Aşırı akıntı

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Kızlar bu ay ovulasyon günlerimi takip ettm ve hergun ilişki oldu kaçırmamak adına hergunu değerlendirdik. Regl me 8 gün var ovulasyon gunumden beri akintim var normal ama bugün çok aşırı geldi aktığını hissettim afedersiniz idrarimi kaçırdım sandım sıkışıkta değildim oysa. Göğüs uçlarım çok aciyo dokununca ama hep çatlatma iğnesi olduğumda agrirdi. Bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Bazen sağ kasigima ince ince sızı giriyo ama geçiyo çoğunluk sağ kasigima böyle oluyor aradada sol kasigimda oluyo. İdrarada çok çıkmaya başladım ama usuttugume bağladım onu ama akıntı kafamı çok karıştırdı hamile olup bu zamanlar böyle şeyler yaşayan varmı acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler

Canım büyük ihtimal gebe de olabilirsin ama daha 8 gün var biraz daha bekle testler den yap bakalım batmalar bende de oluyor benimde az kaldı 27 bat

Ay inşallah kuZummmm beklicez Artık benimde bat 27 ye az kaldı yavaş yavaş netleşecek herşey :) korku çok var
Hayırlısı olsun canım inşallah Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Biraz önce oturuyordum ayağa kaldım sağ kasigima bıçak saplandı nerdeyse iki büklüm oldum ama hemen geçti neden böyle oluyor acaba ya bebiş geldimi yoksa normalde iğne olmadan böyle belirtiler olmazdı heyecanlandım :)

Canm sen yumurtluyorsun sanırım bu günleri değerlendir. 8gün var adetine bu az bir zaman değil. Geç yumurtlamış olmalısın ilişkiyi ihmal etme

Gebelik belirtilerine çok benziyor belirtilerin ama bunun psikolojik bi yanı varmış Nasıl oluyorsa öyle değildir gerçektir inşallah

Canm sen yumurtluyorsun sanırım bu günleri değerlendir. 8gün var adetine bu az bir zaman değil. Geç yumurtlamış olmalısın ilişkiyi ihmal etme
Canım ovulasyon testi yaptım adetin 11.gunu pozitifi yakaladım. Üstünden 12 gün geçti ovu testi yaptım iki gün önce negatifti yumurtlama yok yani

Akıntı sarı renkte kokuluysa kaşıntı yanma gibi şeyler oluyorsa bunlar enfeksiyona işaret eder ama hamileliktede akıntı artışı oluyor bende başından beri var ve artık tutamıyorum bebek rahme yerleşirkende kasık ağrısı olur
yinede biraz bekle kendini çok kaptırma ama olabilirde tabi
Allah hepinizin gönlüne göre versin

Peki ovu testin varsa bir baksana yumurtluyormusun. Diğerinde tutmadıysa bunda tutar belki. Benim ikisindede tutmuştu.

Yok canım beyaz bide sıvı degisik bi akıntı. Normalde çatlatma iğnesi olduğumda bu belirtiler olurdu oda iğneden yani hep negatif oldu ama bu ay iğne kullanmadım ama bu belirtiler oldu normalde hiç olmaz. Klomen kullandım o göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı yapar mı acaba

Ozaman bu gece değerlendir. Yani adet olana kadar hiç boş geçirme derim. Inşallah bu ay hamile kalırsın

Canım ben hiç klomen kullanmadığım için bilemiyorum ama bendede akıntı bazen sulu gelirdi bazen katı kıvamda yani her türlüsünü gördüm
İnşaAllah sende hamilesindir

Canım ben hiç klomen kullanmadığım için bilemiyorum ama bendede akıntı bazen sulu gelirdi bazen katı kıvamda yani her türlüsünü gördüm
İnşaAllah sende hamilesindir
Amin cnm inşallah ya. Hiç böyle belirtiler kendiligimden yasamayinca heyecan yaptım kasiklarimda ağrı var uzanıyorum. Bu akıntı olduğunda biraz yorulmuştum yürümüştüm oyuzden mi böyle akıntı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…