Kan verin varsa kesin çıkar, inşallah hamilesinizdirrAsilamamin 14 günü kasiklarimda batmalarim oluyor ve belim ağrıyor test yapmaya korkuyorum 13. Günü goguslerimde agri oluştu acaba adet mi olacagim
Aşılamamı mı yaptırdın canımAşılaması tutanlar belirtiler neler yaşadınız ? Lutfen paylaşır mısınız ?
Insallah canim korkuyorum işte hüsrana uğrarım diye ne zor bir durumTest yapmadan kimse bilemez. Test yapmalısınız. İnşaAllah bebişiniz sizinledir
Evet canim 14 gün oldu normalde bugun doktora gitmem lazım ama ben biraz daha mı beklesem diyorumAşılamamı mı yaptırdın canım
Kan verin varsa kesin çıkar, inşallah
Beklemeye gerek yok daha fazlaEvet canim 14 gün oldu normalde bugun doktora gitmem lazım ama ben biraz daha mı beklesem diyorum
Kan verdiniz miEvet canim 14 gün oldu normalde bugun doktora gitmem lazım ama ben biraz daha mı beklesem diyorum
Çarşamba test yapacağız bakalim Rabbım hayırlısını versin inşallahBeklemeye gerek yok daha fazla
Çarşamba vereceğim doktoruma konustum 2 gün daha bekleyelim dediKan verdiniz mi
Kan verdiniz mi
Cok tesekkur ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsinKan verin varsa kesin çıkar, inşallah hamilesinizdirr
Benim de aşılamanın 14.gündeyim bugün. Test yaptırdınız mı siz.Evet canim 14 gün oldu normalde bugun doktora gitmem lazım ama ben biraz daha mı beklesem diyorum
Canim çarşamba test yaptiracaktim bugün çok şiddetli bir agrim oldu malesef Wc ye gittim.regl olmusum benimde 15. Günümdü cok umutluyduk ama test yapmadan olan oldu. Insallah sen hamilesindir tutmuştur.Benim de aşılamanın 14.gündeyim bugün. Test yaptırdınız mı siz.
Ya canım üzülme hayırlısı olsun. Bu ay bekleyecek misin. Hastaneye gitmeyi düşünüyor musun? Canım sen iğnenin kaçıncı günde adet oldun. benim de akıntı var sabaha olurum diye tahmin ediyorumCanim çarşamba test yaptiracaktim bugün çok şiddetli bir agrim oldu malesef Wc ye gittim.regl olmusum benimde 15. Günümdü cok umutluyduk ama test yapmadan olan oldu. Insallah sen hamilesindir tutmuştur.
Kuzum asilamadan sonra 15. Gün adet oldum akintin varsa hemen umutsuz olma Bende akinti kesilince tahmin ettim regl olacağımı cunku akintim her ay kesildigi zaman hastalanırim ki öyle olur zaten akinti yerini kana bırakıyor gebeligin belirtilerinden biri akintidir panik yapma sana tavsiye mümkün mertebe dinlen ev işi falan hicbisi yapma uzat ayaklarını iyi beslen bu ay gitmeyi düşünmüyorum canım gelecek ay microcip asilamasi yaptırmayı düşünüyorum onda tutma oranı biraz daha yüksek insallah senin tutmuştur mutlaka yaz olurmu tuttuysaYa canım üzülme hayırlısı olsun. Bu ay bekleyecek misin. Hastaneye gitmeyi düşünüyor musun? Canım sen iğnenin kaçıncı günde adet oldun. benim de akıntı var sabaha olurum diye tahmin ediyorum
Yarın kan veriyim mi sence? Pazar günü idrar testim negatifti. Microcip aşılama ne demek hiç duymadım?Kuzum asilamadan sonra 15. Gün adet oldum akintin varsa hemen umutsuz olma Bende akinti kesilince tahmin ettim regl olacağımı cunku akintim her ay kesildigi zaman hastalanırim ki öyle olur zaten akinti yerini kana bırakıyor gebeligin belirtilerinden biri akintidir panik yapma sana tavsiye mümkün mertebe dinlen ev işi falan hicbisi yapma uzat ayaklarını iyi beslen bu ay gitmeyi düşünmüyorum canım gelecek ay microcip asilamasi yaptırmayı düşünüyorum onda tutma oranı biraz daha yüksek insallah senin tutmuştur mutlaka yaz olurmu tuttuysa
Canim 14 günü ve sonrası teste cikiyor çoğunluk cunku geç döllenme olabiliyor bence gecikme yaptir.Yarın kan veriyim mi sence? Pazar günü idrar testim negatifti. Microcip aşılama ne demek hiç duymadım?
Tamam canım yarın kalkabilirsem sabah direkt kan veriyim.Canim 14 günü ve sonrası teste cikiyor çoğunluk cunku geç döllenme olabiliyor bence gecikme yaptir.
Çocuk sahibi olamayan kişilerin çocuk sahibi olmasını kolaylaştıran bir yöntemdir. Mikroçipli aşılamanın diğer bir ismi çip bebek aşılama olarak bilinir. Kısır bireylere uygulanır ve gebe kalma şansını büyük oranda artırır. Bu işlemler esnasında özel solüsyonlar kullanılır. Bu solüsyonlar sperm kalitesini ve morfolojisini etkiler. Bozuk morfolojisi olan spermler bu yöntem için kullanılan milimetrik deliklerden geçemez. Sperm seçiciliği ise gebe kalma şansını yükseltir. Aynı zamanda sperm DNA’sı korunur ve hasar almamış olur. En kaliteli spermleri seçmek bu yöntem ile kolay ve mümkündür.
Alıntı yaparak anlattim en kaliteli spermi yerlestiriyorlwr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?