• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı duygusallık

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Nedense bu aralar çok duygusalım.Herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum.İşim dışında herşey kötü gidiyo.Özel hayatım hiç yok,aile hayatımda içinden çıkılmıcak vaziyette.Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde.Bi evlilik yaşadım 1,5 sene oldu boşanalı.Geriye dönük hiçbişey düşünmüyorum çünkü saygı dışında herşey bitmişti.Tek özledğim şey ordaki rahatlığım.Bekarkende şimdide sağolsun baba diye tabir ettiğimiz insan sadece kendi üstünlüğünü kendi egosunu tatmin etme derdindeydi.Hiçbirşey görmedim kendisinden aksine ailemizi paramparça yapan tek insandır.Bi insan babasından nefret edermi? Ben ediyorum.Çünkü benim annemin kardeşlerimin b..m b..k etti hayatımızın içine s..tı. Benim tabirimle yalancı horoz.Büyüdüğümüzü neden kabullenemezler anlamıyorum.Çok sıkıldım çokkk.Biraz dertleşmeye ihitiyacım var gerçekten :(

Nedense bu aralar çok duygusalım.Herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum.İşim dışında herşey kötü gidiyo.Özel hayatım hiç yok,aile hayatımda içinden çıkılmıcak vaziyette.Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde.Bi evlilik yaşadım 1,5 sene oldu boşanalı.Geriye dönük hiçbişey düşünmüyorum çünkü saygı dışında herşey bitmişti.Tek özledğim şey ordaki rahatlığım.Bekarkende şimdide sağolsun baba diye tabir ettiğimiz insan sadece kendi üstünlüğünü kendi egosunu tatmin etme derdindeydi.Hiçbirşey görmedim kendisinden aksine ailemizi paramparça yapan tek insandır.Bi insan babasından nefret edermi? Ben ediyorum.Çünkü benim annemin kardeşlerimin b..m b..k etti hayatımızın içine s..tı. Benim tabirimle yalancı horoz.Büyüdüğümüzü neden kabullenemezler anlamıyorum.Çok sıkıldım çokkk.Biraz dertleşmeye ihitiyacım var gerçekten :KK43:

Ailenle yaşıyorsun galiba .
Çalışıyormuşsun da sosyal aktivite de bulunabileceğin bir kursa başlasan aslında bir hobi edinsen kendine
........
Bazen değişik ortamlara girmek nefes almak demek oluyor .

Ah bu babalık yapmayan babalar... Bosver canım cunki degısmıyorlar kendi doğrusu kendi bildikleri onları dünyanın en herşeyi bileni yapıyor.
Yeter aslında o maaş yani ben evlendiğimde eşim 900 tl alıyordu 450 kira kalanı geçim içindi yettırmeye calısıyorduk altı ay kadar bu sekulde oldu sonra 1250 oldu maaş onuda yettirmeye calısıyorduk şimdi 2000 oldu onuda yettırmeye çalışıyoruz.bir oğlumuz var ve kıramızda 550 oldu. Yani nekadarvarsa okadar harcanıyor sanırım. Uygun fiyata ev bulursanız ayrı yaşayın kafanız sakin olsun

En güzeli ayrı eve çıkmanız.
Araştırın,elbet bütçenize uygun kiralık ev bulursunuz.
Akşam olunca peynir ekmek yersiniz,masraflarınızı kısarsınız ama kafanız rahat olur inanın.

ayrı eve çıkmanızı öneririm
bütçenize uygun evler bulabilirsiniz

Back
X