Yarın 3 hafta bitiyor. Burnum acayip garip görünüyor ve orta kısmı aşırı gergin yukarı kalkıkAmeliyat olalı ne kadar oldu? İlk 6 ay görüntü ancak toparlıyor diye biliyorum.
Doktor inecek diyor ama bu kadar kalkık bi burun nasıl iner hiç aklım almıyorEşinizle aranızı etkileyecek kadar rahatsız edici olması çok üzücü, doktorunuz ne diyor? 3 haftada muhakkak çok fazla ödem vardır, onlar illa ki inecek. Sizi rahatlatabildi mi doktor?
E hani görüntü varsa sadece burnu atsan bakalım beraber. Tabi bir mahsuru yoksa
E hani görüntü varsa sadece burnu atsan bakalım beraber. Tabi bir mahsuru yoksa
İner çok erken daha ben estetikten pek anlamam ama çevremde yaptıran kişileri ilk gördüğümde niye burnuna böyle bişey yaptı ki dedim hep. Ama senesi dolduğunda yüzleriyle uyumlu güzel bi şekil aldı.Doktor inecek diyor ama bu kadar kalkık bi burun nasıl iner hiç aklım almıyor
Doktor inecek diyor ama bu kadar kalkık bi burun nasıl iner hiç aklım almıyor
İnşallah iner demekten başka elimden gelen bir şey yok zaten ama aynada görüntüm gerçekten üzücü geliyorİnip inmemesi doktorun tekniğine bağlı biraz ,inecek dediyse ona göre fazla kalkık yapmış olabiliyor bazıları. Şuan burnun görüntüsüne kafanızı yorup moralinizi bozmayın. 2 ay bittiğinde yorum yapmaya başlarsınız.. azıcık düşse ucu gayet güzel olabilir
Ama daha cok yeni cidden iner bence de.Doktor inecek diyor ama bu kadar kalkık bi burun nasıl iner hiç aklım almıyor
İnşallah benim de yüzüme uyumlu bir burnum olur çünkü estetik gerçekten zor bi ameliyat süreç yorucuİner çok erken daha ben estetikten pek anlamam ama çevremde yaptıran kişileri ilk gördüğümde niye burnuna böyle bişey yaptı ki dedim hep. Ama senesi dolduğunda yüzleriyle uyumlu güzel bi şekil aldı.
Yok eşim destek oluyor ben psikolojim iyi olmadığı için kimseyle konuşmak istemiyorum devamlı estetik operasyonları inceliyorum ben kestim yani iletişimi o da bu duruma üzülüyorAma daha cok yeni cidden iner bence de.
Burundan daha büyük sorun var oda eşinizin tavrı.
Ha tamam bende buruna bakip sizden soğudu sandimYok eşim destek oluyor ben psikolojim iyi olmadığı için kimseyle konuşmak istemiyorum devamlı estetik operasyonları inceliyorum ben kestim yani iletişimi o da bu duruma üzülüyor
Ama bi zaman gecsin bakalim nasil olacakYok o beğendi ilginç bir şekilde ya da ben üzülmeyeyim diye beğendim diyor
Güzel,kafana takma. Kirilma yok bir butun halinde. 5 6 ayda belli olur gidişatı... 3 ayda yüz ödemi anca atar,ben gülmeyi bırak üst dudağımı dahi oynatamıyordum. Şuan 32 dış gülüyorum, kimi ilk hafta gülebiliyor. Kisiye gore degisir bu durumDoktor inecek diyor ama bu kadar kalkık bi burun nasıl iner hiç aklım almıyor
Güzel yorumun için teşekkür ederim haklısın bu şekilde hem kendimi hem çevremi üzüyorum biraz daha ılımlı olup sabretmem gerek. İnşallah her şey yolunda gider ve buraya güzel haberle gelirimBurnun evet şu an kalkık, ben de yerinde olsam endişe ederdim çok haklısın. Ama doktor inecek diyorsa, şu an için beklemekte fayda var. Hiç tatlı canını sıkma, sakince, kendini derbeder etmeden bekle bakalım bir kaç ay neler değişecek. Şu an için kendini kapatman sadece sana ve çevrene eziyet olacak, boşver olan oldu. Baktın 6 ay sonra inmedi, her şeyin bir çözümü var elbet, ona da bulunur. Bu arada kalkık olması hariç kavis vs gayet güzel, bence biraz da inince senin de içine sinecek. İnşallah çok mutlu olursun sonuçtan
Umarım bende normal insanlar gibi gülebilirim en kısa zamanda şu an gülerken ağzımı kapatıyorum garip bir görüntü olduğu içinGüzel,kafana takma. Kirilma yok bir butun halinde. 5 6 ayda belli olur gidişatı... 3 ayda yüz ödemi anca atar,ben gülmeyi bırak üst dudağımı dahi oynatamıyordum. Şuan 32 dış gülüyorum, kimi ilk hafta gülebiliyor. Kisiye gore degisir bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?