Rica ederim canım benim zor bir süreçten geçiyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin hiçbir kadının isteyen daha dogrusu kadının kucağını boş bırakmasın Allah mutlaka araştır en son çare tüp bebek Allah yormasın biziTamam canım yarın kalkabilirsem sabah direkt kan veriyim.
Teşekkür ederim kuzum çok güzel anlatmışsın. Anladım. İlk kez duyuyorum gerçekten. Araştırayım ben de.
Amin inşallah allahım kavuştursun yavrularımızaRica ederim canım benim zor bir süreçten geçiyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin hiçbir kadının isteyen daha dogrusu kadının kucağını boş bırakmasın Allah mutlaka araştır en son çare tüp bebek Allah yormasın bizi
Canim testbyaptirdin mi insallah hamilesindir.
Amin inşallah allahım kavuştursun yavrularımıza
Amin inşallah allahım kavuştursun yavrularımıza
?Yarın kan veriyim mi sence? Pazar günü idrar testim negatifti. Microcip aşılama ne demek hiç duymadım?
Canim test yaptırdı mi insallah hamilesindir.
Yok canım ne yazık ki değilim klomene başladım pazartesi kontrolüm var bakalım dua et sen ne durumdasınCanim test yaptırdı mi insallah hamilesindir. ?
Kuzum bende aynıyım gelecek ay microcip yaptıracağım.insallah bu ay boş bıraktım insallah olur kuzum insallah tutacak bizde anne olacagizYok canım ne yazık ki değilim klomene başladım pazartesi kontrolüm var bakalım dua et sen ne durumdasın
Ah canim benim sabirlazim sabırla beklemeliyiz insqllah bu ay hamile kalırsın10 gunum bugun hic belirtim yok
Insallah ama umudum yok kasik agrim var ama adete yakin hep oluo bas agrisi var bide insallah hepimiz guzel haber alirizAh canim benim sabirlazim sabırla beklemeliyiz insqllah bu ay hamile kalırsın
Insallah canim bunlar da belirti imsallah güzel haberini alirim.Insallah ama umudum yok kasik agrim var ama adete yakin hep oluo bas agrisi var bide insallah hepimiz guzel haber aliriz
Insallah balimm allah razi olsunInsallah canim bunlar da belirti imsallah güzel haberini alirim.
Senden de kuzum namazimda ozellikle edeceğim dua opuyorumInsallah balimm allah razi olsun
Benimde 10. Günüm ama moralini bozma aşılamayla hamile kalanlara soruyordum hep genelde belirtim olmadı diyorlardı. Tam tersi sürekli ağrı sızı yaşayanlardan da tutmadığını çok duydum. Yani orası hiç belli olmuyor. Benimde ilk 7 gün sürekli ağrılarım oldu. 2 gündür De kesildi hiç bişey yok. Göğüs ağrısı devam ediyo sadece.10 gunum bugun hic belirtim yok
Insallah tutar canim senin de benim adet agrilarim basladi kasik agrisi karin agrisiBenimde 10. Günüm ama moralini bozma aşılamayla hamile kalanlara soruyordum hep genelde belirtim olmadı diyorlardı. Tam tersi sürekli ağrı sızı yaşayanlardan da tutmadığını çok duydum. Yani orası hiç belli olmuyor. Benimde ilk 7 gün sürekli ağrılarım oldu. 2 gündür De kesildi hiç bişey yok. Göğüs ağrısı devam ediyo sadece.
İnşallah bekleyen herkese nasip olur
Ne zaman test vereceksiniz? Benim de aynısı oldu ilk 5 6 gün çok ağrım vardı bugün 8. Gün hiç ağrım yok.Benimde 10. Günüm ama moralini bozma aşılamayla hamile kalanlara soruyordum hep genelde belirtim olmadı diyorlardı. Tam tersi sürekli ağrı sızı yaşayanlardan da tutmadığını çok duydum. Yani orası hiç belli olmuyor. Benimde ilk 7 gün sürekli ağrılarım oldu. 2 gündür De kesildi hiç bişey yok. Göğüs ağrısı devam ediyo sadece.
İnşallah bekleyen herkese nasip olur
Insallah tutar canim senin de benim adet agrilarim basladi kasik agrisi karin agrisi
Ne zaman test vereceksiniz? Benim de aynısı oldu ilk 5 6 gün çok ağrım vardı bugün 8. Gün hiç ağrım yok.
11. Gün bugün elim teste gidiyor geliyor ama yapmakta istemiyorum sanki negatif görecekmişim gibi. 15. Gün kan vermeye gitcem varsa da yoksa da doktordan öğreneyim diyorum :) Tabi regl olmazsam.Ne zaman test vereceksiniz? Benim de aynısı oldu ilk 5 6 gün çok ağrım vardı bugün 8. Gün hiç ağrım yok.
İnşallah hepimizin ki tutsunInsallah tutar canim senin de benim adet agrilarim basladi kasik agrisi karin agrisi
Insalllahh canimmm bnimİnşallah hepimizin ki tutsunBelki değildir gebelikle belirtileri çok benziyor diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?