• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşılamadan sonraki 14.gün. Hiç koyulaşma yok. Testin kendi çizgisini görüyorum çokkk hafiften o kadar. Tutmadı yani regli beklicem

Eklentiler

• IMG_8179.webp
    IMG_8179.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8179.webp
    IMG_8179.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?

Eklentiler

• 17595831512553963382430766411941.webp
    17595831512553963382430766411941.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar yukarda yazdım cvp alamadım bende bugün aşılamanın 8.günündeyim. çatlatma iğnesinin de 10. günündeyim. Dün erken gebelik testi yaptım yani çatlamanın 9. gününde ve anında pozitif çıktı baya da belirgindi. Resmini de ekliyorum lütfen bakar mısınız?
Durdukça silikleşti ve inceldi çizgi. Ama ilk dakikalarda baya pembeydi.

İğne etkisi olabilir canım 14.günü bekle

Aşılama sonrası 14. Gün 13 de kan testi yaptırmıstım 9,43 cıkmıştı pzt tekrarlayacağım umarım yükselişşş olur

Cuma günü kan verme günüm. O zamana kadar bekleyim o halde. Olumsuz olduğunu bildiğim halde merak ediyorum işte 😴
Olumsuz olduğunu biliyorum diyip kendinize negatif enerji yüklemeyin ne düşünürseniz o olur onu kendinize çekersiniz çünkü 🙏🏻 iğnenin etkisi olabilir ama 2 gün sonra tekrarlayın idrar testini bence kan gününe kadar iğnenin etkisi geçer o zamana kadar

Olumsuz olduğunu biliyorum diyip kendinize negatif enerji yüklemeyin ne düşünürseniz o olur onu kendinize çekersiniz çünkü 🙏🏻 iğnenin etkisi olabilir ama 2 gün sonra tekrarlayın idrar testini bence kan gününe kadar iğnenin etkisi geçer o zamana kadar
3 ay önce düşük yaptım ve belirtileri az çok biliyorum şuan hiçbir belirti yok o yüzden olumsuz düşünüyorum ama yinede bakalım yarın tekrar test yapıcam en azından iğnenin etkisini takip edeyim 🌼

Back
X