Aşılama Aşılamanin 12.gunu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok iyi sabretmissin 6.7.gunden test yapanlar var seninki net çıkar varsa testin dene cnm

İnsallah vardir yaa . Cok yoruldum gercekten. Maddi manevi yiprandim
İnşallah canım benim ikizlerim oldu ama 21. Haftada erken doğum yaşadım kaybettim kızımla oğlumu Allah sonunu hayırla görüp kavuşmak nasip etsin bir aydır yüreğim üstünde ateşler yanıyor

İnşallah canım benim ikizlerim oldu ama 21. Haftada erken doğum yaşadım kaybettim kızımla oğlumu Allah sonunu hayırla görüp kavuşmak nasip etsin bir aydır yüreğim üstünde ateşler yanıyor
Evet okudum hepsini actiginiz konuda. Gercekten cok zor . Hem olmamasi hemde olduktan sonra bebeklerinizi kaybetmeniz. Allah hepimize nasip etsin kazasiz belasiz

Evet okudum hepsini actiginiz konuda. Gercekten cok zor . Hem olmamasi hemde olduktan sonra bebeklerinizi kaybetmeniz. Allah hepimize nasip etsin kazasiz belasiz
Aminnn inşallah Allah büyük bu dünya da bitecek elbet bir gün kucağıma alacağımı kızımı oğlumu

Femara kullandim. Klomen bende hep kist yapti 5kez falan kyllandm hepsi kist oldu . Femarayla oldu hayrlisi. İnsallah sizlerde hamile kalrsnz en en kisa zamanda amin yarabbim
Anladım kuzumm, bakalım inşallah bende de kist yapmaz hep okudum genelde yumurta büyütürken kist olan çok olmuş ,iğne hap farketmiyor sanırım vücut la alakalı birşey.hayirlisi inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…