aşırı iştah:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
kızlar ben aşırı iştahlıyım obez
olucam bu gidişle sürekli yemek
yiyorum aklım fikrim yemekde
mutlu oluyorum yemek yicediye
özellikle gece yatarken yemk istiyoeum yemessem uyuyamıyorum şuan gece 2bucuk ve benim aklıma makar
na düştü:( yemek yemeden
geçirdigim saatleri boş ve anlamsız
zannediyorum boyum168 kilom
78:( diyetisyene.gitmiyorum
zaten asla uyamam ben listelere

Son düzenleme:
ama böyle düşünürsen işin zor mideni küçültmeye çalış sevmediğin şeyleri ye , en kötü ijtimalle bir diyetisyene git durumunu öğren.

Aklım sürekli yemekteydi. Uzun süre diyet yaptım ve diyet sonrası hep ne yesem diye düşündüm. Sonra hipnoterapi ile tanıştım ve şuan canım zararlı hiç bir şeyi kendiliğinden istemiyor. Çok mutluyum tavsiye ederim.

sion buna sürekli devam etmek lazım bence iyi geleceğini bende düşünüyorum.fakat vücutta kalıcı olmuyor böyle şeyler

aynı sorun bende de var. her birşeylr yemek istediinde su iç booool bol iç. o seni öyle bir dolduruyor ki.. bir de aşık ol:KK68:. aşık olunca sevdiğin kişinin seni sevmesi için zayıflarsın..:KK48:. senin sorunun bence psikolojik. önce psikologa git lütfen.. eminim ki senin aslında iştahın bile yoktur. ama içindeki boşluğu doldurmaya çalışıyorsundur. bir hobi edin bahçe işleri ile uğraş, doğada yürüyüş yap. hiç boş kalma meşgul ol hep:KK50:

Kızlar ah ah neler denedim ama bende veremedim verdim aldım verdim aldım yok artık ciddi boyutlara geldi çok şükür şimdi harikaydı kendimi kadın gibi hissetmeye başladım güzel özgüveni olan bir kadın cerrahım da ameliyat sonrası çok sıkı takip ettiği için harika sağlıklı kilo verdim
93bc4202-84c5-47dd-83cc-c1b0b4f529ec.webp

Back
X