- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi anabelmontero
Oww Allah yardımcın olsun o vakit :) Açılmayı düşünmezmisin peki drumu da bilmiyorum gerçi ama :)Keske birlikte olsakta gurur duysamplatonikim ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oww Allah yardımcın olsun o vakit :) Açılmayı düşünmezmisin peki drumu da bilmiyorum gerçi ama :)Keske birlikte olsakta gurur duysamplatonikim ben
![]()
Ooooh oylesi cok iyi tabi evdede is yapiyosa masallah :) nereli esinizin tarafi cok merak ettim karadenizlimilerBenimki çalışkandır ama aşırı hırslı değil. Genetik bir olay kayınpederim de 70 yaşında hala harıl harıl çalışır.
Misal iş yerinde 1 iş verirler bu ekstradan 3 iş yapmaya çalışır. Biri bir şey ister 5 fazlasıyla verir, düşük fiyata çok iş yapar, tatile bile giderken her an iş gelebilir düşüncesiyle laptopını falan yanına alır. Gecenin bir yarısı sabahın körü olsa da iş için aranırsa açar vs...
Ama bu durum evdeki işlere de yansıdığından memnunum, ben ne kadar üşengeçsem o o kadar tezcanlı ve hakkıyla işi yapar. Hep elinde matkap tornavida gezer, eksik vida bile olsa koşar alır gelir ve o işi tam yapar![]()
Anladim canim. :) Sevgili olacaginiz zamanlar da gelir insallah. :) Ne ogrencisi sormasi ayiptir?Evet öğrenci kendisi unv.de, ben platonik seviyorum tanis degiliznezaman gorsem calisiyo ve caliskanligiyla taniniyo arkadaslari arasindada
Oww Allah yardımcın olsun o vakit :) Açılmayı düşünmezmisin peki drumu da bilmiyorum gerçi ama :)
Kafasini kitaptan kaldirip sinyali çaksa bende biseyler yapicam ama.....![]()
Anladim can,m. :) Sevgili olacaginiz zamanlar da gelir insallah. :) Ne ogrencisi sormasi ayiptir?
ahahahhaa
bu arada onun yanına gözünde gözlükle,ellerinde kitapla yaklaşırsan olur bencee![]()
Bölümünüz falan aynı mı peki ders sorabilirsin falanKafasini kitaptan kaldirip sinyali çaksa bende biseyler yapicam ama.....![]()
Biz karı koca aşırı çalışkanız.
Bazen acayip yorgun olsak da çalışmayı çok sevdiğimizden hayatımızdan genel olarak memnunuz çok şükür.
Yok onlar İstanbulluOoooh oylesi cok iyi tabi evdede is yapiyosa masallah :) nereli esinizin tarafi cok merak ettim karadenizlimiler![]()
Bölümünüz falan aynı mı peki ders sorabilirsin falan![]()
anlatmayın anlatmayın ahahha valla yahu nazar olacakYok onlar İstanbullu
Bu iş sevmesini keşfedince benim de hoşuma gitti. Şu an ödevlerimi basıyor mesela, ön taraf bitince arkasını çeviriyor, zımbalıyor falan
Belirli günler için bir şarkı lazım oluyor ona aratıyorum, kısalttırıyorum gibiAslen ben de yapabiliyorum ama adama yapsana diyince bir haller geliyor, görev aşkıyla yanıyor
Perde yıkamam lazım diyince hemen "ay dur tam benim geldiğim saate yıka sen asamazsın" diyor
Asla markete, bakkala, çöp atmaya üşenmiyor mesela.Kola olsa desem hemen üzerini değiştirip gidiyor. Ben hayatta çıkmam soyunup dökündükten sonra
İşin üzerine de fazla düşsün önemli değil evde de yardımcı çünkü![]()
Bana hic vakit ayirmiyorki yani sadece onunden gecerken bakacak kadarNe kadar calisiyor? Sana vakit ayiramayacak kadar mi? Bu arada ogrenci mi?
Bence tanışın illa bir soru sormanıza konuya ihtiyacınız yok :)Hayir hic alakamiz yok keske olsada ordan yürüsem![]()
Yok onlar İstanbullu
Bu iş sevmesini keşfedince benim de hoşuma gitti. Şu an ödevlerimi basıyor mesela, ön taraf bitince arkasını çeviriyor, zımbalıyor falan
Belirli günler için bir şarkı lazım oluyor ona aratıyorum, kısalttırıyorum gibiAslen ben de yapabiliyorum ama adama yapsana diyince bir haller geliyor, görev aşkıyla yanıyor
Perde yıkamam lazım diyince hemen "ay dur tam benim geldiğim saate yıka sen asamazsın" diyor
Asla markete, bakkala, çöp atmaya üşenmiyor mesela.Kola olsa desem hemen üzerini değiştirip gidiyor. Ben hayatta çıkmam soyunup dökündükten sonra
İşin üzerine de fazla düşsün önemli değil evde de yardımcı çünkü![]()
Ya aslinda isim olarak cok kisa tanistik ama gerisi gelmedi cok acikta yazamiyorum burda küçücük bi detayda taninicam cunku, size ozelden yazsam olur muBence tanışın illa bir soru sormanıza konuya ihtiyacınız yok :)
Tabiki olur yazabilirsiniz :)Ya aslinda isim olarak cok kisa tanistik ama gerisi gelmedi cok acikta yazamiyorum burda küçücük bi detayda taninicam cunku, size ozelden yazsam olur mu![]()
Bende ondan korkuyorum ya !Böylesinin işi eşinden önce gelir çekilir gibi değil![]()