- 17 Aralık 2015
- 27.058
- 49.417
- 598
Gece 7 ayetel kürsi oku içine çek 8.yi dışına üfle emin ol faydası olacak.Merhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzumyaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ...
Kahkaha attım :)Pek ihtimal vermiyorum.Bizde dedigim gibi 3 kusaktir devam eden bir durum.Benim sadece dikkatimi ceken yatak odasinda olmasi tovbe tovbe acaba esimi mi kiskaniyorlar:))diyorum evlendigimizden beri adamin da butun isleri ters gidiyor
Kimin sizi anlamasını istiyorsunuz? Kime ' beni anla artık' demek istersiniz? Bu sorunun cevabında saklı sorunuzun cevabıdaMerhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzumyaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ...
Şuan tamda onu yaptımGece 7 ayetel kürsi oku içine çek 8.yi dışına üfle emin ol faydası olacak.
Ben de görüyordum. Aşırı korku hali, yalnız kalamama hali falan olmaya başlamıştı. Öncelikle dualara sarıl ama şunu kesinlikle unutma her şey kafanda bitiyor. Sen korkmaya devam ettikçe rüyaların ve korkuların artacak. O nedenle korkunu yenmenin bir yolunu bul. Bir şekilde kafanı dagıtacak bir işle meşgul ol. Seni korkutacak film, hikaye ve benzeri şeylerden bir süre uzak dur..Merhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzumyaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ...
Konu sahibinin bilinçaltına sekiz tane kokmakla ilgili kelime gönderdiniz.:)Ben de görüyordum. Aşırı korku hali, yalnız kalamama hali falan olmaya başlamıştı. Öncelikle dualara sarıl ama şunu kesinlikle unutma her şey kafanda bitiyor. Sen korkmaya devam ettikçe rüyaların ve korkuların artacak. O nedenle korkunu yenmenin bir yolunu bul. Bir şekilde kafanı dagıtacak bir işle meşgul ol. Seni korkutacak film, hikaye ve benzeri şeylerden bir süre uzak dur..
En büyük tavsiyem korkmamaya çalış. Bir şekilde bu korkunu aş. Üzerine git. Vesvese balon gibidir sen üfledikçe şişer. Sen ne zaman ona üflemeyi bırakırsan o zaman inmeye başlar korkuların.
Kaş yapayım derken göz mü çıkardım neKonu sahibinin ilinçaltına sekiz tane kokmakla ilgili kelime gönderdiniz.:)
Aynı süreci ben de yaşadım..üniversitedeydim..karabasanın gelişini hissediyor, direniyordum ...uyku ile uyanıklık arasında dualar etmeye çalışıyor sıkışıp kalıyordum.Sonra öyle bir aşamaya geldim,öyle rutine bindi ki karabasan "amaaan olsun da bitsin uyuyayım yarın dersim erken saatte" demeye başladım ..ve vedalaştım onunlarüyanda korkup kaçmadığın gün bitecek.
bunun bir adı vardı şuan tam hatirlamiyorum ama ruyaya hükmetmek gibi birşeydi lucid dreaming adı.
banada olurdu bir ara rüyalarımda sürekli karsima gecip tuhaf bir kadin kuran okurken birden cıglik atmaya baslardı.
o kadar alismistim ki artik bu duruma ruya oldugununda farkina varmistim aman ya senden mi korkacam dedim ruyamda resmenbir dahada görmedim
karabasan vucudun uyanip beyinin uykuda kalma halimiydi yada tam tersi öyle bir şeymiş ama cok enteresan yaninda biriyle yattiginda hic olmuyor.Aynı süreci ben de yaşadım..üniversitedeydim..karabasanın gelişini hissediyor, direniyordum ...uyku ile uyanıklık arasında dualar etmeye çalışıyor sıkışıp kalıyordum.Sonra öyle bir aşamaya geldim,öyle rutine bindi ki karabasan "amaaan olsun da bitsin uyuyayım yarın dersim erken " demeye başladım ..ve vedalaştım onunla
Bu platformu gerçekten seviyorum. Akıl akıldan her zaman üstündür. Bi çok şeyi yanlş yapıyomuşum aslında. Hepsni uygulicam. Çok çok teşekkür ederimUyku saatinize dikkat edin. Geç saatte uyumak buna neden olabilir. 11 de uyumaya çalışın, 11-3 arası uykunu sağlık açısından önemli olduğu söyleniyor. Ayrıca oksijensizlik de kabus görmeye neden olabilir. Ortamın havadar geniş olmasını sağlamaya gayret edin. Kendiniz aşamazsanız bir psikiyatriye görünebilirsiniz
karabasan vucudun uyanip beyinin uykuda kalma halimiydi yada tam tersi öyle bir şeymiş ama cok enteresan yaninda biriyle yattiginda hic olmuyor.
veya odada petekten çıt sesi çıksa kalmiyor.
banada cok olurdu sabaha karsi ezan okunsada kurtulsam diye yalvarirdim
ses olsunda gitsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?