Aşırı bonkör eşim

Bu arada nafaka falan alıyorsunuz değil mi çocuğunuz için ?
Evet o alıyor.
.bosanmamak için hiçbir şey yapmadı mi eşiniz?
Açıkçası ilk zamanlar boşanmamak için tehditkâr sözleri oldu sonra olumlu yada olumsuz adım atmadı.
Bosanmakla iyi yapmissiniz.mahkemede para alamadiniz mi sonucta sizin emeginizde vardi icinde.
İnanın uğraşmamak için hiç bir talebim olmadı. O zaman tek istediğim kurtulup hayatımı kurmak oldu. Ne kadar para verdi abisine ne kalmıştı bize onu bile bilmiyordum 🤦🏻‍♀️

Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş. 😱karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Eşinizin zekasindan sorunu var galiba.su başkalarını mutlu ederken eşlerini düşünmeyen erkeklere gıcık oluyorum.

Konuyu açalı ne kadar uzun zaman olmuş. Olanları anlatayım banada iyi gelir. Arabamız o günden sonra 3 gün kadar bizde kaldı. Eşim olan kişi bana banka hesabına paranın yattığını kalan az tutarın diğer ay elden vereceğini söyledi. Hesapta parayı görünce ikna oldum arabayı götürdüler. O günden sonra hiçbiriyle görüşmedim. Ben bir hevesle sürekli ev buluyorum gidip bakıyoruz ama eşim evlere hep bahane buluyor. Cephesi kötü semti kötü iş yerime uzak içi kötü yere yakın hep bir bahane. Neyse ben tabi çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyoruz. Aylar sonra bir ev daha buldum bunda itiraz edecek hali yoktu alacağız diye ısrar edince kendisi peşinat olarak biriktirdiğimiz paranın büyük kısmını abisine verdiğini ödemeyi az az yaptığını şu anda kredi çekemeyeceğini ev filan alamayacağını söyledi. Ailemi aradım dedim durum bu boşanmak istiyorum gelin beni götürün. Eş kişisi kızımı bırak istediğin yere git dedi çirkinlikte sınır tanımadı. Ailem hemen geldi o işten gelene kadar kıyafetlerimizi toparladık bizimkileri görünce sesini çıkaramadı telefonda beni tehdit filan etti. Çok uzattım sözün kısası boşandık. Ailemin yanındayız kızımla küçük bir ilçedeyiz şimdi iyi kötü bir iş buldum. Bütün emeğim kenara atmaya çalıştığımız param abisinin oldu. Şimdiki aklım olsaydı ona 1 verdiysem yarısını bari kendime saklasaymışım diyorum büyük bir hayat dersi oldu
Konunuzu hatırlıyorum yorum yaptım onu hatırlayamadım ama ilk okuduğumda da sinirim zıplamıştı ikinci kez okurken de aynı şekilde sinirlerim bozuldu ve üstüne gelen güncellemeyle tansiyonum çıktı bu ne Allah aşkına? Bu forumda okuduğum en sinir bozucu konu olabilir bu gercekten. Son ana kadar eşinizin salak olduğunu düşünüyordum ama bu adam salak falan değil bildiğiniz çakal. Kardeşine verdiği arabayı da, abiye verdiği ortak bitiktirdiginiz paraları da boşanmada mal paylaşımı yüzünden kaçırmış resmen. Aramızda avukatlar varsa yardımcı olurlar hukuki boyutunu bilmiyorum. Birlikte yaptığınız birikimleri akrabalarina dağıtması halinde bir tazminat vs bir şey alamıyor musunuz? Her şeyi bırakıp çıktınız mı yani?

Evet o alıyor.
.bosanmamak için hiçbir şey yapmadı mi eşiniz?
Açıkçası ilk zamanlar boşanmamak için tehditkâr sözleri oldu sonra olumlu yada olumsuz adım atmadı.

