Tek yumurta gelişti çarşamba ölçüm yapıldı 10 gün kullandım
Çarşamba olculdugunde 14 mm miydi bende 9 gun kullandim gonol f ile 50 olarak bazı yerlerde okuyorum 7 8 yumurta geliştiğini hatta daha fazla yumurta geliştiğini söyleyen var. Benim bu gün 9. Ignem . Bu arada asilama daha once 2 kez yaptırmış biri olarak asilama basit bir işlem aslında cok kısa sürüyor cok aşırı ağrılı sızıli bir durum değil zaten sperm yıkanıp hazır geliyo ultrason yapar gibi düşün yıkanan spermleri yumurtalık kanalı yakınına bırakıyorlar beklemek daha zor diyebilirim asilama işleminden oldu mu olmadi mi diye düşünmek vs.

Benim 6 Ekim’de aşılamam olacaktı, 1 Ekim’de kontrolüm vardı, 6 gün gonal f75 kullandım, 12 tane yumurta çıkmış 5’i olgun 7’si de gelişiyor arkadan. Çoğul gebelik riski yüzünden iptal edildi bu ay aşılamam. Daha yumurtlama tarihime 5 gün vardı. Vücudum iğneye aşırı tepki verdi. Klomen ile zaten hep 2-3 tane olgunlaşıyordu keşke klomen kullandırsalardı, prosedür diye iğne verdiler. kısacası Ekim aşılamam iptal

Çarşamba günü 18.6mm olmuştu. Çarşamba da gonalf vurdum. 37.5 kullandım ben. İnşallah rahat geçer aşılamam benim de

Neden o kadar çok gelişmiş doktor bir şey dedi mi

Çarşamba günü 18.6mm olmuştu. Çarşamba da gonalf vurdum. 37.5 kullandım ben. İnşallah rahat geçer aşılamam benim de
İlkinde benim gerginligimden midir nedir bilmiyorum biraz daha zordu ikincisi de rahat geçti cok. doktor idrara sıkışıp gelin dedi mi size bana ilk asilamam da denmedi ama ikincisinde dendi. İdrara sıkışınca mesane rahme baskı yapınca rahim biraz daha aşağı iniyomus ve işlem daha kolay oluyormuş öyle demişlerdi

Nasıl hissediyorsun kendini ara ara vuran kaşık ve bel ağrılarım var. Birde ilaç verdim doktor size ? Bana vermedi ve beni cumartesi günü kontrole çağırdı. Duruma göre ilaç veririm dedi
Canım bana yarın ilişki olsun dedi ve ertesi günde duphastona başlicaksın dedi

Ben sordum idrara sıkışıklık olcak mı diye hemşireye birşey demedi ama bir kere doktor idrara sıkışık olma dedi ultrasonda. Rahmim sağa yatık belki ondan mıdır bilmiyorum

Ama bakmak için çağırmadı zaten bugün baktı daha önce de bakmıştı sadece ayın 7 8 si gibi yerleşme olabilir o yüzden full evde dinlen dedi

Ama bakmak için çağırmadı zaten bugün baktı daha önce de bakmıştı sadece ayın 7 8 si gibi yerleşme olabilir o yüzden full evde dinlen dedi
Bende anlamadım o kadar yorum okudum kimseyi çağırmamışlar. Bakalım vardır bebiş doktorunda bir bildiği diyorum. Bana dinle vs demediler. Zaten bugün işten çıkıp gittim hastaneye yarın işe devam masa başı çalışıyorum allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…