aşırı iştah ...

türk kahvesi değil canım nescafe..
internetten çok araştırdım ama bişey bulamadım..
esmer şeker iyi fikir olabilir..
teşekkürler

türk kahvesi değil canım nescafe..
internetten çok araştırdım ama bişey bulamadım..
esmer şeker iyi fikir olabilir..
teşekkürler

cnm nescafe yag yapar .bır ara 3 kılo aldım dıye ınanılmaz takıntı halıne gelmıstı. gıdıp kısa surelı dıyetısyene basvurmustum .dıyetısyen bana dırek nescafe ıcmeyeceksın yag yaptıgını ve selulıt olusturdugunu soylemıstı .hazır paket nescafelerın ıcınde,krema sut tozu ve seker var.yag hucrelerını genıslettıp vucudumuzda kalıcı yaglanmalara ve selulıte neden oldugunu soylemıstı . turk kahvesının zararsız aksıne yuruyusten once ıcılen 1 fıncan turk kahvesının metobolızmayı hızlandırdıgını soylemıstı.

Neskafe ya da türk kahvesi, bütün kahvelerin kalorisi sıfır. Kilo aldıran içine katılan şeker, krema ya da süt. Ben kremasız ve tatlandırıcıyla içiyorum. Ancak kafein vücuttan su atılımını arttırdığı için selülit yapıyor. Su içip, egzersiz yaparak bunun da önüne geçebilirsiniz.

ayy kızlar bende 50-52 kilo falandım en son öyleydim bayramda hep aşkımlaydım
cips kola tatlı ekmek araları götürdüm aşkım az ye şişecen diyordu valla geçen tartırldım tartı yanlış tartmadıysa 54 olmuşum morelim bozuldum ama aynaya baktım 2 kilo almış bile olsam çok düzgün vucudum maşallah sadece biraz göbek oldu o kadar bi kaç gündür sabrediyorum kıstım vericem ama o 2 kiloyu neden doymak bilmiyoruz ya merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…