İnanın uğraşmamak için hiç bir talebim olmadı. O zaman tek istediğim kurtulup hayatımı kurmak oldu. Ne kadar para verdi abisine ne kalmıştı bize onu bile bilmiyordum 🤦🏻‍♀️

İyi yapmışsınız boşanmakla.
Mal kaçırma diyeceğim o da değil ciddi ciddi parayı dağıtmış. Mal kaçırma olsa parayı verdikten sonra ciddi kavgalar çıkartarak hemen boşanmaya çalışırdı bu olmamış.

Şöyle diyelim demek ki abisinin sevgisini ancak bu şekilde kazanacağını düşünüyor para saçarak yaranmaya çalışıyor. Bu ne demek abisi ilk fırsatta tekmeyi vuracak demek, sevmediğni kendisi biliyor zaten.

Kendi düşene acımayacaksın.

Kendi kızını kaç haftada bir görüş gününde görürken, eski araba bakarken, nafakalar öderken kira öderken bir telefonunu açmayan kardeşi de tatillere çıkarken görsün de kafasını duvarlara vursun. Sonuna kadar Haketmiş.

Evin peşinatını geçtim ev sahibi olsaydınız ilk fırsatta tapuyu da devredip onlarca yılı çöpe atacaktı.

Yavrunuzla kendi dünyanızı kurmuşsunuz sizi tebrik ediyorum.

İyi yapmışsınız boşanmakla.
Mal kaçırma diyeceğim o da değil ciddi ciddi parayı dağıtmış. Mal kaçırma olsa parayı verdikten sonra ciddi kavgalar çıkartarak hemen boşanmaya çalışırdı bu olmamış.

Şöyle diyelim demek ki abisinin sevgisini ancak bu şekilde kazanacağını düşünüyor para saçarak yaranmaya çalışıyor. Bu ne demek abisi ilk fırsatta tekmeyi vuracak demek, sevmediğni kendisi biliyor zaten.

Kendi düşene acımayacaksın.

Kendi kızını kaç haftada bir görüş gününde görürken, eski araba bakarken, nafakalar öderken kira öderken bir telefonunu açmayan kardeşi de tatillere çıkarken görsün de kafasını duvarlara vursun. Sonuna kadar Haketmiş.

Evin peşinatını geçtim ev sahibi olsaydınız ilk fırsatta tapuyu da devredip onlarca yılı çöpe atacaktı.

Yavrunuzla kendi dünyanızı kurmuşsunuz sizi tebrik ediyorum.
Abisinin ihtiyacı olsa tabi yardım edelim. Durumları gerçekten iyi kızımla görüntülü görüşürken amcana yazlık almaya geldik seni de getireyim mi diyor🤣 Allah akıl fikir versin gerçekten ihtiyacı var kendisinin

Konunuzu hatırlıyorum yorum yaptım onu hatırlayamadım ama ilk okuduğumda da sinirim zıplamıştı ikinci kez okurken de aynı şekilde sinirlerim bozuldu ve üstüne gelen güncellemeyle tansiyonum çıktı bu ne Allah aşkına? Bu forumda okuduğum en sinir bozucu konu olabilir bu gercekten. Son ana kadar eşinizin salak olduğunu düşünüyordum ama bu adam salak falan değil bildiğiniz çakal. Kardeşine verdiği arabayı da, abiye verdiği ortak bitiktirdiginiz paraları da boşanmada mal paylaşımı yüzünden kaçırmış resmen. Aramızda avukatlar varsa yardımcı olurlar hukuki boyutunu bilmiyorum. Birlikte yaptığınız birikimleri akrabalarina dağıtması halinde bir tazminat vs bir şey alamıyor musunuz? Her şeyi bırakıp çıktınız mı yani?
Evet kıyafetlerimizi alıp gittik eşyaların hepsini satmışlar bana da bu eşya parasının yarısı senin deyip yolladı artık ne yaptılar bilemiyorum. Şu durumda sadece kurtulduğuma seviniyorum. Babam kalp hastası annem tansiyon onları da üzmemek için uğraşmak istemedim. Ekmeklerine yağ sürüldü yani

Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş. 😱karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
İnsan eşinin mutluluğunu düşünür kardeşi bile olsa bunu yapmamalıydi gitti araba çok yanlış

