• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bi tepkimiydi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Orkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canım benim ağlama. Annelik Ömür boyu vicdan azabı demektir diye bir söz var. Malesef hepimiz yaşıyoruz bunları.

Hic bu kadar kizmamistim ona cocuk şok oldu bakislari gitmiyo gözümün önünden :(

Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptü :KK43: ben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi :KK43: bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. :KK43: kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim :KK43: ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum :KK43: :KK43:
çocuk işte oyuna dökmüş işi,ben olsam bende uyarırdım da daha sakin bir dille açıklasaydın

Burda sorun çocuğun başka çocuğun elini öpmesi bazı arkadaşlar para toplaması olarak gormus ama para için başka çocuğun elini öpmesi her annenin tepesini attırır heralde:) bagirmanizi tabiki tasvip etmiyorum burda ama bazen yapıyoruz böyle. Çocuğunuz küçük bi çocuk değil bence. Sabah kalkınca oturup uzun uzun konusmaniz en sağlıklısi olur şimdi uyandirirsaniz uyku sersemi etkili olmaz. Konuşmanın içeriği sadece para olmamalı tabi çocuk eğlence için toplamış olabilir. Çocuğunuzla ben diliyle konusmalisiniz.yani sen böyle böyle yapınca ben çok üzüldüm gibi. Ben sana kizmadim böyle bir harekette bulunman beni çok şaşırttı ve üzdü gibi...
Küçük olan evladiniz öpmek istememis. Normaldir her çocuğun huyu farklıdır.
Kendinize çok sıkıntı yapmayın. Konuşunca duzelecektir eminim.belki de bu ileride başkalarına hemen boyun egmemesi gerektiğini öğretir oglunuza.
Son olarak konuşma yaparken oglunuzla aynı seviyede göz göze gelecek şekilde konusmanizi tavsiye ederim. Bu onu ciddiye aldiginizi kendinizden küçük gormediginizi anlatacaktır.
Umarım konusmanizi güzel geçer.

çocuk işte oyuna dökmüş işi,ben olsam bende uyarırdım da daha sakin bir dille açıklasaydın
O an aptallastim resmen hic bisey tenezzül etmemesi gerektigini anlatiriz biz cocuklarimiza babasıyla küçük oglumun gosterdigi davranisi büyüğün yapmamasi sok etkisi yaratti o anki duygularimi anlatamıyorum :( cok pismanim simdi

Oglunuza verdiginiz tepkinin birazini o buyuk cocuga verseydiniz keske
Düğünün ortasinda baskasinin çocuğunu azarlamak kizmak bilmiyorum o an niye yapmadim cikinca salondan eve gelinceye kadar beynimi kemirdim niye paralari o cocugun suratina degilde yere attim diye off bilmiyorum hangi ruh haliyle yaptım ama oldu bi kere :(

O an aptallastim resmen hic bisey tenezzül etmemesi gerektigini anlatiriz biz cocuklarimiza babasıyla küçük oglumun gosterdigi davranisi büyüğün yapmamasi sok etkisi yaratti o anki duygularimi anlatamıyorum :KK43: cok pismanim simdi
olan olmuş artık konuş gönlünü al olsun bitsin

Burda sorun çocuğun başka çocuğun elini öpmesi bazı arkadaşlar para toplaması olarak gormus ama para için başka çocuğun elini öpmesi her annenin tepesini attırır heralde:) bagirmanizi tabiki tasvip etmiyorum burda ama bazen yapıyoruz böyle. Çocuğunuz küçük bi çocuk değil bence. Sabah kalkınca oturup uzun uzun konusmaniz en sağlıklısi olur şimdi uyandirirsaniz uyku sersemi etkili olmaz. Konuşmanın içeriği sadece para olmamalı tabi çocuk eğlence için toplamış olabilir. Çocuğunuzla ben diliyle konusmalisiniz.yani sen böyle böyle yapınca ben çok üzüldüm gibi. Ben sana kizmadim böyle bir harekette bulunman beni çok şaşırttı ve üzdü gibi...
Kendinize çok sıkıntı yapmayın. Konuşunca duzelecektir eminim.belki de bu ileride başkalarına hemen boyun egmemesi gerektiğini öğretir oglunuza.
Son olarak konuşma yaparken oglunuzla aynı seviyede göz göze gelecek şekilde konusmanizi tavsiye ederim. Bu onu ciddiye aldiginizi kendinizden küçük gormediginizi anlatacaktır.

Teşekkür ederim mutlaka yapıcam

Cok asiri tepki vermissin

Adi üstünde Cocuk bukadar tepki vermemelisiniu habgi konu olursa olsun ..

Güzelce anlatinki anlasin cocuk..

Geçen gun oğlum bi çocuktan şeker istemiş ve abi dersen veririm demiş.Oğlum da abi demiş.bi daha yapma ne istersen ben.alirim dedim ve çocugun ne yapmaya çaliştigini anlattim.çocuk 1 yaş buyuktu abi dedim anne, dedi.yine de zoruma gitti.çocuklar bu konulari bilmez.daha ufak annesi.çok üzüldüm.incitmişsiniz.üzmüşsünüz.olmamiş.

Paralari toplayip getirince "oglum aferin" demissiniz. O da dogru bir davranis oldugunu, belki sizden bir aferin daha almak icin o paralara sahip cikmasi gerektigini dusunmustur.
Guzel guzel aciklayip, gonlunu alin bence.
Çoçuk kalbi gibi masum bir yorum.çok haklisin

Şuan pismanliktan agliyorum ben :KK43: bide hamileyim hassasim sanirim
Benim bile gözlerim doldu....çok üzüldüm.o minicik kalbiyle neler düşünüp de almaya çalişti diye sormaliydin.
O sana emanet.Emaneti sahibe teslim edene kadar sahip çikacaksin

Büyüyene kadar diz çökerek konuştum.çok faydali

Cocugun onurunu zedelemissiniz, iletisim yonune de bi darbe vurmussunuz iyi olmamis. Durum aninda tepkisiz kalip sonra bi aciklama yapmaniz lazimdi acikcasi

O mantikta olabilseydim şuan buraya pismanligimi yazmazdim zaten :(

Benim bile gözlerim doldu....çok üzüldüm.o minicik kalbiyle neler düşünüp de almaya çalişti diye sormaliydin.
O sana emanet.Emaneti sahibe teslim edene kadar sahip çikacaksin

Sana o para sahte dememe ragmen niye bunu yaptin oglum dedim :( baska düğünde gelinle damada atariz diye yaptim dedi :( o an bittim zaten

Geçen gun oğlum bi çocuktan şeker istemiş ve abi dersen veririm demiş.Oğlum da abi demiş.bi daha yapma ne istersen ben.alirim dedim ve çocugun ne yapmaya çaliştigini anlattim.çocuk 1 yaş buyuktu abi dedim anne, dedi.yine de zoruma gitti.çocuklar bu konulari bilmez.daha ufak annesi.çok üzüldüm.incitmişsiniz.üzmüşsünüz.olmamiş.

Inanin mantigimla hareket etmedim o an verdigim tepkiyi hatirladikca utanıyorum :( cok pismanim az once yanina gittim öptüm kokladim nasik ağlıyorum anlatamam :( cok Üzgünüm

Back
X