• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilamasi tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasip😊 bugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin😊

Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasip😊 bugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin😊

12 nde başladım benmde ağrılarım çok bugun 4. gunum ateş çok var normalmi acaba sendede oldumu

inş en guzel sonuçları alırsın alırız kucaklarımız dolu olur :anneadayı:

Benım aşılama oldugum gunden beri kasık ağırılarım 4.gun 37-5 ateş dudağım ucukladı o derece bugun 5.günüm Ateş ve devam eden kasık aprıları karın şişliği gaz böyle yaşayan oldumu

Back
X