- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Bu kadar ağırsa dokturuna gösterin mutlaka kontrol ettirin. Ben hafifce bacagima koyar; tabi dikkat ederek başına beline. Bacagima karnini koyar hafifçe sivazlardim sirtini. Biraz da hafif gene ayağımı asagi yukari indirirdim çok hafif santimlik bişey. Hic gaz sancimiz olmadı . Ama huzursuz olduğunda gazdan diye suphelenirdim . Hemen o halde bayağda gaz çıkarırdı. Cok hafif bir şekilde yapılması gerekir. Yan yatir cenin pozisyonunda hafif karnını ve sirtini ovala birde. Bunu yaptiktan sonra duz yatir ayaklarini yavaşça karnina doğru ilerlet bu da ise yariyor. Ancak bu son dedigim hani bu spor gibi masaj gibi bebeklere yapilan hareketlerden . Yani abartili bir ittirme değil. Onda da bayağ gaz çıkarırdı.Hanımlar...
15 günlük bebeğim 3 gündür gece 2 den sabah 8 e kadar gaz sancısı çekiyor.
Uykusunda çığlık çığlığa ağlayıp kendini kasıyor, ıkınıyor...
Gaz damlası bi işe yaramıyor..
Yavrum mosmor oluyor bazen....
Ne masajlar ne yağlar ama 3 gündür geceleri perisan oldu/olduk...
Var mı bunun bi yolu yordamı?
Tecrübeli anneler bi el atın bize....
Yapıyoruz hepsini ama Hep etkili olmadı..Bu kadar ağırsa dokturuna gösterin mutlaka kontrol ettirin. Ben hafifce bacagima koyar; tabi dikkat ederek başına beline. Bacagima karnini koyar hafifçe sivazlardim sirtini. Biraz da hafif gene ayağımı asagi yukari indirirdim çok hafif santimlik bişey. Hic gaz sancimiz olmadı . Ama huzursuz olduğunda gazdan diye suphelenirdim . Hemen o halde bayağda gaz çıkarırdı. Cok hafif bir şekilde yapılması gerekir. Yan yatir cenin pozisyonunda hafif karnını ve sirtini ovala birde. Bunu yaptiktan sonra duz yatir ayaklarini yavaşça karnina doğru ilerlet bu da ise yariyor. Ancak bu son dedigim hani bu spor gibi masaj gibi bebeklere yapilan hareketlerden . Yani abartili bir ittirme değil. Onda da bayağ gaz çıkarırdı.
Morarma falan demişsiniz. Mutlaka götürün doktotuna. Tamam bazı çocuklar evet çekiyor bu durumu. Hicbirsey çıkmıyor bazen ama en azindan içinizde rahatlasin , birsey varsada erkenden müdahale edilir. Yoksa da en azından baska korkunuz olmaz. Sürekli insan çünkü başka birşey mi gar diye yıpratıyor sonra kendini.Yapıyoruz hepsini ama Hep etkili olmadı..
Çok huzursuz uyuyor
Yapıyoruz hepsini ama Hep etkili olmadı..
Çok huzursuz uyuyor
Hanımlar...
15 günlük bebeğim 3 gündür gece 2 den sabah 8 e kadar gaz sancısı çekiyor.
Uykusunda çığlık çığlığa ağlayıp kendini kasıyor, ıkınıyor...
Gaz damlası bi işe yaramıyor..
Yavrum mosmor oluyor bazen....
Ne masajlar ne yağlar ama 3 gündür geceleri perisan oldu/olduk...
Var mı bunun bi yolu yordamı?
Tecrübeli anneler bi el atın bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?