E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
tebrikler canım gözünaydın çok sevindim yağmurcum. ocak bebekleri geliyor allah tamamını erdirsin canım:teytey::teytey::teytey:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey::teytey::teytey:darısı başınıza inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey::teytey::teytey:darısı başınıza inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım beni hamileydim yazmıssın bebein dogdu ikinciyemi ugraşıyosun yoksa düşükmü yaptın birde senin sonucunu kendim kadar cok merak ediyorum yaptırdınmı testini lütfen yaz
tebrik edrim canim cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah!!!
kantesti yaptırdın mı ,sonuç nedir.Öff ya bütün gün senin bir yazını bekledim.
yağmur ordamısın şuan bilmiyorum seni tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ben de bugün 2. aşılmamı oldum bekliyorum saf saf aranıza yeni katıldım ama yazılarınızı okuyordum burası çok değişik kimse birbirini tanımıyor ama hamileyim yazını görünce ben burada sevinçten ağladım duygulanıyo insan Allah isteyen herkese versin
evet canim kan testi yaptirdim negatif yani <2 cok moralim bozuk ...yikildim!!!senağlamasenağlama
mehaycım senin yazını bekledim bütün gün ALLAH(c.c) sana sağlık versin inşallah kendiliğinde hamile kalıp hepimize süpriz yapıp sevindirirsin herşey gönlünce olsun
yagmur hanım tebrikler allah devamına erdirsin.Sevgili Mehay sizi msjlardan takip ediyorum üzülmeyin canınız sağ olsun herşeyin vardır bir zamanı allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
elbette zamani vardir canim ama uzulmemek elde degil insan uzuluyor cabalari bosa cikinca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?