evet canım katılıyorum sana gercekten beklemek cokzor hele dun benden kan geldı nasıl korktum bi bilsen doktor korkma dedi ama gelde korkma ınsnaın elınde deyıl gercekten ama az kaldı banada doktor p.tesı yaptırabılırsın dedi ma ben bıgun daha beklıcem salı yaptırcam çunku kendımı hep salıya hazırlamıstım hayırlısı olsun canım ama sakın agrım yok tutmadı dıye dusunme agrı olcak dıye bısey yok çünki her agrı olan tuttcak dıye bısey yok allaha dua et ve hayırlısı olsun de uzulme olurmu
Sağol Canim Ya.1.aşilamadan Sonra Hiç Bir Ağri Hissetmemiştim.bu 2.den Sonra Sol Kasiğim 2-3 Gün Ağridi.yumurtam Solda Oluşmuştu Acaba Ondan Olabilirmi?bazen Umudum Oluyor.ama Sanki Adet Olucakmişim Gibime De Geliyor.kafayi Yemezsem Iyidir.cumartesiyi Nasil Beklerim Bilmiyorum.
Benim Cumartesi Kan Testi Yaptirmam Gerekiyorya Acaba Ben Bugün Idrar Yaptirsam çikarmi Ki?
ESRA-- ECE- E.U
KIZLARRRRRR
umarım hepiniz hamişsinizdir. ama stresss yapmayın herkesin belirtisi aynı olmayabilir. kendinizi dinlemeyin....rahat olun. HEPİNİZİN MUTLU HABERLERİNİ ALICAZ İNŞALLAH adet gecikmeden idrar testinde çıkmazzzzzzz. kesin çözüm 12. GÜN kan testi
ihsallah canım kızlar bı arkadas aşılamanın 10.gunu yapmıs ıdrar testı çıkmıs ve şimdi üçüze hamıleymiş bende karar veremedım yapsammı yapmasmmı dıye
canım üçüzde b- hcg yüksek olduğundan 10. günde çıkar. senin kaç yumurta gelişmişti. dr ne dedi. ona göre yaptır. olumsuz çıksada üzülme dediğim gibi kan testi kesini
sonra kanda çıktımı peki hamilemisin
evet canım 10gün daha bekledım kanda yaptırdım hamıleyım suan 24 haftalık teyzesi
hafsaa...tebrik ediyorum seni..
kaçıncı aşılamandı acaba, aşılamadan önce sonra yaptıın aşılama deniycek benim gibilere tavsiyelerin var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?