- 14 Nisan 2023
- 31
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Eskizamanlar
-
Yoo sendeki abartı değil. Tüm hayvanlardan böcekte olsa çok korkarım ama kesinlikle öldürmem.Yani insanları, kedi köpeği geçtim küçük canlılara karşı da böyleyim heralde fazla abartıyorum.. .. Daha dün sitenin kamelyasında birkaç kişi oturuyorduk nasıl olduğunu anlamadım bir akrep geldi ve arkadaşım baya vura vura öldürdü, baya şaşırdım yani, soğukkanlıydı gayet ben olsam yapamazdım hayatta, hatta bir tık da üzüldüm!!.. Bu sabah da balkonda ufak bir böcek gördüm yakalamak için resmen yarım uğraştım ve sonunda peçeteyle alıp attım.. Bendeki biraz abartı sanırım.. Siz bu konularda nasılsınız böyle gördüğünüz böcek,akrep vs öldürür müsünüz ? Daha duygusal mı yoksa soğukkanlı mısınız ?
İnanmıyoruumm eve nasıl girmişler ? Bu zor bir durum tabii baya diğerleri gibi tutmak kolay değil.. Sizde iyi cesaret varmış siz mi öldürdünüz yılanları ?Durduk yere sırf gördük diye öldürmek cok sacma. Onlarda canlı.Korkuyorsak bile öldürmek dogru degil uzaklasmak gerek. Ben yılandan korkmam mesela görünce yol degistirirz hep.Eve girdigi icin alip yakalama disari atma sansimiz olmadigi icin bir iki kere öldürmek zorunda kalmıstık.Cok tehlikeliydi çünkü.
Sakin ol kiz yakin zamanda degil.Koydeki eve girebiliyor yazları ,İnanmıyoruumm eve nasıl girmişler ? Bu zor bir durum tabii baya diğerleri gibi tutmak kolay değil.. Sizde iyi cesaret varmış siz mi öldürdünüz yılanları ?
Hadi yaa, evet zaman zaman tehlikeli olabilen hayvanlar, akrep dışında peki hiç öldürdüğünüz oldu mu ?Akrepse öldürmeye kıyamamak değil de, öldürmeye kalkarsam sokar diye uzak dururum sanırım. Arkadaşımı sokmuştu, çok tehlikeliler.
Evet tabii ki sorun olarak görmüyorum ama sanırım bir farklılık gibi diğer insanlardan tarafından da çok anlaşılmıyor bu durumBunu sorun olarak görmenizdeki sebep ne peki ? Günlük hayatınızı mı etkiliyor bu durum ?
Nerde yaşıyorsunuz sizDurduk yere sırf gördük diye öldürmek cok sacma. Onlarda canlı.Korkuyorsak bile öldürmek dogru degil uzaklasmak gerek. Ben yılandan korkmam mesela görünce yol degistirirz hep.Eve girdigi icin alip yakalama disari atma sansimiz olmadigi icin bir iki kere öldürmek zorunda kalmıstık.Cok tehlikeliydi çünkü.
Muhtemelen evet. Özellikle sivri sinek kovaladığım çok oldu.Hadi yaa, evet zaman zaman tehlikeli olabilen hayvanlar, akrep dışında peki hiç öldürdüğünüz oldu mu ?
Benim kediler balkona gelen böcekleri ve çekirgeleru yakalar ben de onların elinden alıp bahçeye atarım birkaç defa da yarasa yakalamışlıkları var yarasadan çok korktuğum için eşim pençelerinden kurtarıp salıyor. Bu durum normal değilse biz anormalin önde gideniyizYani insanları, kedi köpeği geçtim küçük canlılara karşı da böyleyim heralde fazla abartıyorum.. .. Daha dün sitenin kamelyasında birkaç kişi oturuyorduk nasıl olduğunu anlamadım bir akrep geldi ve arkadaşım baya vura vura öldürdü, baya şaşırdım yani, soğukkanlıydı gayet ben olsam yapamazdım hayatta, hatta bir tık da üzüldüm!!.. Bu sabah da balkonda ufak bir böcek gördüm yakalamak için resmen yarım uğraştım ve sonunda peçeteyle alıp attım.. Bendeki biraz abartı sanırım.. Siz bu konularda nasılsınız böyle gördüğünüz böcek,akrep vs öldürür müsünüz ? Daha duygusal mı yoksa soğukkanlı mısınız ?
Bir de kimse ne derse desin yargılamayalım lütfen, fikirler değişiklik gösterebilir...
Hatayliyim.Köyde yasyorduk hep olur oralarda :) Suan orda degilim ama ailem orda yine oluyor yani.Nerde yaşıyorsunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?