Aşırı halsizlik, sürekli uyuma isteği

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
561
329
18
24
Şu sıralar aşırı halsizim, sürekli uyumak istiyorum, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Temmuz’da kan tahlili yaptırmıştım kan değerlerim çok şükür normaldi, yarın tekrar gideceğim. Acaba sıcaklardan ya da anksiyeteden filan olabilir mi yaşayan var mı?

Herkeste belli dönemler olur bu olay. Bir amaç edinin, uğraş bulun o zaman geçer.
Tabii sıcaklardan da olabilir ama temmuz sıcakları bitti sayılır bu sıcaklar fazla değil bence.

Herkeste belli dönemler olur bu olay. Bir amaç edinin, uğraş bulun o zaman geçer.
Tabii sıcaklardan da olabilir ama temmuz sıcakları bitti sayılır bu sıcaklar fazla değil bence.
İlk önce keyif aldığım uğraşlardan da keyif almamaya başladım artık

İlk önce keyif aldığım uğraşlardan da keyif almamaya başladım artık
Biraz kendinize zaman ayırın. Hiçbir şey yapmayın sadece kendinizi dinleyin. Bunun sadece bir geçiş dönemi olduğunu ve geçeceğini söyleyin kendinize. Belkide sadece biraz dinlenme ve zamana ihtiyacınız vardır.

Bu süreç uzun sürerse bir doktor yardımı alın

Biraz kendinize zaman ayırın. Hiçbir şey yapmayın sadece kendinizi dinleyin. Bunun sadece bir geçiş dönemi olduğunu ve geçeceğini söyleyin kendinize. Belkide sadece biraz dinlenme ve zamana ihtiyacınız vardır.

Bu süreç uzun sürerse bir doktor yardımı alın
Teşekkür ederim🙏🏻

Back
X