aşırı duygusallık

evet haklısın fakat eşimin ailesine çektiğim çizgiyi kendi aileme çekemiyorum. Tabi ki her aile arasında farklı bir bağ vardır ama ailemle aramızda aşırı bi bağlılık var ne yapsak nereye gitsek bu zamana kadar hep beraberdik şimdi ayrılınca sanırım onlar da boşluğa düştü önceki gibi olmayı bekliyor sanırım. Bilmiyorum duygularım karman çorman onları üzmek en son isteyeceğim şey sizin gibi düşünüyorum ama sanırım onlar bu şekilde düşünmüyor.

hep beraberdiniz ama evlendiniz. artık kendi yaşantınız var. yılbaşı günü 5 dk uğramadığınız diye trip yemeniz normal değil.

çok haklısınız.. Aileler olunca da olmuyor onlarsız da olmuyor tuhaf bir durum.
bende annemden çok çekiyorum 1 yıl oldu evleneli istiyorki saat başı arıyım hergün gidiyim ama olmuyor benimde kendime göre işim var eşimle vakit geçiricem desem hemen kocacı oldu şuna bak diyor. Sonrada tripleri çabalaki gönül alasın

bende annemden çok çekiyorum 1 yıl oldu evleneli istiyorki saat başı arıyım hergün gidiyim ama olmuyor benimde kendime göre işim var eşimle vakit geçiricem desem hemen kocacı oldu şuna bak diyor. Sonrada tripleri çabalaki gönül alasın

enteresan olan da şu bana kendisi diyor evine git gezme evinde dur işlerini yap kalmasın diye ama 5 dk da mı zamanı yok diyor kendi kendine insan bi uğrar arayıp sorar diye kendi knedini kuruyor sanırım nasıl alışacak he riki tarafta bilmiyorum

Alttan almak da istemiyorum ama kırgın olsunda istemiyorum gönlünü alacağım ama yılbaşını eşimle başbaşa geçirmemiz bu kadar olay olması beni çok yıprattı. Eşimin ailesinden ayrı baskı yılbaşı akşamı gelin de gelin diye kendi ailemden aşırı duygusallık.. Eşimin ailesine yaptığım tavrı kendi aileme yapamıyorum yıprandım ya 3 ayda.
Burada haksızsınız, sizin ailenizin yaptığı da baskı, duygusallık diye yumuşatmayın. Sizinkisi anneyse, eşinizinki de anne. Bu konularda adaletli olmak lazım.

Burada haksızsınız, sizin ailenizin yaptığı da baskı, duygusallık diye yumuşatmayın. Sizinkisi anneyse, eşinizinki de anne. Bu konularda adaletli olmak lazım.

ailem, eşimin ailesi gibi ille de gelin demediler nasıl isterrseniz dediler yılbaşından sonra onlara gitmediğimiz için annem alınganlık yaptı. Yılbaşı akşamı da üzgün gibilerdi bi duygusallık vardı yani . Gelmediniz diye ne bir laf sokma vardı diğer taraf gibi ne de son dakikaya kadar gelin diye bir ısrar. Hatta o akşam eşim işteydi kayınvalidem eşim gelene kadar onlarda durmamı teklif etti muhtemelen eşime de nihan burda sende gel yılbaşını beraber geçirelim diyeceklerdi öyle bi insanlar çünkü. Bunu bildiğim için onlara tavır alıyorum.

Ailenle aramda olanları eşe yansıtma eşle olanları da ailene yansıtma. Siz et tırnaksınız onlar yabancı insanlar .
Böyle bir duruma soksalar üstelemezdim normal davranırdım, bir iki hafta içinde normale dönerler. Normal arar sorardım ekstra bir şey yapmadan. Nasılsa birinden birinde normale döner yani nolacak annedir kıyamaz.

