• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor 😴
Bence test yapma insan daha çok stres oluyor.. ben kendimi tutup yapmayacağım belki beklenen regli tarihimde yaparım ya da bir gün gecikirse

Kızlar ben deliricem ya ne olur bişey söyleyin bugün aşılamanın 13.günü ve halen gebelik testlerim çok silik çıkıyor. Ben iğne etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik olsaydı günden güne koyulaşması lazımdı ama ne koyulaşıyor nede tam negatif oluyor 😴
Canım kan ver istersen en azından referans değerine göre bakarsın

Bence test yapma insan daha çok stres oluyor.. ben kendimi tutup yapmayacağım belki beklenen regli tarihimde yaparım ya da bir gün gecikirse
Kutu kutu test bitirdim zaten ve beraberinde psikolojimi de bitirdim 😴 artık test yapmıcam yarın kan günüm artık net belli olur ama gebelik olsaydı testlerim koyulaşırdı. Anlayamadığım bu iğnenin etkisi sadece benden mi bu kadar uzun süre gitmiyor?? Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü.

Kan testi verseniz daha iyi olur
İnşallah pozitiftir

Kızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yok🤷🏻‍♀️ duphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi🤭

Yarın gidip vericem tatlım, bu nadide şeyler sadece beni buluyor 😴
Sonuçta aşılama yaptırsanız bile beklenen adet tarihinize yeni ulaştınız doğal yoldan bile gebe olsanız şuan erken gebilik testleriyle silik görürdünüz kasette silik bile çıkmazdı belki. Kendinizi strese sokmayın

Kızlar durumunuz nasıl
Benim bugünde bir belirtim yok🤷🏻‍♀️ duphaston kullanmama rağmen çok iyiyim
İşe de gidiyorum beni etkileyen bir durum yok ve bu beni niyeyse üzüyor
Ağrım sızım olmalıymış gibi🤭
Bende cok normalim sanki vücudumdan belirti bekliyor gibiyim ama yok 😇

Sonuçta aşılama yaptırsanız bile beklenen adet tarihinize yeni ulaştınız doğal yoldan bile gebe olsanız şuan erken gebilik testleriyle silik görürdünüz kasette silik bile çıkmazdı belki. Kendinizi strese sokmayın
Evet çok haklısınız ama ovitrelleyi ilk kez vurulduğum için onun etkisini takip etmek istedim o yüzden test yapıyordum ve hiç silik çizgi gitmedi. Bunu yaşayan başka birine de hiç rastlamadım. Hem erken hem kaset testler silik çıkıyor ama ne koyulaşıyor nede tam siliniyor. Çok muallakta kaldığım birşeyin içindeyim şuanda. Ne var diyebiliyorum nede yok.

Daha çok erken o zaman ben test falan da yapmadım iğne etkisi için öyle boş boş bekliyorum 😂😂
Bence en az 10 gün geçmeden hiç test yapmayın hatta hiç yapmasanız da daha iyi:)) ben ikinci aşılamamda asla bir tane bile test yapmıcam kesinlikle sadece stres yaratıyor !!!

Bence en az 10 gün geçmeden hiç test yapmayın hatta hiç yapmasanız da daha iyi:)) ben ikinci aşılamamda asla bir tane bile test yapmıcam kesinlikle sadece stres yaratıyor !!!
Bende daha önce çatlatma iğnesi kullandım o zamanlar 12 13 gün etkisi geçmişti iğnenin ama budefa işin içinde aşılama olunca bilemedim yapmadım bugün belki bi yaparım koyu mu çıkıyor silik mi onun dışında 10 günden sonra yaparım etkisini görmek için, Evet çok stresi bir durum ya var mı yok mu bilemiyorsun senin ilk aşılaman mı

Bende daha önce çatlatma iğnesi kullandım o zamanlar 12 13 gün etkisi geçmişti iğnenin ama budefa işin içinde aşılama olunca bilemedim yapmadım bugün belki bi yaparım koyu mu çıkıyor silik mi onun dışında 10 günden sonra yaparım etkisini görmek için, Evet çok stresi bir durum ya var mı yok mu bilemiyorsun senin ilk aşılaman mı
Bence bugün yapma canım zaten pozitif çıkacak biliyorsun. Daha önceden deneyimin de varmış en azından iğnenin etkisini biliyorsun. Evet benim ilk aşılamam, daha önce hiç çatlatma yumurta büyütme tedavileri de olmadım doktorum direk iğneli aşılamaya yönlendirdi.

Bence bugün yapma canım zaten pozitif çıkacak biliyorsun. Daha önceden deneyimin de varmış en azından iğnenin etkisini biliyorsun. Evet benim ilk aşılamam, daha önce hiç çatlatma yumurta büyütme tedavileri de olmadım doktorum direk iğneli aşılamaya yönlendirdi.
Aslında evet haklısın, yapmim 10 gün yaparım olmadı ay beklemek çok zorrrrr 😂😂

Hemde nasıl ya bu işlerin en zor yanı beklemek 😴benim yarın test günüm sonra hemen ikinci aşılama ve yine bekleme süreci 😱
Öyle deme belki de vardır daha net bise yok, ama benim olmazsa ben bi ay bekleyip sonra aşılama yapacağım tekrar hemen yapmam

Back
X