Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesine ve kardeşine çok düşkün bu güzel bisey ama aşırı derecede .Bişey diyecek olsam hemen savunmaya geçiyor .benim yanima geliyor sürekli arıyor .zaten onlarla benim yanima geldin bu yüzden kiskaniyormAnnesiyle kardeşinden kıskanmak ne oluyor. Ne düşünceyle?
Ben hak veriyorum ama dengeyi sağlayamıyor.Kendini onun yerine koy..
Bence ayrılır senden.. Cidden doktora git..
Merhaba erkek arkadaşımı aşırı derecede kiskaniyorum (5 yil dan beri sevgiliyiz) ve sahipleniyorum.o da bu durumdan bunaldigini doktora gorunmem gerektiğini soyluyor.biraz saçma gelebilir ama annesinden kardeşinden bile kiskaniyorum aynı şehirlerde değiliz .
TesekkurlerNormal değilsin,bencede bi doktora görün.
O zaman ayrıl..Ben hak veriyorum ama dengeyi sağlayamıyor.
Annesine ve kardeşine çok düşkün bu güzel bisey ama aşırı derecede .Bişey diyecek olsam hemen savunmaya geçiyor .benim yanima geliyor sürekli arıyor .zaten onlarla benim yanima geldin bu yüzden kiskaniyorm
Evet napiyosunz ne ediyorsunuz oraya gidiyorum buraya gidiyorum .Bişey alacak annesinden habersiz alamıyor. Illa soracak bunlar güzel şeyler ama çok abartiyoesizin yanınıza geldiğinde ne için arıyor ?
geldim diye haber vermek için mi zira aynı şehirde değilmişsiniz..
yoksa arayıp sohbet mi ediyor ?
haber vermek için arıyorsa sizde sorun var evet destek alın..
sohbet etmek için arıyorsa yine sizde sorun var bu kadar ana kuzusu adamla ne işinizin olduğunu oturup düşünmediğiniz ve bunu kıskançlığa bağladığınız için..
yani her iki durumda da destek alın..
Evet napiyosunz ne ediyorsunuz oraya gidiyorum buraya gidiyorum .Bişey alacak annesinden habersiz alamıyor. Illa soracak bunlar güzel şeyler ama çok abartiyoe
Asla ailesini kotulemiyorum sadece aşırı derecede bağlı .ben de cok seviyorum ailesini .Sorun ailesini kotulemem değil kiEyvah simdiden boyle diyorsaniz evlenince ne olucak :)
Kimseye anne ve kardeslerini kotulmek dogru degil tabiki savunur bence sevmeyi deneyin onlari sever sayarsaniz karsiligini alirsiniz sevgilinizden
25 yaşında .ben forumu bu yüzden açmadım aslında tamamen yanlış anlasildim .güzel şeyler mi ?
bunlar kendi kararlarını kendisi veremeyen yetişkin bozuntusu bir insanın yapacağı şeyler..
kaç yaşında bu sevgili?
annesinden izinsiz istediği birşeyi bile alamıyorsa neden kendini yakmaya çalışıyorsun ki sen ?
25 yaşında .ben forumu bu yüzden açmadım aslında tamamen yanlış anlasildim .
Kuzeni de boşanma aşamasında kocası annesine çok düşkün ve aralarını bozuyor annesi .ben annesi yapar demiyorum ama bi erkek bu kadar düşkün olmamalı bencefarkındayım bu yüzden açmadığının ama uyarmak istedim..
kendini yakma..
şimdi sana güzel gelebilir ama evlilikte çok başın ağrır..
bak az önce bir konu açıldı..
kadın ben ne zaman istersem o zaman çocuk yapacaksınız diyormuş..