Yok fazla kıkırdak almıyorum ben burunlardan ztn ıkıncı bı ıslemdede gerek olmaz dedıKıkırdak eklemesi vs bahsetmedi mi
Bende ucubeye dondum yuzume gore cok kisa ve kalkik bir burnum oldu yaklasik bir ay oldu ameliyat olaliCuma gunu bu konuyla ılgılı hem kendı doktorum hemde baska bır doktorla gorusmem var aynı dertten muzdarıbım
Canim gorebilirmiyim burnunuBende ucubeye dondum yuzume gore cok kisa ve kalkik bir burnum oldu yaklasik bir ay oldu ameliyat olali
Konunun sahibi ne durumda acaba !! Aynı dertten muzdaribim 2. Ayımburun ameliyatı sonrasında burnu aşırı kalkık olan var mı? revizyon ile burun ucunu düşürten?
Hangi doktor yaptı bu burnuHelal olsun dr ismi ne benımde 2.ayım aşırı kısa yaptı burnumu delikler gözükğyor mutlu değilim ben dedım valla herkesi mutlu edemem dedı imzalarken herseyı kabul edıyosunuz dedı tüm riskleri dedı pişmanımmmmm bu dr ameliyat olduğuma
1 sene dolmasını bekliyorum çok pişmanım çokkkk önceki burnumu özledim resmenHangi doktor yaptı bu burnu
Doktor ismi paylasabilir misininiz,burnu küçültmek kolay da büyütmek çok zor1 sene dolmasını bekliyorum çok pişmanım çokkkk önceki burnumu özledim resmen
Peki ilk ve son hali fotonuzu paylaşırmısınızArkadaşlar düşüyor denendi onaylandı. Ben bile her yere yazdığımı hatırlıyorum kalkık kalkık diye. 5. ayda düşmeyi fark ediyorum
Maşallah yüzünüze çok yakışmış ilk zmnlarda sizin burnunuzda çok yukarıda mıydı yoksa bu tipte miydi2.5 ay oldu benımburnuma
Foto atarmısınız cnm benımde bayagı indi sadece kısa onu sevmiyorumMaşallah yüzünüze çok yakışmış ilk zmnlarda sizin burnunuzda çok yukarıda mıydı yoksa bu tipte miydi
Ben 25 Şubat'ta oldum işte 23. Günümçok minik indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?