Yaaaa. Onuda yaparım tabikii. Tamam çok sağolunBen de evlendiğim ilk zamanlar sürekli sürekli kabuslar görüyordum. Birden kesildi. Annem sordu geçti mi diye. Evet dedim uc- dört gündür yok. Annem de senin adına sadaka verdim dedi. Ay cidden sadakayla geçti benim kabuslarim. Sonrasında ara ara yine gördüğüm oldu. Sadaka verir vermez geçti :) öneririm.
Baş ucuna ametis taşı koy hata ilk zamanlar elinde uyuya bilirsin sonra baş ucuna koy birde temizlik sonrası oda da ada çayı tütsü yak yatmadan odanı havalndir muhtemelen yorgunsundur odan küçük ve havasizdir uyku kaliten düştüğü içindir..ve bugünde kabus göreceğim diye yatma taktikca döngüye düşersinizMerhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzumyaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ...
O çok kötü. Yani yaşayanları duymuştum . Sizde çok dua okuyup uyuyun. Dün gece 7 ayetel kürsü nas , Felak okudum.Sadece arabayla kaza yaptığmı gördm .yani bu benm için çok sıradan artık.kötü şeyler görmedim çok şükürDaha fenasını söyleyeyim... ben mütemadiyen eşimi aldattığımı görüyorum çok kötü bir his inşallah geçer
Baş ucuna ametis taşı köy hata ilk zamanlar elinde uyuya bilirsin sonra baş ucuna köy birde temizlik sonrası oda da ada çayı tütsü yak yatmadan odanı havalndir muhtemelen yorgunsundur odan küçük ve havasizdir uyku kaliten düştüğü içindir..ve bugünde kabus göreceğim diye yatma taktikca döngüye düşersiniz
Çok sevindim sizin için...O çok kötü. Yani yaşayanları duymuştum . Sizde çok dua okuyup uyuyun. Dün gece 7 ayetel kürsü nas , Felak okudum.Sadece arabayla kaza yaptığmı gördm .yani bu benm için çok sıradan artık.kötü şeyler görmedim çok şükür
evlendigimden beri yok yalniz yatmadigimdanGeçtimi peki artık
Çok iyi.Bidaha olmaz inşallahevlendigimden beri yok yalniz yatmadigimdan
Benmde önceden tek tük olurdu. Ama evlendkten sonra aşırı olmaya başladı. Biraz genetik olduğunu duydum böyle şeylerin. Kan değerleri düşük olduğundada oluyomuş falan. Ben sadece nasıl kurtulabilirim onu bilemiyorum. Dün gece bi çok dua okuyup yattım hafif atlattın.Sizin yazdıklarınızı okuyunca eşim geldi aklıma.Evlendiğimiz günden beri kötü kötü kabuslar görür hatta öncesinde de varmış çocukluğundan beri.sizin gibi köşeye sıkıştırıldığından bahseder kovalandığını anlatır.Rüyasında bağırır ben zorla uyandırırım.İlk zamanlar daha çoktu.Neredeyse her gün görürdü.6 yıllık evliyim yeni yeni haftada bir falan görüyor.Psikolog önerenler olmuş biz gittik ilaç da kullandı eşim ama yok tam anlamıyla geçmiyor.Abisi de görürmüş devamlı.Garip hep benzer şeyler yaşamaları.
Tüm düşüncelerimi yazmışsınz kendimi okudum şuan resmendönem dönem bende bu dediğinizi yaşıyorum o kadar çabalıyorum kurtulamıyorum karabasan gibi bir şey sanırım. Benimkinin sebebi sırt üstü yattığımda oluyor uyurken uyku pozisyonu etkiliyor beni , birde yatmadan önce hamur işi şekerli falan ağır şeyler yediysem onlarda yapıyor.Birde bilinç altım çok doluysa böyle değişik rüyalar görüyorum.Bazen oğlum uyandırır anne neden korkunç sesler çıkarıyorsun diye :) uyanınca bitiyor zaten birisi tek kelime söylese diye yalvarırım biliyorum birisi beni uyandırsa kurtulacağım. Ev aşırı sıcak olupta yorganı kafama kadar çekmiş olursamda görüyorum ateşim çıkıyor heralde :)
Ben çok rüya gören bir insanım hatta bazen uyanırım wc ye giderim geri yatağa dönünce rüya devam eder film gibi hahaha :) Bazende rüyayı öyle yaşarım ki gerçek zannederim. Tamamen çok düşünen biriyim kafamla çok konuşuyorum uykuya zor geçerim yatarken de düşünürsem uyuyunca baya yoğun bir aleme geçiyorum:)
evinde kuran okut bunları yasamıs biri olarak kesinlikle kuran okut 41 yasın falan bide evde gunduz tekken bile youtube tan ayetel kürsü falan ac sesli tv ye bagla evde dinlensinMerhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzumyaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ...
Bunuda yapıcam . çok sağolunArkadaşlar bunun tavsiyesi veriyorum Allah dostu kalp gözü açık bir hocam söylemişti
1 bardak suya 3 kez La Havle Vela Kuvvete İlla Billahi (Bu kadar okunacak)
7 ayetel kürsi
7 fatiha
3 felak
5 nas okuyup suya üfleyin bunu her sabah ve akşam olacak şekilde 21 gün yapın bir daha yaşamazsınız.
Kuran okuttum açıyorm sürekli evdede . geçmedi ama dediklernizi sürekli tekrarlamaya devam edicem sağolunevinde kuran okut bunları yasamıs biri olarak kesinlikle kuran okut 41 yasın falan bide evde gunduz tekken bile youtube tan ayetel kürsü falan ac sesli tv ye bagla evde dinlensin
Haklısınz.. zihnim çok yoruluyo hala alışamadm bişeylere.Teşekkür ederim bu arada sağolunBirşeyleri kafaya çok takmaktan düşünmekten oluyor eskiden bende de çok olurdu. Oğlum doğduktan sonra düşünmeye pek fırsatım olmadığı için yorgunluktan nasıl uyuduğumu bile anlamıyorum. Biraz zihninizi boşaltın spor yapın kitap okuyun müzik dinleyin yorun kendinizi. Akşam yemeğinden sonra birşey yemeyin temiz su için geçer inşallah şuan yeni evli sayılırsınız alışmak zaman alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?