aşırı aktif, sürekli bagiran cocukla izin??

Ben büyük kızım 15 aylıkken dr un verdiği bitkisel sakinleştiriciyi kullanmıştım uçak yolculuğunda. Çok pişman olmuştum. Yavrum 2 gün hayalet gibi gezmiş, boş boş bakmıştı. Bir daha asla hiç vermedim ilaç. Ki her defasında 11 saat uçak yolculuğu yapıyoruz. Küçük kızıma hiç ilaç vermedim. Uyku saatini uçağa göre ayarlıyorum. Bir kaç oyalayacak boyama kitabı, sticker falan alıyorum. Bir keresinde kızım 2 yaşındayken 17 saat hiç durmadan uçak yolculuğu yapmıştık hiç sorun olmamıştı. Bence ilaç vermeyin.3 saat nedirki? Gözaçıp kapayıncaya kadar geçer gider

Ben ztn genelleme yapmadim. Turk musluman cocuklari pirlanta demedim. Ama benm cevremdeki yabancilar hep ayni.

Elmalar ve armutlar toplanmaz ki aynı anda ikisi de olsa olmuyor mu

Edep haya dediğinizi de öğretin birey olmayı da

Sonuçta pışpışlamadığımızda yapmadıkları şeyleri biz varken yapıyorlar ya da okulda düşüp ağlamayan çocuklar annelerini bahçe kapısında görünce feryat figana başlıyor

Bunlar yanlış ise aman odasına arkadaşını almayacak diye bu yanlışa doğru mu diyelim

Ayrıca da alsın arkadaşını ne olur onu da anlayamadım

Inanin bir saatlik araba yolculugunu burnumuzdan getiriyor..

Bir erkek kiz arkadasini odasina almasi normal mi? Yada tersi?

Bir erkek kiz arkadasini odasina almasi normal mi? Yada tersi?

Evet

Biz ilkokulda iken bile annelerimiz olmadan birbirinizin evine gider ders çalışırdık

Türkiye de Türk annelerimiz vardı

Ortaokul lisede de yaptık

Hatta üniversitede de sevgilim olmayan erkek arkadaşlarımda kaldım hem de oturup yiyip içtik yani içki falan da içtik

Ve hiçbiri ile yatmadım hatta aklımdan bile geçmedi

Demek ki evde odada kalınca ille de bir şey olmuyor önce bu bilinci vermek lazım

Yok kusura bakmayin bana ters boyle seyler. Size saygi duyuyorum. Hayat sizin hayatiniz. Benim dusuncem bu.

Çocuğun eğer bu durumda ise hele hele kardeşleri var. Muhtemelen senle veya onlarla olan problemli iliskileri sebebiyle boyle. Bir Pedagog ile görüşmeni öneririm.
Tatil için bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…