Bak canım bizde araba satıp ev peşinatı yapıp, ev almayı planlıyoruz. Arabayı ilk aldığımız günden beri eltimin gözü kaldı, ne zaman arabımıza binse bi yerinde hasar oldu, bayram günü 180 bin TL değerindeki aracın şaka gibi onun tarafındaki camı bozuldu. Bayram ziyaretine gidecektik, ayhh sıcak oldu dedi, camı açtı, bi daha kapatmadık. Bayram günü serviste bulamadık, sabaha kadar cam sonuna kadar açık kaldı. Sonra biz arabayı satıp ev alalım dedik, üzerine koyup, bizim arabayı alma planları çıktı ortaya. Neymiş birazını şimdi birazı sonra. Onlarda ev aldılar, aldıkları ev bizim arabadan daha uygun

madem paran vardı, daha iyi bir ev alsaydın demi? Hayır dedim asla olmaz. Ben gördükçe üzülürüm. İsterse 200 versin istemiyorum. Eşimde seninki gibi aman nolcak kafasındaydı, bir dellendim, nevrim döndüğünü,, gözlerim yuvasından fırladı. Neyle ödeyecek, karısı çalışmıyor, evi krediyle aldılar dedim.. gittim tapuya şerh koydurdum. Benim arabayı verdim altına. Aldım arabayı da elinden hadi sat dedim. Hakediyo bunlar valla. Eğer sessiz kalsaydım senin yaşadıklarını yaşıyacaktım