pozirif sonuçlanır inşallahBen de şimdi aşılama oldum. Korktuğum kadar değilmiş sadece ilkte biraz canım yanar gibi oldu geçti. Hsg ye göre daha rahat geldi
Doktor hiç bana bir uyarıda bulunmadı sadece ilk gün ilişki yasak dediKızlar birsey sorucam dün aşılama oldum ya dün dikkat ettim tuvalet konusunda. Şu süreçte sizce klozet mi kullanmalıyız ben normalde alaturka kullanıyorum dikkat etmem gerekir mi ?
pozitif sonuçlanır inşallah güzel sonuçlarınız bekliyoruz :)Ben de şimdi aşılama oldum. Korktuğum kadar değilmiş sadece ilkte biraz canım yanar gibi oldu geçti. Hsg ye göre daha rahat geldi
pozitif sonuçlanır inşallah güzel sonuçlarınız bekliyoruz :)
Canım benim kasıklarımda sızlama tarzı ağrı var çok değil ama hissettiriyor onun haricinde benimde akıntım vs birsey yok. Benim eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var o yüzden aşılama yaptırdık zaten mikroçipli olanı seçtik spermler için. 59 milyon spermden yıkanınca 12 milyon kalmış bu 12 milyonun da %80 hareketli çıkmış. Doktor iyi ki mikroçipli olanı yapmışız dediBu konuda hiç bir fikrim yok. Bende sana şey soracaktım herhangi bir ağrı vs varmı vücudunda. Benim hiç bir şey yok sabah bi ara sağ kasıklarıma ağrı girdi baya sonra geçti ve bir daha yok. Bugün akıntımda yok. Hiç bir şey yok yani senin nasıl merak ettim. Bir de eşinin sperm sonuçları nasıldı ?
Valla bi benim doktorum aşılamadan iki gün sonra beni çağırdı herhaldeİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız17 ekim de beta hcg ye çağırdı beni doktor
Benim doktorumda adetin gecikirse kan vereceksin dedi onun haricinde test yapmanı istemiyorum gereksiz vücudu strese sokuyorsun bu iyi birsey değil dedi o yüzden bende 18 ekimde adet günüm gecikirsem yapıcamİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız17 ekim de beta hcg ye çağırdı beni doktor
Benim eşimdede yıkanmadan önce ileri hareketlilik %18 çıkmış yıkamadan sonra %80 ni geçmiş ama yıkamadan önce 51 milyon yıkamadan sonra kaça düştü bilmiyorum o kâğıtta yazmıyordu bizim. Benimde kasıklarıma çok ara ara giriyor yani anlamıyorum bir şeyCanım benim kasıklarımda sızlama tarzı ağrı var çok değil ama hissettiriyor onun haricinde benimde akıntım vs birsey yok. Benim eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var o yüzden aşılama yaptırdık zaten mikroçipli olanı seçtik spermler için. 59 milyon spermden yıkanınca 12 milyon kalmış bu 12 milyonun da %80 hareketli çıkmış. Doktor iyi ki mikroçipli olanı yapmışız dedi
Kız senle aynıyız resmen. 18 Ekim bile aynı. Ay inşallah ikimizde aynı anda hamile kalırızBenim eşimdede yıkanmadan önce ileri hareketlilik %18 çıkmış yıkamadan sonra %80 ni geçmiş ama yıkamadan önce 51 milyon yıkamadan sonra kaça düştü bilmiyorum o kâğıtta yazmıyordu bizim. Benimde kasıklarıma çok ara ara giriyor yani anlamıyorum bir şey
Valla öyle ya aşılama saatlerimiz bile neredeyse aynı 45 dakika var aradaKız senle aynıyız resmen. 18 Ekim bile aynı. Ay inşallah ikimizde aynı anda hamile kalırız
