Aşırı duygusallık ve empati sorunu.. Cevaplarınızı bekliyorum!!

Eskizamanlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
31
3
1
33
Yani insanları, kedi köpeği geçtim küçük canlılara karşı da böyleyim heralde fazla abartıyorum.. .. Daha dün sitenin kamelyasında birkaç kişi oturuyorduk nasıl olduğunu anlamadım bir akrep geldi ve arkadaşım baya vura vura öldürdü, baya şaşırdım yani, soğukkanlıydı gayet ben olsam yapamazdım hayatta, hatta bir tık da üzüldüm!!.. Bu sabah da balkonda ufak bir böcek gördüm yakalamak için resmen yarım uğraştım ve sonunda peçeteyle alıp attım.. Bendeki biraz abartı sanırım.. Siz bu konularda nasılsınız böyle gördüğünüz böcek,akrep vs öldürür müsünüz ? Daha duygusal mı yoksa soğukkanlı mısınız ?
Bir de kimse ne derse desin yargılamayalım lütfen, fikirler değişiklik gösterebilir...

Son düzenleme:
Durduk yere sırf gördük diye öldürmek cok sacma. Onlarda canlı.Korkuyorsak bile öldürmek dogru degil uzaklasmak gerek. Ben yılandan korkmam mesela görünce yol degistirirz hep.Eve girdigi icin alip yakalama disari atma sansimiz olmadigi icin bir iki kere öldürmek zorunda kalmıstık.Cok tehlikeliydi çünkü.

Yoo sendeki abartı değil. Tüm hayvanlardan böcekte olsa çok korkarım ama kesinlikle öldürmem.

İnanmıyoruumm eve nasıl girmişler ? Bu zor bir durum tabii baya diğerleri gibi tutmak kolay değil.. Sizde iyi cesaret varmış siz mi öldürdünüz yılanları ?

İnanmıyoruumm eve nasıl girmişler ? Bu zor bir durum tabii baya diğerleri gibi tutmak kolay değil.. Sizde iyi cesaret varmış siz mi öldürdünüz yılanları ?
Sakin ol kiz yakin zamanda degil.Koydeki eve girebiliyor yazları ,
mecburen öldürüyoruz ben olmasam ailemden biri falan öldürülyor mecbur yoksa diger hayvanlara dokunmayiz

Bende öyleyim öldürmem bana bir zararı olmayan hiç bir canlıyı börtü böceği öldürmem alır dışarı atarım akrep evde olsa çocuklarım olduğu için ve tehlikeli olduğu için alıp atamayacaksam öldürmek zorunda kalırım ama dışarıda görürsem oradan uzaklaşırım öldürmem

Nerde yaşıyorsunuz siz

Benim kediler balkona gelen böcekleri ve çekirgeleru yakalar ben de onların elinden alıp bahçeye atarım birkaç defa da yarasa yakalamışlıkları var yarasadan çok korktuğum için eşim pençelerinden kurtarıp salıyor. Bu durum normal değilse biz anormalin önde gideniyiz

Dışarıda ki canlıyı öldürmem. Ama evdeyse ya süpürgeyle çekerim ya da böcek ilacı sıkarım peçeteyle örümceği tutamıyorum zira öyle hızlı hareket ediyor ki almamla üstüme gelmesi bir oluyor

Hamamböceğini gözümü kırpmadan öldürürüm ,ama kelebeğe dokunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…