlamayi dusunuyorum testiCanım idrar testlerin varsa onlarla takip et koyulaşma olursa vardır olmazsa yoktur kendini çok strese sokma biliyorum insan etkileniyor üzülüyor ama nasip herşey herşeyin bir vakti var❤
İnşallah yarın koyuluğu görürsün canımoyle canim yarin sabahda idrsrda deneyecegim eger koyuluk olursa sali gunu tekrarlamayi dusunuyorum testi
ins. canim rabbim gonlumuzdekini bize nasip etsin ins.İnşallah yarın koyuluğu görürsün canım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?