Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aşırı derecede kuru ve yıpranmış saç için yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben BC serisini kullandım canım Schwarzkopf'un...

Kremi özellikle çok güzel...Ancak benimki farklı bir seriydi. hacim vereni. Güzel ben beğenmiştim.

benimde saçlarim bu defriz denen sey yüzünden bu halde sanirim.. saçlarimi boyama adetim yoktur hayatimda bir defa boyadim sadece.. ama kendiliginden kuru ve kivircik saclara sahibim.. saçlari nemlendirmek, yaglandirmak için bildiginiz bakim önerileri yok mu kizlar? bakim yaglarindan hangisi kuru saça iyi geliyor mesela.. ve uygulamasi nasil

bende bayaa bi 15-20 cm kestirmeyio dusunuyorum uclarindan.. artik hicbisey fayda etmicek gibi cunku onlara asiri derecede kuru, kirik, elektriklenmis ve matlar.. :(

canim ilik zeytin yagi badem yagi ve yumurtayi masajla yedir 45dk yada yarim saat bekle ve ilik suyla yika sonuc süper oluyo ben yapiyorum benimde maalesef asiri kuru yipranmis ve kivirciklari elektriklenmis saclarim var ama bu maske coook iyi geldi:enbuyukkk:

giz-m cim canim eger almanya yada yakinlarda yasiyosan dm diye marketler var ayni bipa gibi ordan mandel öl badem yagini iste 5 euroya yakin bi fiyati var bide zeytin yagini ben lidl hofer vs gibi marketlerden aliyom aklinda bulunsun

bide canim saclarini birden kestirme sonra bide kisldilar diye bunalima girersin 3-5 cm kestir biraz ara ver sonra yine kestir uclarinda ayni kirik aldirir gibi kisa sic iyi degil bide kabariyosa bende uzatmak icin cabaliyorum

canım organicum mavi şampuanını ve mor kremi kullan bugune kadar kullandığım en iyi ürün asla başka şey denemem artık şiddetle tavsiye ediyorum.aftada birde yağlarla bakım yap ayda bir iki cm kestir dua edeceksin bana insallah canım

canim ilik zeytin yagi badem yagi ve yumurtayi masajla yedir 45dk yada yarim saat bekle ve ilik suyla yika sonuc süper oluyo ben yapiyorum benimde maalesef asiri kuru yipranmis ve kivirciklari elektriklenmis saclarim var ama bu maske coook iyi geldi:enbuyukkk:

Aynı maskeyi bende yapıyorum ama bepanthen krem sıkıyorum içine birazda sirke damlatıyorum. Tek uygulamada bile kırıklardan oluşan beyaz noktaların azaldığını görüyosunuz opuyorumnanaktan

Back
X