- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
kesinlikle. Ben henüz almadım kucağıma şuan bile çok başka duygularım .ben de inanıyorum unutacağımı düşünüyorum tüm üzüntüleri çift çizgiyi görünce hele kucağıma aldığımda düşünemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle. Ben henüz almadım kucağıma şuan bile çok başka duygularım .ben de inanıyorum unutacağımı düşünüyorum tüm üzüntüleri çift çizgiyi görünce hele kucağıma aldığımda düşünemiyorum
oğlunuz mu olacak?kesinlikle. Ben henüz almadım kucağıma şuan bile çok başka duygularım .
evett :)oğlunuz mu olacak?
öyle hissettim de ALLAH analı babalı büyütsün canım dualarla inşallah ben de en yakın zamanda seviniriz eşimle inşallah aminevett :)
inşallahh rabbim gönlünüze göre versin.öyle hissettim de ALLAH analı babalı büyütsün canım dualarla inşallah ben de en yakın zamanda seviniriz eşimle inşallah amin
2.asilamamda daha çok dinlendim deterjanlardan uzağım..arastirmistim östrojen hormonunu azltiyormus deterjanlar aklınızda bulunsun gebelik için bu hormon sart iyi günler Allah yar ve yardımcımız olsun...Slm arkadaşlar bende pkoudum tedaviyle kurtuldum yumurtam gelismiyordu 2kez sadece catlatma ignesi haplari derken asilama önceside aynı şekilde ıgne ilaç kullandim ilk aşılamamı nisanda oldum 3-4gun dinlendim tutmadı 2.asilmami 6kasimda oldum suan beklemedeyim insallah tutmuştur..perşembe kan tahlili yaptıracam dr 12-14gun sonra tahlil yap demişti insallah tutmuştur.Rabbim yardımcımız olsun ..herseyin hayırlısı...
İnsan psikolojik olarak hepsini hissediyor cnm ama catlatma ignesinin etkisi geçene kadar anlaşılmaz testlerde falan hayırlısıyla tutar inşallah. Probleminiz neydi acabaMerhabalar.asilamasi tutanlar cevap verebilir mi? Asilamanin 3.gunu kasik agrisi hafif oluyor muydu
Problem bende degil de esim varikosel ameliyat odu spwrm azdi.simdi yukseldi sperm.asilama deneyelim dedik.nasipİnsan psikolojik olarak hepsini hissediyor cnm ama catlatma ignesinin etkisi geçene kadar anlaşılmaz testlerde falan hayırlısıyla tutar inşallah. Probleminiz neydi acaba
Bence aşılama eğer erkekte sperm sorunu varsa pek başarılı olmuyor bizde hız yavaş 2 aşılama 2 tüp var olumsuz keşke aşılama ile boşa hormon alıp kendimi yipratmasaydim dedimProblem bende degil de esim varikosel ameliyat odu spwrm azdi.simdi yukseldi sperm.asilama deneyelim dedik.nasip
Sana söyle söyleyeyim bu aşılama nin ilk günü üçüncü günü ağrılar normal çünkü asilama sırasında kullanılan iğneler ilaçlar yumurtaları uyardigi için onların etkisidir asilamada normal hamilelik gibi belirtileri en az 15 gün sonra başlıyor tabu her bayanda farklı görülmekte kımisi hiç birşey hissetmez benim ilk asilamamda öyle oldu doktoru aradım yumurtaların uyarilmasindan olabilir demişti dediği gibi de oldu ilk aşılama fazla yumurta olmasından ve geride kalan yumurtanin büyümesinden bebeğin tutmasina engel olmuş şu anda ikinci asilamayi yaptırdım inşallah bu sefer olurMerhabalar.asilamasi tutanlar cevap verebilir mi? Asilamanin 3.gunu kasik agrisi hafif oluyor muydu