canim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....burun ameliyatı sonrasında burnu aşırı kalkık olan var mı? revizyon ile burun ucunu düşürten?
Fotoğraf ekleyebilir misin? Ameliyattan sonra hiç mi düşme olmadıcanim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....
Slm,önden kalın demekle ne demek istediniz acaba ? burun sırtınız mı kalın kaldı ?canim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....
Bizi de bilgilendirir misin canım çok iyi olur aşırı kalkık oldu burnumCuma gunu bu konuyla ılgılı hem kendı doktorum hemde baska bır doktorla gorusmem var aynı dertten muzdarıbım
Yazarım mutlakaBizi de bilgilendirir misin canım çok iyi olur aşırı kalkık oldu burnum
Önden evet ödem gibi duruyor yanlari önden bakarsanSlm,önden kalın demekle ne demek istediniz acaba ? burun sırtınız mı kalın kaldı ?
benimde şuan 6.ayım ve çok çook kötü abartmıyorum özelden yazarsanız foto atarım 1 cm kısaltımış burun . burun uzatma ameliyatlarında cildin durumu çok önemliymiş ben mehmet yazarla görüşücemcanim benimde burnumu baya kalkik ve kisa yapti önden delikler berbat oldu morelim bozuk 1 bucuk sene önce olmustum. Revizyon ariyorum daha dogal ve önden delikler gözükmesin ve biraz uzatmak istiyorum. Birisi biliyormu iyi revizyon doktor problemim icin , bide önden kalin birakmis, baska doktorlar gösterdimde inceltmedi yani. Istanbulda olsun sevinirim cevaplariniza .....
eğer şuan aşırı kalkıksa çok ineceğini düşünmüyorum ama foto at istersen özelden . normal bir burun zaten bantlar çıktıktan sonra bile düzgün duruyorBende aynı dertten muzdaribim, 4. Ayımdayım ve burnum domuz burnu gibi abartmıyorum. 4. Aydan sonra düşme yaşayan burun ameliyatı olanlar var mı?
aynen bende baya kalkikdi abartili ama biraz olursa düzelir normal seviyede oyaladi beni 1 bucuk sene tamam öyle domuz gibi kalmadi afferdeseniz ama ginede kalkik delikler görünmüyorsa okey derim ama neyse revizyon artikeğer şuan aşırı kalkıksa çok ineceğini düşünmüyorum ama foto at istersen özelden . normal bir burun zaten bantlar çıktıktan sonra bile düzgün duruyor
deliklerin gözükmesi zaten çok kötü etkiliyor yüzü. evet revizyonla çözülebilir inşallahaynen bende baya kalkikdi abartili ama biraz olursa düzelir normal seviyede oyaladi beni 1 bucuk sene tamam öyle domuz gibi kalmadi afferdeseniz ama ginede kalkik delikler görünmüyorsa okey derim ama neyse revizyon artik
aynen kücük güzel burunlara lafim yok ama delikler baya yüzü cirkinlestiriyor bana ama lakin yakismadi tuvana türkayin burnunu mesela begeniyorum feminin ama kisa degil deliklerde yerindedeliklerin gözükmesi zaten çok kötü etkiliyor yüzü. evet revizyonla çözülebilir inşallah
size mesaj attm bakın istersenizaynen kücük güzel burunlara lafim yok ama delikler baya yüzü cirkinlestiriyor bana ama lakin yakismadi tuvana türkayin burnunu mesela begeniyorum feminin ama kisa degil deliklerde yerinde
Görüştün mü canımCuma gunu bu konuyla ılgılı hem kendı doktorum hemde baska bır doktorla gorusmem var aynı dertten muzdarıbım
Merhaba gorebilirmiyim ozelden burnunuzuaynen bende baya kalkikdi abartili ama biraz olursa düzelir normal seviyede oyaladi beni 1 bucuk sene tamam öyle domuz gibi kalmadi afferdeseniz ama ginede kalkik delikler görünmüyorsa okey derim ama neyse revizyon artik
Evet gorustum anca yazabılıyorum doktorum masaj yap dedı bıraz daha ıner 6 ay daha ama baktın ıcıne sınmedı ındırırız ucucu dedı sertlık ıcınde olması gerek kalkık ısteyen burunlarda bu destegı yapıyorum dedı sımdı ekıme kadar falan beklıcem dusunmek ıcın acıkcası baktım asla alısamıyorum ucunu bıraz ındırtmrk ıcın gıderım tavrı ve ısının arkasında durmasıbenı sevındırdı acıkcası dıger doktor ta ıyıydı gayet guzel bı burun ama ıllede ındırtme ıstıyosan kendı doktorunla ıletısımın ıyıyse onu tercıh et ufak bı ıslem bu sadece uc operasyonu neden bana tekrar odeme yapasın kı dedıGörüştün mü canım
Kıkırdak eklemesi vs bahsetmedi miEvet gorustum anca yazabılıyorum doktorum masaj yap dedı bıraz daha ıner 6 ay daha ama baktın ıcıne sınmedı ındırırız ucucu dedı sertlık ıcınde olması gerek kalkık ısteyen burunlarda bu destegı yapıyorum dedı sımdı ekıme kadar falan beklıcem dusunmek ıcın acıkcası baktım asla alısamıyorum ucunu bıraz ındırtmrk ıcın gıderım tavrı ve ısının arkasında durmasıbenı sevındırdı acıkcası dıger doktor ta ıyıydı gayet guzel bı burun ama ıllede ındırtme ıstıyosan kendı doktorunla ıletısımın ıyıyse onu tercıh et ufak bı ıslem bu sadece uc operasyonu neden bana tekrar odeme yapasın kı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?