- Emoji Skoru
- 713
- Puanlar
- 103
Beş buçuk aylık oğlum. Doğduğundan beri ağlıyor. Kolik dediler alerji dediler. Firesiz diyet yapıyorum gaz damlaları kullanıyoruz. Geçmiyor. Acı ağlaması gibi değil ama artık sürekli mızır mızır. Ve aşırı yüksek sesli bir bebek. Duyan işkence ediyorum sanar. Gerçekten dayanamıyorum.
Uyurken ağlar yemek yerken reddeder oyun oynarken iki dakika kendi halinde kalmaz ağlar arabada ağlar dışarı çıkarırız arabasında ağlar tuvalete bile gidemiyorum tüm gün kucağımda gezdiriyorum.duş alamıyor yemek yiyemiyorum artık bebeğime iyi gelemediğimi düşünmeye başladım
Ben çözümü doktorlar ile çok aradım ama bulamadım ne derlerse harfiyen uyguluyorum yok olmuyor.
yüksek ihtiyaçlı bebek olduğu söyleniyor ben ne yapabilirim bi çözüm arıyorum
Uyurken ağlar yemek yerken reddeder oyun oynarken iki dakika kendi halinde kalmaz ağlar arabada ağlar dışarı çıkarırız arabasında ağlar tuvalete bile gidemiyorum tüm gün kucağımda gezdiriyorum.duş alamıyor yemek yiyemiyorum artık bebeğime iyi gelemediğimi düşünmeye başladım
Ben çözümü doktorlar ile çok aradım ama bulamadım ne derlerse harfiyen uyguluyorum yok olmuyor.
yüksek ihtiyaçlı bebek olduğu söyleniyor ben ne yapabilirim bi çözüm arıyorum