Aşılama asilamanin 11.gunu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.885
723
asilamamin 9 10 11.gunu idrarda test yaptim cok silik 2.cizgi 3gunde ayni siliklikte ne yok oldu ne yogunlasti sizdede hic boyle oldumu . birazdan kan tahlili verecegim 11.gun bugun varsa cikar kanda degilmi

20190505_084953.webp
3gunde hep boyleydi sizce varmidir gebelik

evet simdi aldim 3.11 ne var diyebiliyorum ne yok ne yapmam gerek 2gun sonra tekrarlasammi 14.gunumu beklesem belirsizlik bitirdi beni
Canım idrar testlerin varsa onlarla takip et koyulaşma olursa vardır olmazsa yoktur kendini çok strese sokma biliyorum insan etkileniyor üzülüyor ama nasip herşey herşeyin bir vakti var🙏❤️

Canım idrar testlerin varsa onlarla takip et koyulaşma olursa vardır olmazsa yoktur kendini çok strese sokma biliyorum insan etkileniyor üzülüyor ama nasip herşey herşeyin bir vakti var🙏
oyle canim yarin sabahda idrsrda deneyecegim eger koyuluk olursa sali gunu tekrarlamayi dusunuyorum testi

12.gun yani dunde cokcok silik 2.cizgi vardi bugun 13.gun erken gebelik testi yaptim negatif sanirim bu saatten sonra pozitif olmaz degilmi erken gebelik testinden yaptim cunku arwnizda benim gibi olup pozitif olan varmi

Back
X