Aşılama Aşılaması tutanlar belirtiler neler yaşadınız ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arven01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
22
8
1
33
Aşılaması tutanlar belirtiler neler yaşadınız ? Lutfen paylaşır mısınız ?

Asilamamin 14 günü kasiklarimda batmalarim oluyor ve belim ağrıyor test yapmaya korkuyorum 13. Günü goguslerimde agri oluştu acaba adet mi olacagim

Test yapmadan kimse bilemez. Test yapmalısınız. İnşaAllah bebişiniz sizinledir

Benim de aşılamanın 14.gündeyim bugün. Test yaptırdınız mı siz.
Canim çarşamba test yaptiracaktim bugün çok şiddetli bir agrim oldu malesef Wc ye gittim.regl olmusum benimde 15. Günümdü cok umutluyduk ama test yapmadan olan oldu. Insallah sen hamilesindir tutmuştur.

Canim çarşamba test yaptiracaktim bugün çok şiddetli bir agrim oldu malesef Wc ye gittim.regl olmusum benimde 15. Günümdü cok umutluyduk ama test yapmadan olan oldu. Insallah sen hamilesindir tutmuştur.
Ya canım üzülme hayırlısı olsun. Bu ay bekleyecek misin. Hastaneye gitmeyi düşünüyor musun? Canım sen iğnenin kaçıncı günde adet oldun. benim de akıntı var sabaha olurum diye tahmin ediyorum

Ya canım üzülme hayırlısı olsun. Bu ay bekleyecek misin. Hastaneye gitmeyi düşünüyor musun? Canım sen iğnenin kaçıncı günde adet oldun. benim de akıntı var sabaha olurum diye tahmin ediyorum
Kuzum asilamadan sonra 15. Gün adet oldum akintin varsa hemen umutsuz olma Bende akinti kesilince tahmin ettim regl olacağımı cunku akintim her ay kesildigi zaman hastalanırim ki öyle olur zaten akinti yerini kana bırakıyor gebeligin belirtilerinden biri akintidir panik yapma sana tavsiye mümkün mertebe dinlen ev işi falan hicbisi yapma uzat ayaklarını iyi beslen bu ay gitmeyi düşünmüyorum canım gelecek ay microcip asilamasi yaptırmayı düşünüyorum onda tutma oranı biraz daha yüksek insallah senin tutmuştur mutlaka yaz olurmu tuttuysa

Yarın kan veriyim mi sence? Pazar günü idrar testim negatifti. Microcip aşılama ne demek hiç duymadım?

Yarın kan veriyim mi sence? Pazar günü idrar testim negatifti. Microcip aşılama ne demek hiç duymadım?
Canim 14 günü ve sonrası teste cikiyor çoğunluk cunku geç döllenme olabiliyor bence gecikme yaptir.

Çocuk sahibi olamayan kişilerin çocuk sahibi olmasını kolaylaştıran bir yöntemdir. Mikroçipli aşılamanın diğer bir ismi çip bebek aşılama olarak bilinir. Kısır bireylere uygulanır ve gebe kalma şansını büyük oranda artırır. Bu işlemler esnasında özel solüsyonlar kullanılır. Bu solüsyonlar sperm kalitesini ve morfolojisini etkiler. Bozuk morfolojisi olan spermler bu yöntem için kullanılan milimetrik deliklerden geçemez. Sperm seçiciliği ise gebe kalma şansını yükseltir. Aynı zamanda sperm DNA’sı korunur ve hasar almamış olur. En kaliteli spermleri seçmek bu yöntem ile kolay ve mümkündür.

Alıntı yaparak anlattim en kaliteli spermi yerlestiriyorlwr

Tamam canım yarın kalkabilirsem sabah direkt kan veriyim.

Teşekkür ederim kuzum çok güzel anlatmışsın. Anladım. İlk kez duyuyorum gerçekten. Araştırayım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…