Jinekoloji Asiri kanama sorunu

gggooozzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
313
209
23
31
Miyomdan cektim ameliyat oldum.agrim duzeldi.ameliyat olana kadar yogun kanamam sadece miyomdan sanıyordum.birgun miyom ameliyati yapan doktora gittim.ultrasonda sıkıntı yoktu.hormon tahlillerimden tsh yuksek çıkmıştı adetin bitisinin ertesi gunuydu.tahlili goren doktor dahiliyeye gönderdi.troid hapi kullandim bir süre adet kan oranim biraz azaldi. Kontrol icin yine dahiliyeye gittigimde troid hormonlarim normal diye ilac verilmedi.fakat en son yine eskisi gibi olmaya baslamis tsh normal t4 dusmus.demir depolarim yerlerde.serum ile 2 dozdan birini aldım ve üstüne adet oldum cok yoğun geliyor.tsh üzüntü stres harici sadece adette bu kadar yükselip kanama arttırır diye düşünürken polikistik overin aşırı kanama yapan bir türü olduğunu duydum ama duzgun bir bilgiye ulaşamadım.doktora gittim zaten ne kadın dogumdan ne dahiliyeden net çözüm alabildim neyi gözden kacirdim bilmiyorum.sorunum artarak devam ediyor.
 
Bende de son 3 aydır aşırı kanama sorunu ortaya çıktı. Tiroid hastalığım var ama normalde ilaç kullanıyorum bende. Sancı bir şekilde çekiliyor ama aşırı kanama çok problem.
 
Şuan benzer durumu yaşıyorum Bendede miyom vardı 5 ay kadar önce ameliyat oldum bazı şikayetlerim geçti ama yoğun adet düzelmedi bazen su gibi geliyor utanmasam hasta bezi kullanacam birde sümüksü akıntı çok oluyor ameliyattan sonra oldu bu sizde böyle bir durum oluyor mu
 
Bende de son 3 aydır aşırı kanama sorunu ortaya çıktı. Tiroid hastalığım var ama normalde ilaç kullanıyorum bende. Sancı bir şekilde çekiliyor ama aşırı kanama çok problem.
Benimde tiroid hastalığım var bende ilaç kullanıyorum ama onla ilgili olduğunu sanmıyorum benimde çok yoğun ilk 3 gün pet bile uzun kullanıyorum sızıntı olmasın diye ama arada sızıyor tâbi
 
Benimde tiroid hastalığım var bende ilaç kullanıyorum ama onla ilgili olduğunu sanmıyorum benimde çok yoğun ilk 3 gün pet bile uzun kullanıyorum sızıntı olmasın diye ama arada sızıyor tâbi
Sormayın uzun ped bile yetmiyor. Evde lekelenmeyen yer kalmadı. İki yaşında kızım var. En son geçen yıl kontrole gittiğimde hiç problem yoktu. Regl döneminden sonra tekrar gidicem iyice canım sıkılıyor artık.
 
Ben bu sorunum miyomdan sanıyordum ameliyat oldum ama kanama hala tam gaz devam ediyor idrar çok giderdim miyomdan önce o geçti şükür ama yoğun adet bir çözüm bulamadım doktor bi sorun yok diyor bi çözüm buluruz inşallah psikolojik sıkıntılar aşırı kanama yapıyormuş sanırım duydunuz mu hiç aşırı kaygı stres
 
Ne kadardır sürüyor kanamanız? Ben de yaşadım ve hiçbir sebebi yoktu. Bulunamadı daha doğrusu, kaç doktor gezdim... Sonra verilen ilaçlarla kesildi ve doğum kontrol hapına başladım.
 
Miyom sıkıntısı hiç yaşamadım o yüzden ona yorum yapamıyorum. Bir de ben hala emziriyorum mesela onun aslında hormonları baskılaması gerek sanırım inşallah çözülür gerçekten zor. İnsanın dışarı çıkası gelmiyor.
 
Ben mesela antidepresan kullaniyorum.birde rahmim mide bagirsagimla birlesik karar aliyorlar gibi antidepresan ile agrim tamamen geçti.adet öncesi sonrasi mide bagirsak sikintisi da.ama yogun kanamaya bende cevap bulamıyorum.
Ne kadardır sürüyor kanamanız? Ben de yaşadım ve hiçbir sebebi yoktu. Bulunamadı daha doğrusu, kaç doktor gezdim... Sonra verilen ilaçlarla kesildi ve doğum kontrol hapına başladım.
benim 5 gun ama öyle böyle değil pko vardi ama hep adet oldum.normalde pkolar adet olmakta zorlanir.dogum kontrol haplari da baska sıkıntılar cikariyor bende denedim.
 
Ben de ne miyom ne pkone de tiroid sorunu var. Her adet döneminde yoğun kanama yaşarım. Şu an hamileyim. Bir önceki gebeliğim de sezeryan doğum oldum. Sonrasında çok aşırı kanamam oldu . Bakalım bu nasıl olacak.pihtilasma sorunum da yok ama aşırı kanamam oluyor. Hatta kalp çarpıntısı yapıyor ben de bu yoğun kanama
 
Peki doğum öncesi de bu şekilde miydi? Bende sezaryen oldum acaba bununla ilgili olabilir mi?
 
Umarım bir çözüm buluruz aynen insan bi yere çıkmak istemiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…