Aşılama Aşılaması tutmuş, hamiş olan arkadaşlar test yaptırmadan önce belirtiniz oldumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi e-u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

e-u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
107
2
96
42
İzmir
Aşılaması tutmuş, hamiş olan arkadaşlar test yaptırmadan önce belirtiniz oldumu???

canım benım bende gogusde hassasıyet ve ateş basması oldu idrarda çıkmadı adet 4 gun gecmesıne ragmen

benim pek bariz bi belirtim olmadı sadece acayip şiş bi karından başka.aşılamadan sonra uzun süre şişlik inmedi oda çok rahatsız etti beni.onun dışında adetime 1 hafta kala 2 gün arayla ilkinde açık pembe sonraki koyu kan geldi çok az.ben böyle bi farklılık yaşadım

canım ben salı gunu test yaptırcam dün biraz fenalastım çok agrım oldu ve karnım çok şiş ve dun bıraz kan geldi doktor korkma bunlar olur dedi dua etde ıkız ucuz olmasın dedi bende ah ah nerde dedım haıylrısı olsun

hımm ozaman senin hamile olma ihtimalin baya yüksek sanırım.inş. hayırlısı olur

hımm ozaman senin hamile olma ihtimalin baya yüksek sanırım.inş. hayırlısı olur

ihsallah canım allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın bende cok yumurta olusmus oyuzden cok agrın olabılır dedi doktor gebe kalırsan daha da artaacak dedi sanırım hamıle kalırsam baya zor gecıcek hamılelıgım hayırlısı olsun herkes için

inş.canım ya.güzel dileklerin gerçek olur.bendede çok yumurta oluştu.ama ağrım yok bazen kasılma oluyor.tutmadı diye korkuyorum

yani uyarılma gibi zaman zaman sancım oluyor onun haricinde karnım şiş.başka bişey yok.umarım tutmuştur.hep dua ediyorum.inş. yarabbim

beklemek ve umut etmek güzel olduğu kadar zorda.insan resmen iradesiyle savaşıyor.insanlat kızıyorlar takıyoruz diye belki ama umut işte...

inş.canım ya.güzel dileklerin gerçek olur.bendede çok yumurta oluştu.ama ağrım yok bazen kasılma oluyor.tutmadı diye korkuyorum

canım üzülme herkesde bir olmaz kimisinde hiç agrı olmuyor ama gebe kalıyor bellimi olur sen nezaman yaptırcan test nerde yaptırdın aşılamanı

beklemek ve umut etmek güzel olduğu kadar zorda.insan resmen iradesiyle savaşıyor.insanlat kızıyorlar takıyoruz diye belki ama umut işte...

evet canım katılıyorum sana gercekten beklemek cokzor hele dun benden kan geldı nasıl korktum bi bilsen doktor korkma dedi ama gelde korkma ınsnaın elınde deyıl gercekten ama az kaldı banada doktor p.tesı yaptırabılırsın dedi ma ben bıgun daha beklıcem salı yaptırcam çunku kendımı hep salıya hazırlamıstım hayırlısı olsun canım ama sakın agrım yok tutmadı dıye dusunme agrı olcak dıye bısey yok çünki her agrı olan tuttcak dıye bısey yok allaha dua et ve hayırlısı olsun de uzulme olurmu

e-u ve esrasoner
ikinizde birergün arayla yaptıracaksınız testlerinizi.ikinizdende müjdeli haberler bekliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda

e-u ve esrasoner
ikinizde birergün arayla yaptıracaksınız testlerinizi.ikinizdende müjdeli haberler bekliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda

saol canım ihsallah ıkımızde hamıleyızdır bısey sorcam aslında dun doktor benım gobegımden ultrasona aldı aşılamam olalı 7.gun hamıleolsam gormesı gerekmezmıydı

hayır canım daha görünmez .keseyi görmek için bile test yaptıktan (yani adetin geçtikten ) 10 gün sonra bakıyorlar .

Kizlar Bende Cumartesi Test Yaptiricam.2.aşilamam.sanki Adet Sancisi Gibi Ağri Giriyor Ara Ara.acaba Ne Olacak Meraktayim.

Sağol Canim Ya.1.aşilamadan Sonra Hiç Bir Ağri Hissetmemiştim.bu 2.den Sonra Sol Kasiğim 2-3 Gün Ağridi.yumurtam Solda Oluşmuştu Acaba Ondan Olabilirmi?bazen Umudum Oluyor.ama Sanki Adet Olucakmişim Gibime De Geliyor.kafayi Yemezsem Iyidir.cumartesiyi Nasil Beklerim Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…