Agave Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 185 282 53 44 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Demir47 #21 pembedunyamm .!.: Doktorum bana 18. gün test yap dedi. Öyle yapcam bende tabi o güne kadar adet olmazsam Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun benim de aşılamanın 6. günü. Aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. İlaçların etkisi galiba.
pembedunyamm .!.: Doktorum bana 18. gün test yap dedi. Öyle yapcam bende tabi o güne kadar adet olmazsam Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun benim de aşılamanın 6. günü. Aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. İlaçların etkisi galiba.
pembedunyamm Miniğimi bekliyorum* Kayıtlı Üye 4 Ekim 2017 184 29 13 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Demir47 #22 Agave .!.: hayırlısı olsun benim de aşılamanın 6. günü. Aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. İlaçların etkisi galiba. Genişletmek için tıkla... Insallah hayirli olur. Bende agri yok. Galiba herkesde ayri belirtiler oluyor
Agave .!.: hayırlısı olsun benim de aşılamanın 6. günü. Aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. İlaçların etkisi galiba. Genişletmek için tıkla... Insallah hayirli olur. Bende agri yok. Galiba herkesde ayri belirtiler oluyor