annen haksız.
bayram değil seyran değil ki olsa bile neden gitmeniz gereksin ki? prim vermeyin. sonra tepenize çıkar.
Biz de yeni evliyken arkadaşlarla sözleştik, yolda kayınvalide aradı, en azından uğrarsınız diye bekliyorduk deyip trip attı. Hiç aklımıza gelmemişti uğramak:) Sonra sonra alıştılar. Birlikte kutlamamışsak 12’den sonra telefon açarız.
Anneniz haksız. O da sizin evde gitmenize alışmaya çalışıyordur.
Bayram olsa neyse de yılbaşı için ziyarete gerek yok. Zamanla alışırlar.
Bu yılbaşı ne çok kişi sorun yaşadı böyle. Gitseydiniz iyi olurmuş. Annenizi daha iyi tanırsınız. Gönlünü yapmak zor değilmiş aslında. Ama olan olmuş. Bu akşam bir uğrayıp gönlünü alın.
Annen haksiz.. cocuklarinin evlenmesini ve ayri hayatlari oldugunu kabul edemeyen aile sendromu bu..
Şimdi konu anne olunca akan sular duruyor. Tabii ki yaptiğı dogru degil ama bu anne kimseye benzemez. Yani insanlara karsi genel davranisinizi ona uygulayamazsiniz ki siz onun sayesinde bu dunyadasiniz.
Ne yapin edin gönlunu alin, arayin, uygrayin, opup, koklayin, o nazlansin siz daha cok sarilin o kizsin siz daha cok sevin yeter ki onun gonlu olsun. Zaten zamanla alisir sizin duzeninizi, ayri bir yuva kurdugunuzu o da kabullenir.
Bugün cenazemiz var şehirdışıan gidecekler bu akşam gidemem ama yarın akşam gideceğim mutlaka aklımda zaten gitmek ama keşke böyle olmasaydı
Annen haksız, cidden şöyle gereksiz beklentileri olan aileleri hiç anlamıyorum. Vicdanen çocuklarını bu kadar rahatsız etmekten ne anlıyorlar bilmiyorum. Alt tarafı takvimden bir gün değişti yani. Kesinlikle anneni alttan alma.
Şu her iki tarafın aileleri olmasa gerçekten evliliklerde ayrılık nadir olur. bırakmıyorlarki herkes evinde dursun mutlu olsun herkes kendini düşünüyor olan ortadaki bizlere oluyor nereye yetişeceksin ki gitmesen aramasan küserler sonra gönül olmaya uğraş dur. ailerlerde düşünce denen bişey yok istiyorlar ki her fırsatta dizimizin dibinde olsunlar. evlendirdiysen bırakacaksın arkadaş peşini eşine evine evliliğe alışsın. ama nerdeee
Kız çocuklarını aileler her zaman daha çok önemsiyor.
Gelsin-gitsin istiyor...
Anneniz kesinlikle haksız ama sizi çok sevdiğinden böyle davranıyor.
Ben olsam anneme akşam mutlaka bir demet çiçekle uğrardım...
Ona evliliğe adapte olmaya çalıştığımı güzel bir dille anlatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?