Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de ilerde büyük yaş akliyla değerlendirecek.ben öyle yapiyodum.unutmuyosun kiCook buyuk bi iz biraktiniz cocukta cok fena olmus
Duzeltmek lazim ama nasil bilmiyrm
Bence de dilemesin.Onore edip gururunu okşayip kendini iyi hissetmesini sağlayacak vakit gećirmek yeterliCocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
Cocugun ozur dilemesi de cocugun gururunu kiran birsey
Anadolu pedogojisine gore dogru degil
Benim kaanatim ozur dileme
Cocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
kaynakça nedir ?Cocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
Cocuklarda n ozur dilemek anne baba otoritesini zayiflatan birsey
Malesef çocukları birey yerine koymayan insanlar var. Buna çok üzülüyorum. 5 yaşında bir oğlum, 2 yaşına yakın bir kızım var; eğer onlara karşı hata yaptıysam elbette özür diliyorum, hatamı da dile getirerek. Özür dilemek erdemdir, ben yavrumun erdemli olmasını istiyorsam kendim de öyle davranmalıyım. Bazı yorumları okuyunca ben de hem sinirlendim, hem de acıdım...AYRICA, 8 yaşındaki çocuktan özür dilenmez diyenleri gördükçe öyle sinirlendim ve üzüldüm ki. 8 yaşındaki çocuk da bir bireydir, olgunlaşma yolundadır ve gerekli tüm olaylarda özür dilenmezse özgüveninden, kendine değerinden ve daha birçok şeyden pay kaybeder. 8 yaş yada 80 yaş hepimiz insanız, kim hatalıysa özür diler, kim hatasızsa ondan özür dilenir.
Malesef çocukları birey yerine koymayan insanlar var. Buna çok üzülüyorum. 5 yaşında bir oğlum, 2 yaşına yakın bir kızım var; eğer onlara karşı hata yaptıysam elbette özür diliyorum, hatamı da dile getirerek. Özür dilemek erdemdir, ben yavrumun erdemli olmasını istiyorsam kendim de öyle davranmalıyım. Bazı yorumları okuyunca ben de hem sinirlendim, hem de acıdım...
Aynen bu kisiler nasil bir kafa yapisindalar gercekten? Niye 8 yasindaki cocuktan yeri geldiginde dileki ozrunu cocuk seni model alsin. Sirf boyle sen buyuksun kucuksun dalgasina bizim ulkemizde kendini buyuk goren tabaka var ve asagi tabakadan ne ozur diler ne de selam verir.AYRICA, 8 yaşındaki çocuktan özür dilenmez diyenleri gördükçe öyle sinirlendim ve üzüldüm ki. 8 yaşındaki çocuk da bir bireydir, olgunlaşma yolundadır ve gerekli tüm olaylarda özür dilenmezse özgüveninden, kendine değerinden ve daha birçok şeyden pay kaybeder. 8 yaş yada 80 yaş hepimiz insanız, kim hatalıysa özür diler, kim hatasızsa ondan özür dilenir.
+1..AYRICA, 8 yaşındaki çocuktan özür dilenmez diyenleri gördükçe öyle sinirlendim ve üzüldüm ki. 8 yaşındaki çocuk da bir bireydir, olgunlaşma yolundadır ve gerekli tüm olaylarda özür dilenmezse özgüveninden, kendine değerinden ve daha birçok şeyden pay kaybeder. 8 yaş yada 80 yaş hepimiz insanız, kim hatalıysa özür diler, kim hatasızsa ondan özür dilenir.
Aynen bu kisiler nasil bir kafa yapisindalar gercekten? Niye 8 yasindaki cocuktan yeri geldiginde dileki ozrunu cocuk seni model alsin. Sirf boyle sen buyuksun kucuksun dalgasina bizim ulkemizde kendini buyuk goren tabaka var ve asagi tabakadan ne ozur diler ne de selam verir.
Siz hangi pedogojik yaklasima ya da goruse gore yoru m yapiyorsunuz simdi ?Anadolu pedagojisi diyince siz beni bir gülme aldı doğrusu.
Anne baba çocuktan gerektiğinde özür dilemeli, otorite uygulanan taraf ezik yetişir, içine siner. Bu çocuğun içinde neler kırıldı, siz eski nesle göre düşünüyorsunuz. Kuşak çatışması var belli. Şimdiki çocuklar sizin büyüdüğünüz gibi büyürse durumları vahim olur. Devir değişti. Özür dilemek erdemdir, ayıp değil. Bahsettiğiniz otoritenin bi anlamına bakın bence. Yorumu okuyunca o kadar sinirlendim ki