- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi melegim3606
-
Canım testlerinde koyulaşma var şimdiye kadar iğnenin etkisi çoktan geçmiştir. Büyük ihtimal gebesin bence bir an once kan testine git ve 2 gunde bir tekrarla testi canim hayirlisi olsun insallah :)Kan testi vermedim regl günüm yarın ben cuma günü gitmeyi düşünüyorum
Bence içini ferah tutman gerek canim. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Önceki gebeliklerin sağlikli degilmis demekki boyle düsün ve bolca dua et Allah büyük belkide vakti zamani simdidir tadini cikar bence boşu boşuna kendini kötü düşüncelere verme guzel düşün ki çok güzel şeyler olsun değil mi :)Nasıl dayanacağım hakkında hiçbir bilgim Yok ama şu anki düşüncem o yönde 3 tane olumsuz gebeliklerim oldu şimdi sevinemiyorum bile hep bi korku endişe normalde şimdi çok mutlu olmam lazımdı kaç gündür görmek istediğim sonuç
İmşallah canım kan testi vermeye cesaretim Yok Cuma günü için randevu aldım bakalım hayırlısı diyorummelegim3606 Canım öncelikle Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş. bende aşılama ile hamile kaldım çok şükür. erken gebelik testiyle 12. gün çok hafif çıkmıştı 13.günün sabahı kanda 83 çıkmıştı değerim. Senin normal gebelik testinde baya belirgin en son attığında inş bebişin seninledir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım iyi akşamlar sana bir sorum olacak sen şimdi keseyi gördün mü ve beta hcg kaç ben biliyorsun aşılama oldum 25 Nisa’nda hani diyorum Cuma günü gitsem keseyi görebilir mi çok merak ediyorum benim şimdi nete göre bakarsan 4+3 son adet tarihini baz alırsak sonuç bu cuma günü Allah nasip ederse 4+5 olurbnm idrarda da cikti
Canım en son pazar günü beta hcg 919melegim3606 cnm sonucun nedir?
Rabbim tamamını erdirirse inş tutmuş o zaman aşılaman canımCanım en son pazar günü beta hcg 919
İnşallah canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim tamamını erdirirse inş tutmuş o zaman aşılaman canım
Valla canım ilk 9.gnü yaptım aşılamanın hatta en başından oku gittikçe koyulaşıyor test ben hamileyim evet darısı sana olsun inşallahAsilamaniz tuttu mu acaba bnde bugun test yaptim asilamada 8. Gunum catlatmada 10.gunum cok cok silik cizgi cikti. Olabilir mi
Valla canım ilk 9.gnü yaptım aşılamanın hatta en başından oku gittikçe koyulaşıyor test ben hamileyim evet darısı sana olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahAllah tamamina erdirsin insallah darisi hepimizin basina
Aşılama ilk kez mi oldu canım. Yaşın kaç. Bende iki kimyasal gebelik geçirdimNasıl dayanacağım hakkında hiçbir bilgim Yok ama şu anki düşüncem o yönde 3 tane olumsuz gebeliklerim oldu şimdi sevinemiyorum bile hep bi korku endişe normalde şimdi çok mutlu olmam lazımdı kaç gündür görmek istediğim sonuç
Sizin ilk aşılama mı canımBence içini ferah tutman gerek canim. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Önceki gebeliklerin sağlikli degilmis demekki boyle düsün ve bolca dua et Allah büyük belkide vakti zamani simdidir tadini cikar bence boşu boşuna kendini kötü düşüncelere verme guzel düşün ki çok güzel şeyler olsun değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?