Evet kıyafetlerimizi alıp gittik eşyaların hepsini satmışlar bana da bu eşya parasının yarısı senin deyip yolladı artık ne yaptılar bilemiyorum. Şu durumda sadece kurtulduğuma seviniyorum. Babam kalp hastası annem tansiyon onları da üzmemek için uğraşmak istemedim. Ekmeklerine yağ sürüldü yani
Çok üzüldüm olanlara gerçekten okurken ben bile stres oldum siz kimbilir nasıl üzülmüşsunuzdur. Konunun başından sonuna haksız olduğunuz hiçbir yer yok. Herkes adamın saf olduğunu düşünmüş hatta eşi olarak siz de, hiç aklınıza gelmemiş bu niyeti ama bence başından beri niyeti mal kurtarmakmis. Bir de evladınız var utanmadan eşyalarin parasının yarısı diyor pislik. Kardeşine 150 binlik araba, abiye paralar sacilsin evladının annesine eşyalarin parasının yarısı.Avukata danışmadiniz mi hiç? Tazminat falan alma şansınız yok mu ya da nafaka? Nolur uğraşın yanlarına kalmasın disinizden tırnağınizdan biriktirmişsiniz. Önemli olan can sağlığı ama yine de yanlarına kalmasın

İnsan eşinin mutluluğunu düşünür kardeşi bile olsa bunu yapmamalıydi gitti araba çok yanlış
Konu araba değil ki adam resmen konu sahibinin birikiminin üstüne çökmüş. Boşanmışlar birikimlerini de almış abime verdim diye ve evdeki eşyaları da satıp parasının yarısını vermeye kalkmış. Ortada evlatları var bir de çok üzüldüm bu konuya

Hakkında hayırlısı olsun. 2 senelik evlilikte ne yaşadınız? Başka sorunlarda var mıydı?

Konuyu okudukça sinirlendikçe sinirlendim.
Resmen mal kaçırmış. İnsan kızının geleceğini düşünür. Ama onu düşünecek bir adam yok ortada. İyi ki kurtulmuşsunuz ama ben olsam varını yoğunu alırdım. Mal kaçırma da ispat edilebilir.

Bence yakında kardeşi de malları sizin ex eşin üzerine geçirip boşanacak...iki kardeş organize çete kurmuşlar karılardan geçinip mal kacirma derdine düşmüşler, arada da fırsattan istifade birer ikişer ürüyorlar sanki, ama nihai amaçları nedir anlamadım? Bu arada eşyaları satıp yarısını size göndermek kaçıncı level yüzsuzluk, pessss

Abisinin ihtiyacı olsa tabi yardım edelim. Durumları gerçekten iyi kızımla görüntülü görüşürken amcana yazlık almaya geldik seni de getireyim mi diyor🤣 Allah akıl fikir versin gerçekten ihtiyacı var kendisinin

Abi tam tekmeyi vuracak kaçışı yok.

Nerden biliyorsun demeyin bildiğim canlı örnek var bir bir kişiyi bırakın tüm mahalleye böyle para dağıtmıştı.
Herkesin düğününü yapmış araziler vermiş vb.

İflas edince emekli olmaya karar verip bir köy evine yerleşmek istemişti bütün mahalle hiç para istemediği halde düşman bellemiş, kapıyı bile açmamışlar, gelip dert yandı.

Böyle para verince ilişki de artık para üstüne kuruluyor, borçlu borç vereni her gördüğünde stres yaşıyor. Böyle bol para verip de ilişkisini koruyabilen bu nedenle çok az, karşı taraf gerçekten sizden kurtulmak istiyor.

Eski eşinize yazlık alana kadar tolore ederler. Eşinizin borcunu istemesine bile gerek yok, artık işine yaramadığı/ihtiyacı olmadığı anda özellikle kavga çıkartıp arayı bozacaktır. Hastalığında uğramaz/bayramda aramaz vs, illa bir kazık atacak.

Böyle yapmak zorunda ki içi rahat etsin. Akrabayla para işine girmeyin diye boşuna söylenmiyor. Kendi kızına ailesine acımayana kardeşi hiç acımaz.

Back
X