- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar acil fikrinize ihtiyacim war.bugun 2.asilamanin son ignesini wuruldum.gece 12de catlama ignem war.doktor pzar iliski olsun demisti oldu.birde dun demisti dun olmadimalesef.ben oldu dedim ama.acaba bugun igneden sonra ilskj olsun mu sizceee?????
Aşılamanız hangi gün yapılacak bildiğim kadarıyla aşılama öncesi 2 gün eşiniz için perhiz gerekiyor. Aşılama gününüze göre karar verebilirsiniz
Asilama cuma gunu olucak cnm saat 10da burda olun dediler.sence bugun igneden sonra olmali mi iliski yaa???yada igneden once???
O zaman bence iliski olmasin canim cunku perhiz icin 2 gunden az ve 5 gunden fazla olmasin deniyor genelde zaten asilama yapilacagi icin cok onemi olmuyor bu durumda iliskinin insallah olumlu sonuclanir guzel haberlerini aliriz.
Ins cnim ins.yani sormak istedigim su aslinda.en son pazar ilski olmustu bizim.doktor dunde yapin dedi ama denk gelmedi.perhiz suresi cokmu uzun oldu sence cumaya kadar ?o kafama takildi yaa???
Benim hesabima gore cuma aksami 5. Gun dolmus oluyor bu durumda perhiz suresi sinirlari icinde kalmis oluyorsunuz. Tabiki doktorun yonlendirmesi farkli olabilir canim ben su an icin mantik cercevesinde boyle olmalidir diye dusunuyorum. Asilama sebebiniz neydi yani problem nedir esinle ilgili degilse dusunup strese girmene gerek yok. Su an en onemli sey senin rahat olman
Cuma aksam diil cnm.cuma sabah saat 10da burda olun dediler.bugun saat 12de catlatma ignem olcak.polikistik overim cnm ben.esim iyi cok sukur onluk bisiyimjz yok.sen hamilesin sanirim Allah saglikli bi sekilde kavustursun ins.sendemi asilamayla hamile kaldin ?sizin neyiniz wardi?
Demek istedigim aslinda cuma aksamina kadar iliski olmasa bile sinirlar icinde oluyorsunuz yani cuma sabah 5. Gun yeni olmus oluyor herhangi bir sorun olmaz :) icini ferah tut bende asilama sayesinde hamileyim yumurtlama problemim vardi igneyle ancak 1 yumurta gelisti umudum pek yoktu ama tuttu insallah kucagima almakta kismet olur.
Ne mutlu cnim Rabbim ol demis olmus.ins kucanada alirsin nasipse.sende demi polikistik over wardi yani canim .?yumurtlama sorunu genelde pko oluyorda.adetlerin nasil mesela???kendiliginden olurmusun yoksa tarlusallamj gelir?ilk asilamanmiydi bu?kac doz igneyle oldu peki yumurtan ?kac cm de attirdi catlama igneni doktor?
Aslinda hic pko teshisi konmadi bana son 2 aydir adetlerim duzensizdi doktorum cocuk istemiyorsan onu duzene sokalim cocuk istersen direk asilama yapalim dedi 10 gun igne kullandim tek yumurta gelisti 19 mm oldugunda catlatma ignesi ypildi ilk asilamamdi canim
3 yillik evliyiz canim ilk bebegimi kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim sonrasinda da korktum biraz ara verdik. 33 yasindayim. Insallah Allahim isteyen herkese nasip etsinNekadarlik evlisin cnm yas kac?nzamandir istiyosunuz bebek?anladim canim benimde 2tane war bakalim yumurta biri 2side 18mm.senin ignelerin adi neydi
3 yillik evliyiz canim ilk bebegimi kalbi durdugu icin aldirmak zorunda kaldim sonrasinda da korktum biraz ara verdik. 33 yasindayim. Insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin
Amin abla aminnn.sana sefaatci olsun ins bebegin.peki asilamadan sonrasi doktorun sana ne werdi abla?jel yada bska bisi werdimi?cok soruyorum seni sikmiyorum dimi???peki asilama sonrasi hep yattinmi abla?nasil dinlendin yani.belirti olarak neler yasadin?
Canim istedigin kadar soru sorabilirsn hic problem degil ayni endiseleri yasadim bende seni anliyorum asilama sonrasi bana jel yada hap hicbirsey vermedi doktorum 10. Test yaptim ve silik cizgiyi gordum. Belirti olarak regl baslangici gibiydi kasikta agri ve gogus hassaiyetim vardi.
anladım abla.Allah razı olsun benı anlaman bıle bana tesellı ınan.pekı abla nasıl dınlendın asılama sonrası?doktorun ne dedı sana meseala?sureklı yatıınmı?
Bende aynı durumdayım 8. Günüm ama tutsa anlarım diye düşünüyorum geçen ay ki aşılamada ne yadiyorsam günü gününe aynilari var akıntım çok az göğüslerim açıyor kasiklarda ara ara batma ağrı ve sonunda adet olyirum test yapıyor musunKizlar selam.bugun asilamanin 8.gunu.bende nedense pek bi belirti yok
Sanirim tutmucak..sadece goguslerim biraZ hassas ve sol kasik tarafimda aci diil agri diil bi hassasiyet war.akintim falan yok hic