Aşırı ağlak bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi omor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
713
Puanlar
103
Beş buçuk aylık oğlum. Doğduğundan beri ağlıyor. Kolik dediler alerji dediler. Firesiz diyet yapıyorum gaz damlaları kullanıyoruz. Geçmiyor. Acı ağlaması gibi değil ama artık sürekli mızır mızır. Ve aşırı yüksek sesli bir bebek. Duyan işkence ediyorum sanar. Gerçekten dayanamıyorum.

Uyurken ağlar yemek yerken reddeder oyun oynarken iki dakika kendi halinde kalmaz ağlar arabada ağlar dışarı çıkarırız arabasında ağlar tuvalete bile gidemiyorum tüm gün kucağımda gezdiriyorum.duş alamıyor yemek yiyemiyorum artık bebeğime iyi gelemediğimi düşünmeye başladım

Ben çözümü doktorlar ile çok aradım ama bulamadım ne derlerse harfiyen uyguluyorum yok olmuyor.

yüksek ihtiyaçlı bebek olduğu söyleniyor ben ne yapabilirim bi çözüm arıyorum

Ha evet erkekmiş. Bi tanıdığımızın da böyleydi kaç ay yanlış tedavi gördü dediğiniz gibi işkence görmüş gibi ağlıyordu. Pipisinde kireçlenme varmış ve idrar tahlillerinde çıkmadı. Çiş yaparken o ağrı/sancı/yanma yapıyormuş. Acilen sünnet oldu ve sünnet gecesi ilk deliksiz gecesini geçirmişlerdi ailecek. Sonradan gülüşünü gördük çocuğun. Acaba öyle görünmeyen bir sorun mu ki?

Çok üzücü bir durum bebek içinde sizin içinde.İllaki bir nedeni vardır .Benm de kızım ağlamaktan göbek fıtığı olmuştu,siz düşünün artık ne denli bir ağlamaydı hiç bitmiyordu.Yumurta alerjisi varmış,yumurtayı kesince bıçak gibi kesildi ağlama.Sünnet olmadıysa yaptırın,idrar tahlili verin,gazlıysa yün yastıkta yüz üstü uyutun,.Demir damlası kullanıyorsanız içeriğini kontrol edin(bazen alerji yapabiliyor)gaz damlası herbebeğe yaramaz karın ağrısı yapabilir(bizde yapmıştı)okdr cok neden olabilir ki bulmak şans işi gibi.Allah yardımcınız olsun

Bizimki de alerjik. Süt yumurta vermiyoruz ama yine de geçmiyor ağlamaları. Mizacı gibi geliyo artık

`