benim pek bariz bi belirtim olmadı sadece acayip şiş bi karından başka.aşılamadan sonra uzun süre şişlik inmedi oda çok rahatsız etti beni.onun dışında adetime 1 hafta kala 2 gün arayla ilkinde açık pembe sonraki koyu kan geldi çok az.ben böyle bi farklılık yaşadım
canım ben salı gunu test yaptırcam dün biraz fenalastım çok agrım oldu ve karnım çok şiş ve dun bıraz kan geldi doktor korkma bunlar olur dedi dua etde ıkız ucuz olmasın dedi bende ah ah nerde dedım haıylrısı olsun
hımm ozaman senin hamile olma ihtimalin baya yüksek sanırım.inş. hayırlısı olur
ihsallah canım allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın bende cok yumurta olusmus oyuzden cok agrın olabılır dedi doktor gebe kalırsan daha da artaacak dedi sanırım hamıle kalırsam baya zor gecıcek hamılelıgım hayırlısı olsun herkes için
inş.canım ya.güzel dileklerin gerçek olur.bendede çok yumurta oluştu.ama ağrım yok bazen kasılma oluyor.tutmadı diye korkuyorum
beklemek ve umut etmek güzel olduğu kadar zorda.insan resmen iradesiyle savaşıyor.insanlat kızıyorlar takıyoruz diye belki ama umut işte...
e-u ve esrasoner
ikinizde birergün arayla yaptıracaksınız testlerinizi.ikinizdende müjdeli haberler bekliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda
hayır canım daha görünmez .keseyi görmek için bile test yaptıktan (yani adetin geçtikten ) 10 gün sonra bakıyorlar .
Kizlar Bende Cumartesi Test Yaptiricam.2.aşilamam.sanki Adet Sancisi Gibi Ağri Giriyor Ara Ara.acaba Ne Olacak Meraktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?