ailem, eşimin ailesi gibi ille de gelin demediler nasıl isterrseniz dediler yılbaşından sonra onlara gitmediğimiz için annem alınganlık yaptı. Yılbaşı akşamı da üzgün gibilerdi bi duygusallık vardı yani . Gelmediniz diye ne bir laf sokma vardı diğer taraf gibi ne de son dakikaya kadar gelin diye bir ısrar. Hatta o akşam eşim işteydi kayınvalidem eşim gelene kadar onlarda durmamı teklif etti muhtemelen eşime de nihan burda sende gel yılbaşını beraber geçirelim diyeceklerdi öyle bi insanlar çünkü. Bunu bildiğim için onlara tavır alıyorum.
12den sonra görüntülü aradık konuştuk görüşmeye gelmedi orda anladım babama uyudu dedirtti. Umarım alışırlar şuan vicdanen kötüyüm yorumlarınız iyi geldi
Bu cevap size ait, aileniz de gayet baskı yapmış. Anneniz trip bile atmış, herkesin baskı şekli "gel gel" diye ısrar şeklinde olacak diye bir şey yok. Bence olaylara tarafsız bakamıyorsunuz. Eşinizin ailesi de sizin aileniz de aynı şeyi yapmışlar.

Anneniz çok abartmış. Saat 12’yi geçince görüntülü aramışsınız ailenizi ama anneniz görüşmemiş. Daha ne beklemiş ki? Gönlünü almaya giderseniz yaptığının doğru olduğunu sizin pişman olduğunuzu düşünecek. Yaptığınız normalmiş gibi (zaten normal) davranıp her zamanki ziyaretlere, telefon görüşmelerine devam etmek daha mantıklı.

enteresan olan da şu bana kendisi diyor evine git gezme evinde dur işlerini yap kalmasın diye ama 5 dk da mı zamanı yok diyor kendi kendine insan bi uğrar arayıp sorar diye kendi knedini kuruyor sanırım nasıl alışacak he riki tarafta bilmiyorum
söylemeye gelince söylüyorlar ama icraatta gelince dediklerini yapıyorlar maalesef

Bazı aileler en güzel ve özel zamanlarını zehir etmek için çocuk yapıyorlar sanırım. Naz yapıp darlayacak birisi olsun, yılbaşı akşamı bizimle mandalina yiyerek sıkıntıdan patlasın, 9 günlük bayram tatilinin 9'unu akrabalara baklava servis ederek geçirsin, hafta sonları kendilerine zaman ayırmasınlar sabahtan akşama bizimle takılsınlar...

Anneniz haksız. Aile olmak güzel, birlikte zaman geçirmek de güzel ama her şeyin zamanı var. Kendi istediği olmayınca çocuğuna trip atıp, ayılıp bayılan ailelerin eline ne geçiyor anlamıyorum.

Bu cevap size ait, aileniz de gayet baskı yapmış. Anneniz trip bile atmış, herkesin baskı şekli "gel gel" diye ısrar şeklinde olacak diye bir şey yok. Bence olaylara tarafsız bakamıyorsunuz. Eşinizin ailesi de sizin aileniz de aynı şeyi yapmışlar.

Sanırım haklısınız. Bir taraf bariz baskı yaparken bi taraf üstü kapalı gibi baskı yapmış. Biz gençlerin işi ne kadar zor ya

Anneniz çok abartmış. Saat 12’yi geçince görüntülü aramışsınız ailenizi ama anneniz görüşmemiş. Daha ne beklemiş ki? Gönlünü almaya giderseniz yaptığının doğru olduğunu sizin pişman olduğunuzu düşünecek. Yaptığınız normalmiş gibi (zaten normal) davranıp her zamanki ziyaretlere, telefon görüşmelerine devam etmek daha mantıklı.

ya bi demet çiçek alıp gidip gönlünü alacağım ama orda da belirtmeyi düşünüyorum açıkcası bi başbaşa geçirdik ertesi günde pek aklımıza gelmedi sonuçta bayram değil vs diye.

bunu eşinin ailesi yapsa huzursuz olurdun şimdi eşin seni böyle görse o da huzursuz olur. annen haksız, baban ne güzel davranmış oysaki şimdi buna takılma bence yoksa annen alışamaz evli olmana.

Ya bu yılbaşı bizim milli bi bayramımız falan mı? Ne bu büyütmeler, ne kötülükler yaptımlar falan. Anneniz baya bağımlı, duygusallık değil bu. Siz kafanıza takmayın, ayrı bir aileniz olduğunu anlayacak zamanla oda.

Back
X