Aşılama Aşılamanın 9.günü gebelik testi yaptım bakabilir misiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence içini ferah tutman gerek canim. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Önceki gebeliklerin sağlikli degilmis demekki boyle düsün ve bolca dua et Allah büyük belkide vakti zamani simdidir tadini cikar bence boşu boşuna kendini kötü düşüncelere verme guzel düşün ki çok güzel şeyler olsun değil mi :)

melegim3606 Canım öncelikle Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş. bende aşılama ile hamile kaldım çok şükür. erken gebelik testiyle 12. gün çok hafif çıkmıştı 13.günün sabahı kanda 83 çıkmıştı değerim. Senin normal gebelik testinde baya belirgin en son attığında inş bebişin seninledir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İmşallah canım kan testi vermeye cesaretim Yok Cuma günü için randevu aldım bakalım hayırlısı diyorum

bnm idrarda da cikti
Canım iyi akşamlar sana bir sorum olacak sen şimdi keseyi gördün mü ve beta hcg kaç ben biliyorsun aşılama oldum 25 Nisa’nda hani diyorum Cuma günü gitsem keseyi görebilir mi çok merak ediyorum benim şimdi nete göre bakarsan 4+3 son adet tarihini baz alırsak sonuç bu cuma günü Allah nasip ederse 4+5 olur

Asilamaniz tuttu mu acaba bnde bugun test yaptim asilamada 8. Gunum catlatmada 10.gunum cok cok silik cizgi cikti. Olabilir mi
Valla canım ilk 9.gnü yaptım aşılamanın hatta en başından oku gittikçe koyulaşıyor test ben hamileyim evet darısı sana olsun inşallah

Bn bugun tekrar test yaptim hic bosey cikmadi 9.gunum. demekki ilacin etkisi tamamen bitti biseyde yok.

Aşılama ilk kez mi oldu canım. Yaşın kaç. Bende iki kimyasal gebelik geçirdim

S
Sizin ilk aşılama mı canım

Evet ilk aşılamam dı kahverengi lekelenme ile gittim değerinin Sağlıklı olmadığını duydum ve çok moralim bozuktu yeni eve geldim yapacak tek şey Rabbime sığınmak hayırlısıysa nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…