Aşılama Aşılaması tutanlar belirtiler neler yaşadınız ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canım yarın kalkabilirsem sabah direkt kan veriyim.

Teşekkür ederim kuzum çok güzel anlatmışsın. Anladım. İlk kez duyuyorum gerçekten. Araştırayım ben de.
Rica ederim canım benim zor bir süreçten geçiyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin hiçbir kadının isteyen daha dogrusu kadının kucağını boş bırakmasın Allah mutlaka araştır en son çare tüp bebek Allah yormasın bizi

Rica ederim canım benim zor bir süreçten geçiyoruz Rabbım isteyen herkese nasip etsin hiçbir kadının isteyen daha dogrusu kadının kucağını boş bırakmasın Allah mutlaka araştır en son çare tüp bebek Allah yormasın bizi
Amin inşallah allahım kavuştursun yavrularımıza ❤️

Yok canım ne yazık ki değilim klomene başladım pazartesi kontrolüm var bakalım dua et sen ne durumdasın
Kuzum bende aynıyım gelecek ay microcip yaptıracağım.insallah bu ay boş bıraktım insallah olur kuzum insallah tutacak bizde anne olacagiz

10 gunum bugun hic belirtim yok 😣😣😣
Benimde 10. Günüm ama moralini bozma aşılamayla hamile kalanlara soruyordum hep genelde belirtim olmadı diyorlardı. Tam tersi sürekli ağrı sızı yaşayanlardan da tutmadığını çok duydum. Yani orası hiç belli olmuyor. Benimde ilk 7 gün sürekli ağrılarım oldu. 2 gündür De kesildi hiç bişey yok. Göğüs ağrısı devam ediyo sadece.
İnşallah bekleyen herkese nasip olur 🙏🏼

Benimde 10. Günüm ama moralini bozma aşılamayla hamile kalanlara soruyordum hep genelde belirtim olmadı diyorlardı. Tam tersi sürekli ağrı sızı yaşayanlardan da tutmadığını çok duydum. Yani orası hiç belli olmuyor. Benimde ilk 7 gün sürekli ağrılarım oldu. 2 gündür De kesildi hiç bişey yok. Göğüs ağrısı devam ediyo sadece.
Insallah tutar canim senin de benim adet agrilarim basladi kasik agrisi karin agrisi

Ne zaman test vereceksiniz? Benim de aynısı oldu ilk 5 6 gün çok ağrım vardı bugün 8. Gün hiç ağrım yok.

Insallah tutar canim senin de benim adet agrilarim basladi kasik agrisi karin agrisi
Ne zaman test vereceksiniz? Benim de aynısı oldu ilk 5 6 gün çok ağrım vardı bugün 8. Gün hiç ağrım yok.
11. Gün bugün elim teste gidiyor geliyor ama yapmakta istemiyorum sanki negatif görecekmişim gibi. 15. Gün kan vermeye gitcem varsa da yoksa da doktordan öğreneyim diyorum :) Tabi regl olmazsam.

• Beğen
Reactions: zan
Back
X