Bana fitil verdi başka da çağırmadıValla bi benim doktorum aşılamadan iki gün sonra beni çağırdı herhaldebir kontrol edicem ona göre ilaç vericem dedi. Ama okuyorum burda kimseyi çağırmamışlar bakalım. Ay hemen hemen aynı zamanlarda bende baktırcağım heyacanlı bekleyiş stres yapmamaya ve olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ben devlette yaptırdım ondan mı spermle ilgili hiç bilgi vermediler banaCanım benim kasıklarımda sızlama tarzı ağrı var çok değil ama hissettiriyor onun haricinde benimde akıntım vs birsey yok. Benim eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var o yüzden aşılama yaptırdık zaten mikroçipli olanı seçtik spermler için. 59 milyon spermden yıkanınca 12 milyon kalmış bu 12 milyonun da %80 hareketli çıkmış. Doktor iyi ki mikroçipli olanı yapmışız dedi
Mikrocipli olan nasil oluyo onu ilk defa duydum.Canım benim kasıklarımda sızlama tarzı ağrı var çok değil ama hissettiriyor onun haricinde benimde akıntım vs birsey yok. Benim eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var o yüzden aşılama yaptırdık zaten mikroçipli olanı seçtik spermler için. 59 milyon spermden yıkanınca 12 milyon kalmış bu 12 milyonun da %80 hareketli çıkmış. Doktor iyi ki mikroçipli olanı yapmışız dedi
Eşinin e nabzına düşmüştür belki bende pazar günü yaptircam bu gun gece catlatma iğnesi olucamBen devlette yaptırdım ondan mı spermle ilgili hiç bilgi vermediler bana
Baktım da yokEşinin e nabzına düşmüştür belki bende pazar günü yaptircam bu gun gece catlatma iğnesi olucam
Aşkım 8 Eylül aşılama olup ilk aşılamada tuttu benim sana tavsiyem mutlaka gonalf kullanirken günlük 5 tane incir yemeye çalış birde aşılama bence kesinlikle idrara sıkışık ol çünkü işlem sırası işemek dışında başka hiç birşey düşünmüyorsun beynin tamamiyle oraya odaklı oluyor yani tutucakmis tutmiycakmis agriymis vs hiç birşey düşünmemeyr çalış ben düşünemedim idrara sıkışık çağırmıştı hayırlısı olsun şimdidenKızlar herkese merhaba
Ben 1,5 yıllık evlilikte 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım.
1 i kimyasaldı 1 i ise servikal gebelikti kürtaj oldum ameliyatlı bir şekilde.
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş
Doktor bunların hepsini inceledikten sonra aşılama yapılması kararı verdi.
Doktorumun ismi Muzaffer Zeki Duman.
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Dikkat edilecek edilmeyecek şeyleri de aynı şekilde
İnşallah. Rabbim yüzümüze güler de Hepimiz icin sonuç olumlu olur İnşallahBaktım da yokilk yaptırdığı da çıkmıyor şehir hastanesinin sisteminde kayıtlı kalıyor. İnşallah rahat bir süreç geçirirsiniz siz de
Yaaa çok sevindimmAşkım 8 Eylül aşılama olup ilk aşılamada tuttu benim sana tavsiyem mutlaka gonalf kullanirken günlük 5 tane incir yemeye çalış birde aşılama bence kesinlikle idrara sıkışık ol çünkü işlem sırası işemek dışında başka hiç birşey düşünmüyorsun beynin tamamiyle oraya odaklı oluyor yani tutucakmis tutmiycakmis agriymis vs hiç birşey düşünmemeyr çalış ben düşünemedim idrara sıkışık çağırmıştı hayırlısı olsun şimdiden
Ay çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahAşkım 8 Eylül aşılama olup ilk aşılamada tuttu benim sana tavsiyem mutlaka gonalf kullanirken günlük 5 tane incir yemeye çalış birde aşılama bence kesinlikle idrara sıkışık ol çünkü işlem sırası işemek dışında başka hiç birşey düşünmüyorsun beynin tamamiyle oraya odaklı oluyor yani tutucakmis tutmiycakmis agriymis vs hiç birşey düşünmemeyr çalış ben düşünemedim idrara sıkışık çağırmıştı hayırlısı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?